IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 649 650 651 652 653 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
CyL
post Mar 1 2008, 12:34 AM
Post #6501

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

mda.. acum inteleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))
mai e pana vine primavara la tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
dar de aici, de pe meleaguri romanesti.... primeste ganduri bune si inflorite, poate asa macar ti se "imprimavareaza" atmosfera un pic . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Mar 1 2008, 12:39 AM
Post #6502

Musafir

multumesc, Cyl. ca si stare sufleteasca, deja simt primavara peste mine, asta e ceea ce conteaza, nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
sa revenim on topic, am mancat o banana jumatate necoapta cand am ajuns acasa, de pofta.
inca nu stiu ce sa mananc in seara asta, dar mai am jumatate de pahar de vin rosu sec. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 1 2008, 12:40 AM

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 1 2008, 09:43 AM
Post #6503

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Fetele care consuma Arovit...i-a dati un ochi aici:
http://www.jurnalul.ro/articole/118355/gem...lcitori-chimici

+Quote Post
CyL
post Mar 1 2008, 10:19 AM
Post #6504

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

vine.. vine primavara... se asterne in toata tara.. (respectiv continenetele... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )))) )
happy martishor day fetelor!
md: un pahar mare de iaurt natura 0% cu niste salau la cuptor (n'am avut slaata ca n'am avut timp sa'mi mai cumpar.. dar tare i;am simtit lipsa)
eu sunt la munca toata ziua si pb la pranz tot niste salau si o s'ami iau si o salata. iar cina.. cred ca o salata, s'ar putea sa mi se aplece de la atata peste (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )))

e ora 10.00 si am baut apropae doi litri de apa si inca am gura uscata.. macar perioada "neplacuta" sa beau si eu mai multa apa , cred ca de la asta se trage setea mea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Alinice
post Mar 1 2008, 10:38 AM
Post #6505

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Neatza dragutelor!Incep mesajul cu o urare:Sa aveti o primavara minunata si ferice!! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)
Aseara am avut la cina pateu de pui facut in casa,salata boeuf(neconforma dar am gustat),1 ciuperca umpluta si un pahar de vin.Era sa uit de portia de inghetata conforma(o nebunie nu alta).

Azi la MD am mancat 3 finn crisp cu pateu de pui,cascaval si ardei rosu; 2-3 lingurite de gem conform+cafea cu lapte.Dupa 3 ore mi-am propus 3 kiwi...mai departe nu mai stiu.Revin daca am timp.

+Quote Post
kalua
post Mar 1 2008, 10:49 AM
Post #6506

Musafir

Alinice, finn crispul nu se combina cu grasimi!

Mie mi-a fost ieri, m-a apucat la serviciu, am rezistat eroic acolo, iar cand am venit acasa m-am bagat in pat.
La noi e o vantoasa de zile mari, cu atentionari oficiale de stat in casa.

Roxanico, la ce ora ai examenul maine (sa stim cand sa-ti tinem pumnii)?
Nu lucrez in domeniul IT, ci al electronicii, la un distributor de semiconductoare (semiconductoare la noi insemnand de la o rezistenta pana la display-uri si kituri intregi).

+Quote Post
gloriana
post Mar 1 2008, 10:53 AM
Post #6507

Musafir

Revin cu cina de aseara: am lalait-o cu mere, fistic, masline, ciugulite. De cand tin Monti mesele de dimineata si de pranz sunt foarte serioase. Mesele de seara sunt la plimbare.

+Quote Post
stoina
post Mar 1 2008, 11:48 AM
Post #6508

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Pescarush drag, cind e ziua ta, sa te tzocaim oleaca?
Kalua, sanatate!
Rox, bafta, tinem pumnii!
Doctoreaso, prinde bine un home alone, nu? Ce ferice esti tu astazi!
Irinici, tine-o tot asa si nu uita, gateste un timp doar conform ptr toata familia si arunca din casa tot ce te-ar putea indupleca sa calci strimb! Te roooog...
La noi e o zi frumoasa, toata lumea are flori si zimbete pe fatza.Sa fiti fericite si cu kg mai putine, dragelor, in asta primavara! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
MD: 2 oua de tara cu un cirnacior de oaie si oleaca de cascaval afumat (cirnaciorul e de la Matache, cautati-l, e delicios si conform)si 2 rosii mari, cu busuioc, stropite cu ulei de masline.Dupa, ceai si cafea conforma.
Va puuup!

+Quote Post
kalua
post Mar 1 2008, 11:56 AM
Post #6509

Musafir

Da chiar asa, mai irinici, ca doar tu esti singurul adult in casa, ce tot stochezi prostii in casa? Nici copiilor nu le strica daca nu mananca in fiecare zi biscuiti si nu stiu ce prostii. Faci la sfarsit de saptamana un dulce conform, sa nu zica nimeni nimic si gata!

Doforeaso, chiar ma gandeam ieri ca foarte probabil fara Montignac si cu hormoneii tai imprastiati ai fi batut suta acum. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 1 2008, 03:59 PM
Post #6510

Musafir

Multumesc mult dragutelor ca va ganditi la mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Maine, am scrisul de la 8.30 la 11 si oralul de la 17. Probabil ca voi avea emotii la oral, ca asa-s eu. Nu prea sunt buna la argumentare, lucru care mi se trage din romana, nu din franceza...si sistemul de invatamant de pe vremea mea, cand nu ne intrebau opiniile noastre vis-a-vis de un text, ci ne punea sa invatam pe de rost comentarii scrise de altii. Sincer, postatul pe forum, m-a ajutat intr-o oarecare masura sa-mi depasesc cat de cat acest hop.
CyL, fii un pic mai atenta te rog la corectitudine, ca mi-e greu sa te citesc. Stiu ca toate scriem pe graba, dar e important sa ne facem intelese intre noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Deci se pare ca s-a marit gasca de constantence.
Alinice, permite-mi sa-ti fac o observatie: e cam devreme pentru dulciurile conforme. Eu sunt mai dictatoare cu mine, si fara sa vreau, si cu ceilalti. Cat despre neconformitati, acestea n-au ce cauta in meniul tau, fie ele chiar si in cantitati minuscule. Sunt sigura ca daca anul trecut, pe vremea asta, imi permiteam cate o mica indulgenta, nu mai ajungeam eu la 22 de kg in minus.
Eu mananc conform de coform (vorba lui Stoinici): dimineata iaurt cu gem si fulgi, la pranz pui rotisat cu salata si seara fructe si migdale sau alune. La pranz mai m-am premiat cu 2-4 cuburi de cioco 75%.
Va pup si s-aveti o primavara glorioasa! Am primit aseara un brat de lalele multicolore de la al meu sot (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , chiar dupa ce ne ciondanisem un pic ca nu prea a digerat bine cele 5 minute asteptate in plus, ca sa ajung de la meditatii. Are o problema cu asteptatul si eu am o problema ca nu-s in stare sa pun mana pe volan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post

685 Pages V  « < 649 650 651 652 653 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:11 AM