![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Salutare,
Rox, bafta la examen! Ce nasol ca l-au pus duminica (IMG:style_emoticons/default/yucky.gif) Eu in we plec la Tulcea, la ai mei. Abia astept, ca nu i-am mai vazut de la ziua mea, din decembrie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Asa ca nu o sa mai apar pe aici zilele astea. Meniul de azi: MD: 2 wasa, 1 pateu inedit cu ciuperci, 1 rosie P: vinete la cuptor Maica-mea ma asteapta cu peste gatit in fel si chip, conform (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Numai la sarmale a pus orez, ca zice ca nu se leaga fara (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Nush cum e la voi la serv, dar la mine e o atmosfera f faina. Cadouri, flori, bunatati. Da, m-am delectat si eu cu ceva dulce neconfom (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am o stare de zile mari. Va pup, we placut! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salve fetele!
Astazi am inregistrat un kg in minus.Deci am 72. Am avut o zi frumoasa din acest motiv. D: fulgi de ovaz cu iaurt si cu gem de capsuni cu fructoza , o cafea fara zahar. La 11 o cafea fara zahar ca simteam ca ma prabusesc P: carnaciori cu linte cu smantana( lintea nu am facut-o dupa reteta voastra ci dupa cum am stiut eu dar conform:cu ceapa , usturoi, boia de ardei si smantana 12% ) si cu salata de varza cu morcov crud. Cat pregateam masa am ciugulit un patratel de ciocolata cu 85% cacao si vreo 10 bucati de fistic. S: inca nu stiu This post has been edited by gloriana: Feb 29 2008, 04:10 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna fetelor.
MD painica cu costita, rosie si gem conf. + cafea cu lapte P ficatei de pui, piftele si salata de varza G 2 kiwi+ o portocala rosie(iau antibiotice si inainte de pastila tr sa am ceva in stomac,deci am optat pt fructe) C nu stiu inca .Asteptam sa ajunga de la Bucuresti fratele si cumnata mea.Va spun mai tarziu. Daca nu mai am timp sa intru pe site ...Week-end placut ,frumos ca si voi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
D=3 wasa cu gem si un pic de laptic;
G=o portocala; P=supa de legume si carnaciori cu legume fierte; G=cateva alune. Iar acum tot la serviciu sunt si mi-e o foameee... Cred ca o sa mananc un cub de cioco 85%, ca lesin pana acasa. W/e placut tuturor! Bafta la examene si o primavara superba! Si sa primiti martisoarele pe care vi le doriti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De la mine... ganduri numai de bine si un zambet. Va pup! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce frumos e la voi, cu martisoare. pe-aici, se uita astia asa (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) daca te vad cu martisor.
eu mi-am cumparat singura unul, duminica trecuta, de la biserica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa va aduca martisorul tuturor tot ce va doriti, si mai ales sa duca cu el kg in plus. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Rxanico, fata desteaptace esti! Sa iti ajute Domnul la examen!
