IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 650 651 652 653 654 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Mar 1 2008, 05:17 PM
Post #6511

Musafir

Kalua, nu cred ca m-as fi ingrasat asa de tare. De fapt, inainte de a incepe dieta MM, eram stabilizata la 87kg de vreo 10 ani, cu mici variatii. Adica se cerea efortul sa slabesc si sa raman la o greutate de bun simt.
Mai fetelor, mai, astazi am tras o ora de masaj dupa ora de aerobic...haoleuuuuuu, credeam ca nu ma mai pot misca de pe masa aia! Stiti cum ma simt acum? Ca lovita de tren! Ce n-a reusit ora de sport, a reusit cu brio masajul anticelulitic.
Meniul de today:
d - 3 finn crisp cu gem capsuni, lapte
p - salata de ton
s - habar n-am! daca mi-e foame, voi manca salata de vinete cu rosii si ardei, dacanu, niste fructe, mere si kiwi.
Go to the top of the page

+Quote Post
CyL
post Mar 1 2008, 06:10 PM
Post #6512

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

scuze fetelot pentru greselile mele.. dar de cele mai multe ori chiar scriu pe graba, de la munca si mereu apare cate ceva .. de multe ori trebuie sa revin caci uit ce am vrut sa spun (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
gata, ma cumintesc. multumesc ca mi'ati atras atentia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu la pranz azi am dat'o tot cu salau la cuptor si o salata de varza.. si am inkeiat cu un patrat de ciucalata 85%. ultimul, gata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am papat ca gustare si vreo 3 merisoare mici. diseara nu stiu ce o sa pap, stiu doar ca nu o sa fie peste! mi'a cam ajuns (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
succes la examen doamna draga... sa ne inveselesti cu note de bine (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Philia
post Mar 1 2008, 06:14 PM
Post #6513

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Roxi, bafta multa! (IMG:style_emoticons/default/read1.gif)

+Quote Post
stoina
post Mar 1 2008, 07:56 PM
Post #6514

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Asa s-ar fi intimplat cu mine, Kalua.Nu stiu unde m-as fi oprit...Nu numai de-asta te iubesc, sa stii (IMG:style_emoticons/default/kissing28.gif)

+Quote Post
CyL
post Mar 1 2008, 09:00 PM
Post #6515

Tratabil
**

cata dragoste aici pe forum... :X.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ce bine e cand are cine sa te certe atunci cand gresesti... ironic, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

cina: pui la cuptor+salata de varza amestecata cu salata verde. am gasit si eu condimenete fit'up. am zis sa inlocuiesc sarea, chiar daca nu foloseam eu prea multa. am luat si cateva lingurite de iaurt danone 0% si..
am si comis'o: am papat o feliuta de cartof la cuptor si una de morcov. mama le'a gatit pe toate cu puiul (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) , dar eu am ales numai pieptutzul.....

luni o sa ma sui si eu din nou pe cantar, sa trec intai de zilele astea "neplacute" si poate luni indraznesc. mai am de trecut peste o maaaaaaare ispita: maine iesim la un gratar in aer liber, un prieten isi serbeaza ziua.. si stiu deja tonele de prajituri si tortul care niciodata nu lipseste... huh' urati'mi muuluuuta vointa. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) n'as vrea s'o dau in bara. de cand m'am inscris in forum ma simt un pic mai normala.. nu prea era monti ce faceam eu inainte.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 1 2008, 09:07 PM
Post #6516

Musafir

Cyl, stii foarte bine ca in primele luni n-ai avea voie nici cea mai mica abatere, altfel nu se "reprogrameaza" pancreasul cum trebuie...

Eu va iubesc si nimeni altcineva decat voi aveti vointa de-a slabi frumos!

Roxanico, sa stii ca maine ma voi gandi toata ziulica la tine! Sa intri neaparat seara sa ne spui cum a fost.

+Quote Post
CyL
post Mar 1 2008, 10:03 PM
Post #6517

Tratabil
**

oof.. stiu.. iar ca acum ca mi'ai reamintit tu, kalua.. pare rau si pt bucatica aia mica. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar luam in considerare ca nu am mai papat cartofi, de mai bine de trei luni.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
lasa, data viitoare o sa fiu mai constienta. asa sper sa fiu si maine: il iau pe NU in brate cand o sa fie vorba de prajituri sau altele..... trebuie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

multumesc!

+Quote Post
gloriana
post Mar 1 2008, 10:18 PM
Post #6518

Musafir

Buna seara, fetelor
Azi am mancat asa:
D: Iaurt cu fulgi de ovaz si gem de capsuni cu fructoza si o cafea fara zahar
P: carnaciori cu salata de varza si spanac cu smantana ( aici e o poveste comica: O saptamana am sta cu gandul la brocoli din congelator care s-a dovedit a fi spanac pana la urma. Nu am fost atenta cand am cumparat.)
G de la 5 : un copanel de pui (partea inferioara), o chifteluta conforma si un ou cu castraveti murati) Si tot aici am comis-o. A facut maica-mea coliva si am mancat o lingura .
S: mere, portocale
Concluzie: astazi am mancat cam mult! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

This post has been edited by gloriana: Mar 1 2008, 10:20 PM

+Quote Post
kalua
post Mar 1 2008, 10:23 PM
Post #6519

Musafir

gloriana, pai asta-i chestia, sa mananci pe saturate, la Montignac nu exista sa mananci mult (ei bine, in limita bunului simt) si mie personal nu mi se pare c-ai comis-o azi. Prost e cu coliva aia, chiar daca a fost numai o lingura.

+Quote Post
gloriana
post Mar 1 2008, 11:29 PM
Post #6520

Musafir

Si eu tot la coliva m-am gandit. Ca restul e conform. Dar eu am ramas surprinsa de cantitate ca in restul saptamanii si sa vreau si nu pot manca foarte mult. Ma satur foarte repede desi imi pregatesc portii mari. Astazi mi-a fost foame. Probabil ca e o zi cand sunt mai relaxata si nu mai am alte treburi pe cap.

+Quote Post

685 Pages V  « < 650 651 652 653 654 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:07 AM