IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 653 654 655 656 657 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
rory
post Mar 2 2008, 09:34 PM
Post #6541

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,889

W/e-ul asta am gatit & mancat niste chestii noi si astept comentariile... bine sau rau?
Ieri:
D=wasa, gem, lapte 0.1%
G=struguri
P=fasole batuta, 3 carnaciori mici, putina piftie
G=(aici e prima noutatea) am fiert orez salbatic in lapte 0.1% in care am pus niste fructoza, si apoi am servit totul cu gem conform de capsuni - bine sau rau?
C=putina piftie

Azi:
D=la fel ca ieri
G=struguri
P=supa crema de vacuta, kaiser la gratar cu salata de ciuperci murate, un pahar de vin sec
G=inca o cana de orez cu lapte
S=(a doua chestie noua) am gasit in comert chips-uri de creveti pe care i-am facut acum seara in tigaie... La ingrediente, pe cutie, nu scrie nimic in afara de creveti. Sunt conformi?
G=o portocala

Astept... sper sa n-o fi dat in bara prea tare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 2 2008, 09:51 PM
Post #6542

Musafir

ror, nu-i bine deloc cu gustarile tale zilnice intre mese! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) La fel cantitatatea de dulce ingurgitata (si dimineata si dupa-amiaza). Meniurile tale pe sambata si duminica nu arata bine, chiar daca mancarurile in sine sunt conforme.
Chipsurile de crabi sunt facuti cu faina de tapioka, care nu-i conforma.
Orezul cred ca e brun, integral (ala salbatic nu se preteaza la orez cu lapte in niciun chip), e ok in combinatie cu lapte 0% grasimi.

+Quote Post
CyL
post Mar 2 2008, 11:07 PM
Post #6543

Tratabil
**

From: Constanta
Member No.: 3,360

seara buuuuna fetelor. mai intai.. felcitari roxanica. j'spere que vous <prendre?!> une bonne calificatif (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e bine?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
ooof.. eu am avut o zi extraordinara.. foarte plina cu de toate... si placuta. intrunire cu prietenii.. intelegeti voi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am rezistat apropae tuturor tentatiilor: am stat 40 de minute in mana cu doi cozonaci abea scosi din cuptor si inghiteam in sec.. ma gandeam k nu o sa pot rezista... nici macar nu m'am atins de ei in final. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si toti ceilalti veneau sa'mi faca pofta.

am papat multe felii de castravete.. o risie intreaga si apoi salata. nu avea ulei sau altele in ea, servite la 1 frigaruie jumate (piept de pui, ceapa, ardei) + 3mititei bine facuti (oaie+vita).
am jucat fotbal si multe alte nebunii care se joaca in aer liber.. mai exact am alergat fff mult.. miscare foarte multa... am faultat mult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am gresit pt k am baut trei pahare mici de cola light................ am baut si apa intre timp, dar nu asa multa... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
de acolo am venit direct la munca ... nebunie mare si acolo, sefi veniti, rebranduiri.. am papat acolo un mar (ora 20.00)
abea acum am ajuns acasa si am papat niste pieptut de pui si ce mai ramasese din mancarica de soia (o lingura jumate)+1 iaurt mic 0%

a fost o zi.. suuuuper, adica eu asa m'am simtit. de maine... concediu o saptamana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . de marti ma apuc si eu de sala. abea astept, sper s anu ma lenevesc si sa ma tin de ea. aerobic mult!

va pup fetelor, multumesc kalua pt incurajari... o seara buna.
p.s. am mai innebunit azi o colega cu monti, si ea vrea sa slabeasca de mult, o s aii trimit cartea si ei... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
kalua
post Mar 2 2008, 11:26 PM
Post #6544

Musafir

...si daca mai scrii cu k-uri n-o sa mai citim ce scrii. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Bravo, Cyl, pentru vointa.

Eu nu stiu cum sunteti voi, dar eu una daca gatesc lucruri neconforme nu ma mai inghesui la ele. Ieri am facut o prajitura pentru copil, sa ma bati si n-as pune gura pe ea.

