![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna dimineata !
Roxanica multa bafta la examene,iti tin pumnii! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Sunt de acord cu toate observatiile...mea culpa.Promit sa fiu stricta de stricta,mai ales ca am si exemplul de meniu acum si il voi insusi si eu. (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) Sa revin la meniul de ieri:P supa de pui cu galuste din tarata si branza de vaci+ piftele si gogosari + conopida la otet;un pahar de vin sec. C salata de vinete cu rosii,ardei gras si castravete+ inghetata conforma(mult mai tarziu am intrat pe site sa citesc postarile). Inca nu am luat MD dar mi-am propus finn crisp cu iaurt 0,1% si gem conform + cafea cu lapte degresat.P si C sunt inca in suspensie. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
neatza fetelor.. va scriu in mare graba de la munca, ma pregatesc asa cum am spus ieri pt o iesire la un grataaar. sper sa fiu cuminte.
MD: un iaurt mic 0% cu fulgi de ovaz+ salata verde cu pui. tineti'mi pumnii , sper sa'l pot lua pe Nu in brate. multa apa si vointa:D va pup. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oare ce face roxanica noastra? Eu m-am sculat cu gandul la ea si sper sa-i ajute gandurile noastre impotriva tracului.
Cyl, pune si tu in balanta silueta vs prajiturile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si nu spune ca n-ai voie, ci ca acum "nu, multumesc, iau mai tarziu". Si mai tarziul il intinzi pana pleci acasa. Si lauzi gratarele si toata mancarea de sa creada lumea ca te-ai infruptat din toate pana peste poate. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Stiti cum se spune ca "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ"? Cat timp am scris eu pe site mama a pregatit MD-salam,pastrama,costita,cas,cascaval,rosii,ardei gras-pentru toti 4 ;asa ca in final am avut un MD lipo-proteic .Painica a ramas pe maine.Am incercat sa predomine legumele si nu carnurile cantitativ.Acum musafirii au plecat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) asa ca vom reveni la un meniu superMonti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
P supa de ieri,piftele conforme cu muraturi C incerc o cina din fructe. La noi aseara a fost un vant ingrozitor care azi s-a mai domolit dar foarte putin.Nu pot sa ies din casa ca iau toti virusii chiar daca e insorit.Va doresc o zi mai frumoasa ca pe la Piatra si sanatate! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
O sa incep si eu de astazi,2.Martie.2008 sa postez ce ingurgitez...sper sa ajung la un procent de 99,99%conform...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am dat niste mici detalii despre motivele mele de-a`ncepe dieta la "Club Montignac" pe forum,sper sa ma primiti si pe mine in "sanul familiei Monti",caci am un pic de nevoie de ajutor...am citit ambele carti(a doua,ii multumesc lui pescarush,ca ea mi-a trimis-o),deci sunt oarecum informata. Incepem,cu primul meu menu Monti postat: MD(9:00)-mar (9:30)-fulgi de ovaz cu lapte 1,8%grasime,diluat cu un pic de apa,ca sa-l fac macar 1% (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) P(13:00)-salata de vinete "batute" cu un pic de ulei,ciupercute de ieri la cuptor,supa de pui G(16:00)-asa o consider,gustare,ca ies cu fetele la o cafea...dar eu o sa-mi iau decof...altceva nu am ce comanda la cofetarie C-omleta cu branza si o salata de varza Momentul adevarului:Abatere-pe la 10:00 am papat o bucatica de cioco de casa conforma (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) ..cred ca-s un pic sensibila la fructoza...am tot facut cioco de casa in ultima vreme cu fructoza si un gem cu fructoza si...am mai multe "scaune" pe zi decat ar trebui...ati mai patit?Kalua,ce zici,ai patit-o? Orice in neregula,va rog sa mi`o consemnati...si pentru ca ieri a fost 1Martie va ofer cate un (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) si un (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pt eventualele sfaturi |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, acum, la inceput, ar trebui sa te feresti si de fructoza cat poti si sa nu-ti permiti nicio abatere. Pentru dezintoxicarea pancreasului.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
O sa ma feresc,ca nu`mi place sa fac potecuta la baie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) iar de indulcitori fug ca de dracu`...azi m`am socat cand am vazut ca Orbitu` are aproximativ 6 indulcitori...si vreo 4 E-uri... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Azi am mancat asa: D: iaurt cu fulgi si gem de capsuni conform, o cafea fara zahar (dimineata am scapat de grija lui "Ce mananc?") P: peste la gratar cu salata de varza mere, clementine si 2 patratele de cioco cu 85% cacao am mai gustarit niste spanac de ieri cu salata de varza si niste chiftelute. S: imi fierb naut ca vreau sa fac o salata adaptata Monti: ton , castraveti acri, naut (in loc de porumb) si iaurt (in loc de maioneza) Si sper sa mi se potoleasca foamea. Nu stiu ce-i cu mine. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare! Roxy - foxy e bine, tocmai ne-am conversat la telefon, apare si ea mai tarziu si povesteste TOT!
Mai fetelor, daca urati pe cineva, recomandati-i o sedinta de masaj anticelulitic! Ieri am vrut sa ma alint cu o ora de masaj dupa aerobic si cu ce m-am ales?! Am vanatai pe tot corpul si ma doare TOT numa' daca ma ating! Mai bine il puneam pe amore puro sa ma bata cu facaletul! Haoleuuu, nu mai pot! Ciudat e ca-mi placu pe moment... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ..oare sunt sado-masochista? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Meniul de astazi: d - 3 finn crisp cu gem capsuni, lapte, cafea cu lapte p - ceafa de porc gratar, fasole batuta, salata de cruditati, 1 pahar de vin, alune s - probabil mar, fiindca ma simt ca o anaconda! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Salutare!
Ieri P: peste la abur cu brocolli gatit cu smintinica 12% si o 'razatura' de brinza cu mucigai. Am gresit aici? C: salata de naut cu gogosari Astazi: MD: omleta cu brinze cu salata de primavara(salata verde, ceapa verde, ridichi, ulei de masline si lamaie) Gustare pe la ora 4pm: 5 prune uscate si-o para. Va pup! Si eu mi-s masochista la masaj anti-celu.Am si o rezistenta crescuta la durere, am si motivatie...Mai in gluma, mai in serios cer sotului maseozei taxa lunara ptr ca-l 'scot' de la multe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Cris, maseoza mea se destreseaza cu mine, sintem satisfacute in aceeasi masura si ne iubim reciproc:ea are nevoie de o masochista ca mine ptr desavirsire profesionala, iar eu de o asa 'nervosica' ptr suncile mele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:19 PM |
|