Maria mea, m-a innebunit cu martisoarele. Acum i-am legat unul la mana si e foarte fericita! Azi m-a certat Stoina si bine a facut , ca eu nu stiu ce-i cu mine; toata ziua reusesc sa ma tin de conformitati iar seara, foarte tarziu ma apuc sa mananc ceva aiurea, parca vreau sa ma pedepsesc. Azi, pana acum , am reusit sa ma tin de monti, poate reusesc sa trec de ziua de azi cu bine! MD: 2 mere ci fulgi de ovaz si scotisoara P: 2 pate inedit si 3 rosii C: salata: varza rosie taiata fin, tofu inedit, masline, ulei de masline Ce bine ar fi sa raman numai cu atat!!!! O primavara frumoasa si fericita!!! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Si eu sunt fericita ca vine primavara!!! E anotimpul meu preferat si, nu stiu de ce, am senzatia ca intineresc! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ...in fiecare primavara! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) bun asa, nu? Meniul de today: d - kiwi, mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte p - neconformitati + apa plata s - 1 mar, salata de ton Astazi n-am avut chef deloc de munca, nici n-am fost aglomerata, recunosc, asa ca am crailit pe elady, apoi am stat la o sueta cu fetele, la office...norocul nostru ca Mr President e plecat, iar restul muraturilor n-au curaj sa caraie in fata Dnei President...asa ca am mancat ce le place fetelor...prajituri, am baut cafele si am barfit. Am facut si poze, fiindca tocmai aparuse o colega cu fetita ei, nascuta in octombrie, dupa care Dna President ne-a anuntat ca suntem libere incepand cu ora 15:00! Ura! Se uitau nesuferitii cu niste ochi disperati, dar n-au avut curaj sa comenteze vreunul. Asa ca am taiat-o la ora 3, am shopinguit o militzara, dupa care am aterizat acasa si, nu stiu de unde atata elan, am inceput sa fac curatenie: curatat ferestre, sters praful prin casa, dat cu aspiratorul, facut dus tuturor florilor, ca doar trebuie sa intre si ele in primavara sexoase si fericite, nu? Basca, am intors masa PC cu fundul in sus si i-am reparat suportul pt hard. La noi in familie, cu atatia ingineri, e cazul sa se mai ocupe totusi careva de reparatii, nu, altfel se farama toate cele?! Maine insa e apogeul fericirii mele: dimineata analize hormonale, venit acasa si servit micul dejun, apoi 2 ore de aerobic, o ora de masaj dupa (de abia astept, mi-am cumparat si-o crema anticelulitica, sa fie extazul complet), venit acasa, bibileala pt petrecerea de mot a unei colege, in Mamaia, iar la 5 pm program de cosmetica. Duminica e zi de vizite si martisorit gagicile din familie. Am uitat sa precizez ca weekendul asta sunt "home alone". Sa aveti un weekend cel putin la fel de minunat ca al meu si-o primavara care sa va umple sufletul de bucurie! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctore, putem da mana, si eu sunt fara pescaroi pana maine, ca ramane sa ajute un prieten la mutat dimineata.
asa ca, azi am program de voie (dupa ce strang un pic de-aici si hranesc puii de pescarush (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) vreau sa ma imbaiez si sa ma uit la un film. maine merg la coafor, sa ma aranjez, apoi mergem seara la PARTY!!! (IMG:style_emoticons/default/partytime.gif) (IMG:style_emoticons/default/band.gif) asa ca ne intoarcem duminica seara acasa. am un week-end incarcat, nus tiu daca voi mai intra pe-aici. sa aveti un week-end placut, gagici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) l.e. si eu iubesc primavara (aici ninge iaaaar (IMG:style_emoticons/default/yucky.gif) ooffff, ce m-am saturat), si mai ales ca "intineresc" un an in martie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar eu ma simt bine de ziua mea, ma simt rasfatata de cei din jurul meu. (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 1 2008, 12:24 AM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
oky gloriana, m'am prins eu la un moment dat ca nu apas botoanele care trebuie, scuze, sper doar ca s;a inteles. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
azi am avut o zi camm talmes-balmes. pt k nu prea am avut cina.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pranz: salata de varza cu mancarica de soia cina............. am iesit cu niste prieteni si am ajuns tarziu acasa, adica acum 5 min (23.50). am papat asa, cateva feliute de portcala, o aluna si doua curmale uscate. nu sunt ele sonforme, dar avand in vedere ca inaintea okilor aveam numai plataori cu prajituri care mai de care... pfiu, am scapat doar cu astea. am ajuns acasa si am gustat un pic din niste slasau la cuptor si cateva lingurite de iaurt . aah..: am beut peste doi litri de apa si parca tot imi era sete... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) poate pt ca e perioada "ACEEA!!!" (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) fetelor.. eu va urez din toata inima o primavara frumoasa.. sa infloriti si voi din toate punctele de vedere.. sa fiti frumoase si iubite! >:D< [pescarush... tu de unde esti de ninge la tine..? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )) eu mi's din constanta si aici e tare frumos zilelele astea.. se simte aer de primavara. duminica planuim iesire in aer liber. doar sa tina vremea cu noi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cyl, sunt pe alt continent. sunt in Canada.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 10:27 PM |
|