IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 652 653 654 655 656 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
irinica
post Mar 2 2008, 05:37 PM
Post #6531

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Daca a-ti sti voi ce zbucium e cu mine in fiecare zi sa reusesc sa ma abtin de la mancat aiureli... Cu siguranta ca nu sunt singura care a avut astfel de lute dar sper sa ies invingatoare ca nu ma mai suport cu suncile astea pe mine!!! Sarut-manutili pentru ca sunteti alaturi de mine.

Ieri v-am citit dar cand sa postez, acazut net-ul asa ca spun tot acum.

MD; iaurt cu fulgi si am gustat coliva ( nu puteam sa fac fara sa o gust!)
P: ( adica pe la 17) omletoi: 3 oua, carnati de casa, rosii, ardei gras, ceapa
C: 3 portocale , 2 mere

Azi: ora 12: pui la ceaun cu muraturi
Si acum sunt satula si cred ca am sa reusesc sa mananc doar fructe seara

Roxanico, fata desteapta abia astept sa vorbesc cu tine!

Va pup!!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 2 2008, 06:14 PM
Post #6532

Musafir

stoinici, de ce sa fi gresit cu pestele, broccoli, smantana si branza? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) E foarte bine.

+Quote Post
roxanica10
post Mar 2 2008, 06:20 PM
Post #6533

Musafir

Iaca am sosit dragele mele.
Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si tuturor fetelor care s-au gandit la mine (Philia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ). Chiar m-a ajutat. Rezultatul oficial il primesc abia pe 15 aprilie, dar imi place sa cred ca am motive sa fiu multumita de pe acum de mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Sa o luam cu inceputul. Dimineata, inainte de 8 eram in fata salii de clasa de la Scoala Centrala si am asteptat linistita mai bine de 30 de minute, rezemata de un calorifer sosirea profesorului cu subiectele. Trebuie sa spun ca aseara am dormit cam putin (fuseram si la petrecerea de ziua lui nasu', c-a facut 40 de ani si nu era sa lipsim) si azi dimineata eram tare ametita. Am mancat 2 banane inainte de examen ca sa nu ma ia burta. Ca emotiile mele sunt lucru de nestavilit, oricat m-as ruga eu la Divinitate sau alte forte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . So, revenind la subiect, vine profu', imi pare mie un chip cunoscut dar n-am timp sa ma gandesc la asta. Primesc subiectele, incepe proba de 'comprehension de l'orale': 2 materiale de ascultat unul (mai scurt) o singura data, celalalt (mai lung) de doua ori. Al 2 lea era despre obezitate. Urmeaza scrisul. Am avut de facut printre altele o scrisoare catre ministrul invatamantului in care sa-i spun de nemultumirea studentilor vis-a-vis de cresterea cheltuielilor cu invatamantul. Am depasit nr. de randuri, dar asta e. Am terminat-o eu cam brusc, mais 'c'est la vie'. A...si la sfarsit l-am intrebat pe profu' daca n-a predat cumva la noi in firma....si chiar a predat la grupa de avansati de franceza, dar eu am facut engleza. Si lui ii paream cunoscuta. Mie mi se intampla tot felul de coincidente din astea, asa ca era imposibil sa nu am parte de una si astazi.
De la 16.20 am intrat la oral, ceva mai devreme decat era stabilit. Am tras 2 subiecte din care am pastrat unul. Ce tema credeti ca trata subiectul cu pricina? Toata seara m-am rugat sa-mi pice ceva despre care sa pot vorbi in voie si fara rezeve...asa ca ruga mi-a fost ascultata. Era un fragment dintr-un articol de ziar despre cresterea alarmanta a obezitatii si ce masuri trebuie sa luam pentru a lupta impotriva ei. Evident ca nu m-am putut abtine si l-am citat si pe Monti si cateva din principiile lui. Eu am adus ca argumente contra obezitatii: educarea oamenilor sa citeasca etichetele alimentelor si sa informeze asupra componentilor, sa gaseasca o placere in a manca gustos si nu mult si in ultimul rand, sa se apuce de sport (ajuta nu numai sanatatea, ci si starea de spirit)...si de la asta am divagat un pic spre Monti, la rugamintea uneia dintre profe. Era un romanca si una frantuzoaica. Sper sa fi fost mandra ca le-am laudat cultura gastronomica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Adica, eu chiar am o parere buna despre capitolul asta vis-a-vis de ei, n-am vrut sa perii pe nimeni.

Doftorici, eu am crezut ca-ti placu masajul. Nu vreau sa te sperii, dar un maseur bun n-are voie sa-ti lase vanatai, chiar daca stratul de celulita e considerabil. Aveam si eu o prietena kineto-terapeut care mi-a facut de vreo cateva ori masaj, dar nici urma de vanataie. Totul tine de tehnica. De dureros, e dureros, ca mai toate avem celulita pe ici pe colo.
Irinici, draga mea, sa-ti dea Dumnezeu multa putere de lupta cu tine. Stiu perfect ce zici si-am trecut si eu prin tot ce zici tu. Sa stii ca si cu Monti mai am perioade de evadare, dar imi revin rapid. Eu ii multumesc Celui de Sus ca m-a inzestrat cu o ambitie peste limita normala, ca altfel nu faceam fata. N-o spun cu iz de lauda, ci doar ca o simpla constatare.
Empty, join the club.
Va pup dragutelor! Am mancat azi in afara de banane, niste bomboane Ferrero Rocher, piept de pui rotisat cu castraveti murati (ramasite de ieri) si acum vreau sa-mi fac un mare castron cu fructe (kiwi si portocale). Ciudat e ca desi am inghetata conforma in congelator si motive sa ma premiez, nu simt nevoia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . De fructe am eu pofta.

