![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io tocmai am papat spanacut cu puiut...
dimineata am ingurgitat niste branza cu rosii pentru ca am uitat sa-mi iau lapte sau iaurt pentru cereale, si mere de aseamenea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) diseara cred ca tot spanac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aa si azi dimineata aveam vreo 58 de kile juma cu pijamalele pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by albinuza: Feb 28 2008, 01:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Salutare,salutare! Multumesc tuturor pentru urari.Mama s-a bucurat foarte mult ,ca si mine,si va trimitem virtual niste frumoase (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) de primavara.
Astazi foarte devreme (ora 5) am luat MD:painica cu scumbie marinata si salata de ceapa+morcov,jambon si cafea cu lapte degresat.La ora 10 am mancat o mandarina si cateva alune caju . Pentru P avem in program somon la gratar cu salata de rosii,castraveti,ardei si ceapa cu cas ras.La C probabil restul de ciuperci umplute cu salata de sfecla rosie in otet. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
Am sarit peste raportul de aseara, ma scuzati. Dar am fost cumintica ieri:
- wasa, gem si lapte la micul dejun, ultima portie de mazare cu ciupercute si un carnacior fript la pranz, iar seara oua ochiuri cu castraveciori murati. Ieri am mai mancat o portocala si vreo 2 cuburi de cioco (cam multa cred ca am mancat saptamana asta...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ). A,da, si un pahar de vin rosu sec seara... tare bine mi-a picat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azi... am papat iar wasa, gem si lapte dimineata. La pranz am mancat tocanita de pui cu ciuperci si salata de rosii, castraveti, salata verde si branza. Iar diseara... ma duc la bowling, deci probabil multa apa plata cu lamaie, ca fotomodelele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O zi buna sa aveti, va pup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alinice, atentie la sfecla rosie, e aliment dintr-ala cu steluta, cu indece glicemic mare, dar datorita incarcaturii glicemice joase se poate consuma din cand in cand si nu mult.
stoinici, inca nu m-am delectat cu elegiile, astept pana am macar sufrageria numai pentru mine, fara sa ma deranjeze nimeni, sa le pot savura cum trebuie. Eu am dat aseara iama-n ciocolata. Conforma ea, dar nu mi-a potolit pofta de dulce (eu sunt mare amatoare de tot ce-i cu ciocolata, dar ciocolata in sine nu ma incanta). Azi am mancat 3 carnaciori de porc proaspeti, facuti la gratar, cu varza murata calda, bun (la cantina). Deseara fac varza cu carne, trece o amica pe la mine si mananca cu noi. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu voi avea un talmes-balmes de meniu azi:
am inceput la ora 6 cu o bucatica de carnati (in timp ce pregateam pachetele) si ardei rosu D - jumatate de grapefruit, pauza, orez cu lapte ora 11 - un mar P - carnati cu branza Havarti, un rest de salata de vinete si un rest de hummus (mai am cate 2-3 lingurite din fiecare), rosii, ardei rosu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) C - somon la cuptor cu legume |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Si eu am papat la prinz salata de naut cu gogosari.Am gatit si varza anatolica si-as vrea un desert ceva, vad eu.Poate uit, totusi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
La noi e primavara autentica, cu soare si miros de reavan.Yupieeeeeeeee! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
Cyl ai 63, nu? C-am vazut c-ai scris pe undeva 73, dar banuiesc ca-i o greseala. am 63 dap.. acolo dadusem reply.. nu mai stiu cui. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) md: salata de varza+ omleta cu urda g: 3 mere p: salata de varza+ urda+ o bucatica de peste la cuptor cina: presupun un iaurt natura 0,1% tot cu salata de varza + apropae doi litri de apa, pana acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hmm.. ma tem ca am papat azi cam multa urda.. cam 4-5 linguri au fost la MD (in omleta) si cam la fel si la pranz. "loviti'ma" daca e asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zi buna fetelor si spor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Meniul zilei: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte 12:30: un espresso Lavazza decofeinizat, neindulcit p - cotlet de porc la ceaun, mix de muraturi (bame, conopida, gogosari, ciusca) s - salata cu telemea si muschi file Azuga, cioco 85% cacao |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna, fetelor
Meniul de azi D: iaurt cu fulgi de ovaz si cu o lingurita de dulceata de capsuni cu fructoza si o cafea fara zahar P: Un amestec conform: salata de varza, ciuperci sotate, peste afumat, crenvursti si rosii S: 2 patratele de ciocolata 85% cacao (muream de pofta dupa ceva dulce) 2 mere si 3 clementine. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
fetelor.. i need help. din nou:D voi ce tip de paste folositi..? eu m'am uitat sa scrie pe ele din faina integrala.. dar gasesc ceva de genul: grau dur, moale..etc si kiar n'am idee care e cel bun. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
apoi.. care e mai recomandat pt faza 1 monti: orez brun sau basmati? (sau nu enicio diferenta...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si inca o intrebare si gata, promit ca tac... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am gasit linte portocolaie sau verde in kaufland.. care e mai buna si e recomandata in faza 1 monti, nu? :-? gata.. nu mai zic nimic, multumesc anticipat :* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 09:08 PM |
|