IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 644 645 646 647 648 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Feb 27 2008, 07:02 PM
Post #6451

Musafir

multumesc nimphe. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) poate imi fac si eu pentru vineri.
eu n-as putea trai fara legume si fructe, intotdeauna am fost asa.
Go to the top of the page

+Quote Post
Alinice
post Feb 27 2008, 07:06 PM
Post #6452

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

O seara buna dragutelor!Azi a fost ziua mamei asa ca meniul nostru a fost "de sarbatoare":
MD painica cu icre,3 feliute pastrama,ardei capia;cafea cu lapte degresat + 3 lingurite de gem Monti(super!)
ora 10 o portocala
P si C(masa festiva,cu musafiri)
-pastrama,jambon ,cas si ardei gras+rosie;
-oua umplute cu maioneza;
-scrumbie marinata cu salata de ceapa si morcov.Acesta au fost aperitivele(am luat cate putin din fiecare)
-o rondea de somon la gratar stopita cu suc de lamaie;
-un copanel de pui, 2 ciuperci umplute cu carne si rondele de sfecla rosie in otet;
-prajitura cu branza(blatul din faina de soia,indulcita cu fructoza;in branza am inlocuit stafidele cu smochine maruntite).O bunatate!Daca ni se face foame mai tarziu o sa o amagim cu ceva fructe.Dar acum nu e cazul.Am uitat sa spun de un pahar de vin rosu Cabernet .

+Quote Post
pescarush
post Feb 27 2008, 07:10 PM
Post #6453

Musafir

alinice, La Multi Ani! mamei tale!
felicitari pentru ambitie! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 27 2008, 08:04 PM
Post #6454

Musafir

Alinice, la multi ani mamei tale si de la mine! Sa fiti amandoua doua frumoase!
Prajiturica-i de faza a doua cu smochinele uscate.

Eu am dantuit vreo juma de ora ca nebuna prin casa, mi-a trimis stoinici (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) un pachet si printre o gramada de lucruri a pus si un cd cu muzica, pe asta m-am zvarcolit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
CyL
post Feb 27 2008, 09:23 PM
Post #6455

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

gloriana si eu am exact aceesi senzatie.. ma simt mai usurica si mai linistita parca.. sunt destul de impacata cu kine asa parca.. parca fata mi'e mai curata.. parul mai frumos.. ma misc cu usurinta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
vien primavara fetelor.. inflorim si noi, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si s anu uitam si de mama alinicei.. sa'ti traisca.. si la multi multi muuuuuuulti ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
o seara placuta fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 27 2008, 10:28 PM
Post #6456

Musafir

La multi ani mamei tale, alinice! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Si-o primavara frumoasa pentru amandoua!
Dragutelor, sa vedeti fenomen interesant: seara am mai putine kg decat dimineata, adica azi dim aveam 73, iar acum 72kg. Cred c-o sa incep sa ma cantaresc numa' seara... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Meniul de astazi:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - piept de pui gratar cu mancarica de dovlecei
s - salata de ton
Am zis sa incerc ceva, sa mananc fructe numai dimineata, sa vedem ce-o iesi.

+Quote Post
kalua
post Feb 27 2008, 10:32 PM
Post #6457

Musafir

dr_wise, hormoneii astia chiar ca te-au intors cu susu-n jos!
Parerea mea personala e oricum ca fructele merg cel mai bine la micul dejun. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si daca-l faci exclusiv din fructe, poti baga si ananas si niste banane nu chiar foarte coapte, aproape tot ce-ti pofteste inimioara.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 27 2008, 10:58 PM
Post #6458

Musafir

Asa ma gandeam si eu, da' sa stii ca niciodata nu m-am omorat dupa banane, pot trai linistita fara ele, in schimb nu ma pot lipsi de mere! A propos de mere...as manca o placinta cu mere si scortisoara...ptiu, drace!
Aaaaa, ananas proaspat n-am cumparat niciodata!

+Quote Post
roxanica10
post Feb 27 2008, 11:29 PM
Post #6459

Musafir

Saluti dragutelor!
Sa-ti traiasca mamicuta Alinice!
Cyl ai 63, nu? C-am vazut c-ai scris pe undeva 73, dar banuiesc ca-i o greseala.
Kalua, tu ai fost ieri la targ de jobburi?
Io azi am batut recordu': avuseram sedinta de buget si am stat aproape 12 ore (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Aseara am mancat 2 mandarine, putin mar si alune, migdale & co (adica ce mananc eu zilnic).
Azi:
D: iaurt cu fulgi si gem dietetic
P: salata de pui cu pui nu stiu cum (o mancare de pui, cu diverse legume si cascaval)
G: o portocala
C: conserva de ananas fara zahar, ca tot o citarati voi pe aici.
Va (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pe toate!

+Quote Post
dr_wise
post Feb 27 2008, 11:36 PM
Post #6460

Musafir

Haide domle, ca te dadu Lotte in urmarire generala prin Interpol!!! Eu n-am bagat de seama ca ai disparut de pe mess, am fost prea busy, in schimb lotte imediat a observat si-a intrebat de tine.
Ei da, exista conserva de ananas fara zahar? Cine-i producatorul?

+Quote Post

685 Pages V  « < 644 645 646 647 648 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 07:40 PM