This post has been edited by roxanica10: Mar 2 2008, 06:27 PM

+Quote Post
Philia
post Mar 2 2008, 06:26 PM
Post #6534

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Roxi, la fix ti-a picat (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
stoina
post Mar 2 2008, 06:30 PM
Post #6535

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Kalua, stiam eu,gresit se pare, ca pestele se combina doar cu putin ulei de masline. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Da bine ca n-am gresit!!
Ptr ca azi n-am facut decit piata-piata(cu salati si verdetzuri) si frigideru meu plinge, am papat spaghete din fasole mungo, la care-am facut asa: intr-o ligurita de ulei de masline am calit niste praz, am turnat o conserva de ciupercutze, le-am calit , condimentat, apoi am turnat deasupra o cutie de rosii despielitzate in suc, am condimentat si-am obtinut o nebunie adevarata.N-am avut usturoi, ca era si mai bun! Deasupra am pus olecutza de brinza philadelpia ligh, asa, de gust.Corect?Fusa o masa pe cinste!

+Quote Post
irinica
Post #6536

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Fata desteapta ce esti!!!

Nimic nu e intamplator. Intalnirea cu oameni si situatii este in ajutorul nostru cand ne asteptam mai putin ( apropos de obezitate).

+Quote Post
roxanica10
Post #6537

Musafir

Philia (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) , cand am vazut aseara urarea ta, sa stii ca m-am bucurat. Ca fait bon pour mon ame. Nu pun sedilele si circomflecsii ca mi-e lene sa caut (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
kalua
post Mar 2 2008, 06:42 PM
Post #6538

Musafir

roxi, ce coincidente, proful, apoi subiectul cu obezitatea... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felicitari si bine c-ai facut-o si pe asta!

Eu aveam o amica in tara care facea masaje energetice mai mult, mureai de durere cand gasea niste locuri unde s-au strans porcarioare si le scotea prin masaj, dar nici urma de vanatai. A fost si aici, la mine, le-a tras un masaj tatalui lui Mr. kalua, care-i un munte de om, a iesit cu lacrimand de la tortura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu-si putea inchipui cum o mana de om ca Daniela poate avea atata forta. Si binenteles ca n-au ramas vanatai.
Iti apar de obicei repede vanatai, chiar si la lovituri usoare?
Eu la tanti aia nu m-as mai duce.

stoina, pestele il poti combina cu ce vrei tu. Numai carbohidratii cu IG-ul 35-50 pot fi combinati cu peste si putin ulei de masline (de-aici ti-a ramas tie chestia cu pestele, pun pariu).

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 2 2008, 07:09 PM
Post #6539

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

wow,ce active sunteti...ca deobicei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu tocmai am venit din oras,unde am iesit nu aveau idiotii cafea decof,asa ca am luat apa plata cu lamaie..("sufera baba..")
Roxanica10,felicitari,e faina senzatia de dupa examen,cand stii ca ai facut bine,asa-i?
dr_wise:eu nu merg la masaj,da` mi`l execut eu,si`mi dau seama ca destul de agresiv,ca a doua zi ma trezesc cu negrituri..dar imi place sa cred ca previn celulita printr-un masaj mai turbo asa.
irinica:eu-s cam la inceput,si mie mi-e greu fara dulcegarii,mai ales ca-s inconjurata permanent de dulciuri,dar de fiecare data cand le vad,imi zic:"eu-s mai tare sau voi?"-crede-ma ca de cele mai multe ori functioneaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cred ca ma apuc sa fac o mancarica de mazare cu puiut,plus salata de cruditati.
Va pup

+Quote Post
dr_wise
post Mar 2 2008, 09:00 PM
Post #6540

Musafir

Domle, sa lamurim: am mai facut masaj anticelu' cu tipa asta, dar n-am avut probleme, desi ma invinetesc fffffffff usor. Si ea, saraca, m-a intrebat cat de tare suport sa ma calce cu motocompresoru', dar eu i-am dat voie sa-mi faca cat de tare poate. Ce s-a intamplat in plus acum fata de data trecuta: cu exceptia mainilor a mai folosit o dracovenie colorata ca un stabilopod (adica in 3 laturi terminate cu cate o biluta), plus o chestie din lemn, precum alea de masat talpa, dar mult mai mica. Cred ca de la stabilopodul ala mi se trage, iar vanatai am pe soldul drept, mai inspre spate, una pe gamba dreapta sus si una aproape de genunchi.
Data viitoare (mda, sigur va mai fi si-o data viitoare) ii spun sa foloseasca exclusiv mainile. Da' nu ma las doborata!
Plus ca am cadou pe abonamentul de la sala de aerobic o impachetare anticelulitica. Asta voi servi next time!

+Quote Post

685 Pages V  « < 652 653 654 655 656 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 10:22 PM