![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Cyl, eu paste n-am consumat, stiu numai de Misura, de care nu-s 100% ca sint conforme.Pe ele scrie paste integrale, dar compozitia e cam cu semnul intrebarii.Mi se pare ca Rox consuma paste, s-o intrebam pe ea.
Lintea toata e conforma, incearca si vezi care-ti place mai mult.Cea rosie fierbe in 15 min, cea verde mai greu si e mai apropiata de gustul de fasole.Gateste lintea ca la carte, cu toate ingredientele din reteta si te vei indragosti de ea. Altfel, ai toate sansele sa nu-ti placa, depinde doar de cit de bine o gatesti. Orezul salbatic (cel care are si boabe inchise la culoare prin el si chiar asa scrie pe cutie) e ok in faz 1 , ca si orezul basmati. Fetele, eu am construit un tort conform cu mere, blat din albuse,fructoza, ulei si faina de soia.Dim mere am facut compot (cu siropul l-am insiropat) si fructele le-am asezat frumos intre feliile blatului.L-am insiropat cu rabdare, l-am imbracat in frisca si-am obtinut o nebunie gustoasa si usoara.Trebuie sa marturisesc ca am papat o feliutza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si e de belea, adica bun de bun. Si-asa mi-am incheiat eu seara... Kalua,cum prepar fructele congelate gem fructe de padure ptr o combinatie cu frisca? Stii ce am descoperit astazi(cu disperare),praful de copt are amidon din porumb, mama masii.E drept ca pun in painica o cantitate infima, dar totusi... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Folosesti atunci numai bicarbonat daca nu gasesti praf de copt fara amidon (majoritatea contin amidon). Fructele de padure le-as face intr-o crema de diplomat.
Parca fetele spuneau ca paste integrale conforme se gasesc de la firma De Cecco. Si orezul brun (integral) e conform. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
hmm.. multumesc stiona.. o sa'mi dau silinita sa le gatesc intr'un mod cat mai gustos. de cand cu monti, fac intrecere cu mama la gatit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) doar ca ea nu mananca ce pap eu, ea n'are proobleme de greutate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
chiar cautam sa mai diversific un pic meniul, numai bine acum, o s aincerc si lintea si o sa va spun ce a iesit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu orezul inca nu ma grabesc.. zi buna fetelor :* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata, all!
MD: fulgi de ovaz cu iaurt0,1% si gem conform Kalua, e undeva retetuca asta cu fructele de padure? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
neatza din nou.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am vazut ca nu m'ati certat in legatura cu urda, de credeam k a fost prea multa. pfiu, e bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
azi MD: o ceasca de suc de rosii+ salata de varza 11.00 am papat un patratel de cioco 85%, ma simteam cam anemica, ametita rau si sunt la munca.. nu prea am timp de altceva. (e al treileapatratel saptamana asta.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoinici, reteta de crema de diplomat. Inlocuiesti zaharul cu 150g fructoza.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dragutelor! Eu sunt acasica pe metereze, fac eseuri la franceza de zor. Am facut unu' despre solitudine si acusica am deschis calcu' ca poate ma inspir de pe undeva in legatura cu poluarea. La 19 ma duc iar la meditatii. Duminica e examenu' si scap.
Ma simt cam obosita, dat fiind ca la serviciu a fost cam agitatie saptamana asta. Dar bine ca s-a terminat cu bine. CyL, vezi ca nu prea stii tu sa citezi, dar ai timp sa inveti. Trebuie sa apesi pe 'quote' si apoi sa dai reply. Pastele Misura, desi scrie pe ele ca-s integrale, nu-s. M-am uitat pe compozitie si scrie faina de grau dur. Lipseste cuvantul integral. So, De Cecco sunt ok si mai sunt unel care le-am gasit la Carrefour, dar nu mai retin denumirea. Atentie, pentru faza I, nu se combina cu grasimi. Le poti face cu suc de rosii, ton in apa, ciuperci, alte legume si condimente. Stoinici, ce mai stii de Irinica? Ca n-a mai dat pe aici. Kalua, deci firma voastra actioneaza in domeniul IT. Nu stiu ce ramasesem eu cu impresia ca esti in alt domeniu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (ceva cu achizitii de tot felul de materiale, probabil confund). Meniul de ieri, n-o sa-l pun, c-a fost cam haotic. Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Kalua, saru-mina si-un pup.
Is la slujba si mi-e o foaaaame...acasa am si varza anatolica si salata de naut.Uffff, nu mi-am luat la mine! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
rox, multa bafta duminica! las' ca scapi si de asta!
eu am mancat aseara ca o purcica. m-am asezat la masa cu copiii si erama sa flamanzi toti 3, ca nu ne mai opream. am facut somon la cuptor, mie mi-am facut niste legume, iar copiilor cartofi prajiti si mujdei de usturoi. eu l-am stropit si cu un vin rosu. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) azi mananc: D - mere rase cu scortisoara si fulgi de ovaz, geremni de grau ora 11 - o para P - somon cu legume (resturi de aseara) C - supa de salata, nu stiu de ce va fi urmata, n-am idee inca. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, roxy-foxy, mai, te-am sunat adineauri sa-ti urez bafta la examen, da' tu nimic! Unde esti ascunsa?!!!
Eu va anunt cu mana pe inima ca am pacatuit cu niste dulciuri buneeeeeeeeee, italienesti, aduse de sotia lui Mr President, asa, ca o avanpremiera la 01.03, dar si pt faptul ca Mr President e plecat (ce bineeee!!!) si, cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa! Ieeeeeeeeeee! Ne-a adus martisoare sub forma de cosmetice, o minunatie! O cutie plina cu nimicuri din care ne-am ales ce-am vrut noi: farduri Sephora, rujuri, lipgloss, creme, etc. Ce bine ma simt! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 10:25 PM |
|