IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 643 644 645 646 647 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Feb 27 2008, 12:43 PM
Post #6441

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Bun gasit!
Dragelor,n-am fost in luna de miere(desi mi-a priit deplasarea) am fost la Buc la o expozitie ptr Paste, la un furnizor de-al meu.
Haideti sa va spun de la nunta.A fost o nunta f frumoasa, 100 de persoane, locatie frumoasa, mincare mofturoasa si buna, muzica best. Am dansat pe spartelea, rau mi-a parut ca eram cu picioarele umflate inca de dinainte de inceperea nuntii si pe la 4 dim eram aproape lata. Au fost 3 nasi ( eu cea mai 'bine', evident (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )Daca nu primesc repede pozele de la miri, ma fotografiez eu cu toiletele care-au fost frumoase de tot.Pe bune cele mai (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ) Ptr prima oara, am avut un machiaj profesional de zi (incintator, nu alta) si unul glamour ptr seara, de aia as vrea sa vedeti pozele de la nunta.
La bucuresti am papat conform de conform si anunt ca am inceput sa scad din nou. Ce bucuroasa sunt!Fetele de la firma unde am fost m-am admirat, au remarcat subtierea mea si sint tare ferice.
Astazi:MD: painici cu pate si 2 rosii, cafea cu lapte 0,1%, ceai. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 27 2008, 01:29 PM
Post #6442

Musafir

De-abia astept sa vad pozele!
Eu am fost ieri toata ziulica la un targ la Nürnberg, de la serviciu, a fost de mancare numaifelul de croissant-uri, biscuiti si fursecuri de n-spe feluri, iar la pranz paste late (neconforme, cu oua) cu un sos de legume. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am baut multa apa plata, am mancat un croissant cu ciocolata si unul cu martipan ca daca nu ma luau cu targa de-acolo si vreo doua mere (era si un cos mare cu fructe). Ar fi fost mai bine sa mananc din pastele alea, dar cand le-am vazut ca le tineau incalzite de dimineata mi-a trecut instantaneu. Dar nu s-au pus decat 200 g, am stat numai in picioare sau am umblat pe-acolo, uitandu-ma sa arate totul perfect la noi, vorbind cu o gramada de oameni si tot asa. Aseara la ora 10 dormeam dusa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Acum am venit de la cantina, am mancat peste cu fasole verde si salata asortata. Deseara cred ca fac o mancare de conopida.

+Quote Post
pescarush
post Feb 27 2008, 02:22 PM
Post #6443

Musafir

salutare!
eu mi-am propus pe azi:
D - jumatate de grapefruit, pauza, orez basmatti cu lapte, putina fructoza si scortisoara (le-am fiert copiilor orez aseara si asta mi-a ramas, n-am vrut sa-l arunc si e cam sarat, ca am scapat drobul de sare in el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
ora 11 - o pruna mare, rosie
P - conopida la cuptor cu cascaval si blue cheese, salata de varza murata
C - am pofta de peste sau seafood, sa vad cum stau cu timpul cand ajung acasa, ca are fiu-meu cel mare inot de la ora 6.

nimphe, cum ai facut vinetele alea la cuptor?

+Quote Post
dr_wise
post Feb 27 2008, 02:23 PM
Post #6444

Musafir

Pai eu le-as prefera pe alea de la nunta, fiindca acolo esti "The Godmother", vorba aia, altfel "radiezi"!!!!
Gagici, intre 7 si 9.03 e iar targ de cioco la Bucuresti!!! Va intereseaza? Pe mine da, dar din pacate nu pot veni.

+Quote Post
stoina
post Feb 27 2008, 02:34 PM
Post #6445

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

E tirg de cioco si si de cafea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu vreaau, da nu cred sa pot ajunge.

+Quote Post
gloriana
post Feb 27 2008, 02:40 PM
Post #6446

Musafir

Am revenit!
Luni:
D: iaurt cu fulgi de ovaz si gem de capsuni cu fructoza si o cafea.
P: rulada de porc cu rosii si masline
S:carnacior fript cu castravete murat;2 mere si 2 clementine

Marti:
D: iaurt cu fulgi de ovaz si gem de capsuni cu fructoza si o cafea.
P: carnaciori fripti ( de fapt perpeliti in tigaie fara ulei) cu salata de varza si ciuperci calite
S: ca la pranz; un mar si 2 clementine

Miercuri:
D: crenvursti cu rosii si masline, o cafea pe la 10 ca nu am avut timp sa mai beau dimineata
P: carnaciori fripti cu salata de varza si ciuperci ; la fel ca ieri
S : cred ca tot ca la pranz.
Eu fac niste portii industriale dar nu le mananc nici pe jumatate ca ma satur repede.
La cantar stagnez : 73 de kg dar mie mi se pare ca slabesc la haine. Deja au inceput sa cada de pe mine. Exista o explicatie? Mie mi se pare ca slabesc pe zi ce trece dar cantarul nu este prietenul meu .

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 27 2008, 03:10 PM
Post #6447

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(pescarush @ Feb 27 2008, 02:22 PM) *
nimphe, cum ai facut vinetele alea la cuptor?

E reteta pe site. Tai vinetele de-a lungul, le pui in tava si peste ele pui: rosii, ceapa, usturoi, plante, condimente si peste toate razi telemea. Eu am pus br de burduf afumata si a iesit... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
CyL
post Feb 27 2008, 06:09 PM
Post #6448

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

tare sunt bucuroasa ca si azi am dat peste cap mai bine de doi litri de apa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mai tarziu imi fac si un ceai verde, asa ca sa ma simt bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
12.00- 3 mere
pranz: salata mare de varza+ mancarica de soia (snitele fierte, taiate fasii+ suc de rosii piper un pic sare). e foarte buna si se prepara foatre repede. de obicei mai adaug la ea cipercute, sau fasole verde.. usturoi.. cam ce am prin frigider si e cf monti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) depinde de cat timp am.
la cina probail la fel, pentru ca mi'a mai ramas.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

p.s. pls again.. raspundeti'mi si mie la intrebarea cu sucul de rosii( din comert, contine doar sare): pot sa'l beau la micul dejun in loc de iaurt..? (sau chiar amestecat cu putin iaurt+lamaie) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

La cantar stagnez : 73 de kg dar mie mi se pare ca slabesc la haine. Deja au inceput sa cada de pe mine. Exista o explicatie? Mie mi se pare ca slabesc pe zi ce trece dar cantarul nu este prietenul meu .
[/quote]

gloriana si eu am patit'o si nu stiam ce se intampla. simteam ca slabesc dar cantarul arata mereu 65.. era enervant deja. am inteles eu cum ca (mai ales daca faci sala) masa musculara se dezvolta mai bine pe baza proteinelor consumate, din cauza asta cantarul nu se misca, desi tu continui s ate subtiezi.. + ca perioada cu stagnarea e normala, mai ales dupa ce ai slabit mai intens la inceput. o sa treaca si acul de la cantar o sa inceapa sa se miste iar. mult succes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 27 2008, 06:14 PM
Post #6449

Musafir

Cyl, sucul de rosii are IG-ul 35, deci e ok.

+Quote Post
gloriana
post Feb 27 2008, 06:39 PM
Post #6450

Musafir

Nu merg la sala ca nu am timp si ma epuizeaza prea mult pentru perioada asta.
Dar ce ma motiveaza sa merg mai departe e ca ma simt foarte bine. Am pur si simplu senzatia ca mi s-a curatat fata. Nu glumesc.Mi-au disparut cearcanele. Am grija ca zilnic sa mananc legume si fructe . Probabil din aceasta cauza. Inainte poate ca trecea si o saptamana si nu mancam un fruct. Dar acum, vreau, nu vreau trantesc cate o salata zilnic.

+Quote Post

685 Pages V  « < 643 644 645 646 647 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 07:39 PM