Hai sa dau si eu raportul pe azi:
o pruna, apoi o felie mai grosuta de branza (un fel de cascaval mai albicios de oaie din Sardinia, o bunatate), un iaurt de oaie si un ardei kapia rosu. Seara o feliuta groasa cam de-un cm si nu prea mare de carne de porc slaba gratinata cu fasole verde cu rosii si ardei si salata de morcov cu mere peste care am pus si cateva nuci (salata dreasa numai cu sare, piper, suc de lamaie si ulei de nuci).

+Quote Post
CyL
post Mar 2 2008, 11:34 PM
Post #6545

Tratabil
**

From: Constanta
Member No.: 3,360

kalua.. de mine spuneai a scriu cu prea multi "k"..? daca da.. o sa ma redresez, promit. multumesc de urare oricum :*
cam cat de grava e treaba cu cola..? e asa rau? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vad k nu m'ai certat prea tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si inca o intrebare.. sa nu radeti de mine. ca inseamna wasa.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
iar finn crisp..?
pls, sunt ma noua.. ma intelegeti voi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
gata, nopate buna, revenim maine. :*

+Quote Post
stoina
post Mar 2 2008, 11:50 PM
Post #6546

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Fetele, uitati ce-am descoperit eu, un site destept rau: www.condimenteweb.ro
Asta seara am papat o para si-o portocala.

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 3 2008, 12:05 AM
Post #6547

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

QUOTE(CyL @ Mar 2 2008, 11:34 PM) *
kalua.. de mine spuneai a scriu cu prea multi "k"..? daca da.. o sa ma redresez, promit. multumesc de urare oricum :*
cam cat de grava e treaba cu cola..? e asa rau? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vad k nu m'ai certat prea tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si inca o intrebare.. sa nu radeti de mine. ca inseamna wasa.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
iar finn crisp..?
pls, sunt ma noua.. ma intelegeti voi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
gata, nopate buna, revenim maine. :*

cred ca este vorba de pesmeti,CyL,facuti din fainuri integrale ,drojdii,sare...si cu diferite procente de fibre...nu kalua ca stiu?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
pescarush
post Mar 3 2008, 05:16 AM
Post #6548

Musafir

eu sunt dupa o noapte de dezmat.
mancarea a fost conforma, dar dulciurile... (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
nici nu am curaj sa ma urc pe cantar dimineata (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
gata! de maine, nu mai vreau sa vad dulciuri in preajma mea!!! .... pana sambata (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) cand iar avem party, la o alta prietena.
ce sa facem, daca toate suntem nascute in martie? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
acum, serios, dupa petrecerea de sambata, chiar ma fac cuminte! (si pana atunci, dar sambata va fi "abaterea").
Cyl, Monti nu e de acord nici cu indulcitorii artificiali, ai grija cu Cola, chiar daca e light.
gata, ma bag in pat, ca-s rupta! m-am culcat aproape la 4 dimineata.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) o saptamana buna!

p.s. roxy, felicitari! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 3 2008, 05:40 AM

+Quote Post
Nimphetamin
post Mar 3 2008, 09:41 AM
Post #6549

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Neata, fetelor!

Rox, (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) pt examen, sunt sigura ca o sa il iei. Si chiar ca ai avut bafta, bravo!

Eu am fost plecata la ai mei, la Tulcea. Am avut o vreme faina, am mers la padure, ne-am plimbat. Mancarea a fost conforma in general:
Vineri seara: somn prajit cu lamaie si salata de varza

Sambata:
MD: icre, masline, 2 wasa 24%, ceapa verde, salau cu maioneza
P: gratare cu rosii si castraveti
C: somn prajit cu lamaie si salata de varza

Duminica:
MD: la fel ca sambata
P: bors de peste, pui cu smantana
C: alune si migdale

Azi os a fie cam asa:
MD: iaurt cu fulgi de ovaz
P: vinete la cuptor cu 1 carnat de casa si castraveciori murati
C: fructe

Wise, am mers si eu la masaj anticelulitic si nu m-a invinetit, desi eu ma umplu de vanatai imediat. Mi-a placut f m, m-am relaxat chiar (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
De sapatamana asta, adica de maine, de fapt, am alte servicii la salon: in afar de electrostimulare, o sa am sedinte de ultrasunete cu crema anticelulitica si impachetari la rece.
Si mi-am gasit si partenera de aerobic (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Acu sa vad unde mai strecor si sedintele de aerobic, ca abia astept sa fac nitica miscare.

Va pup, sa aveti o primavara minunata si o saptamana plina.

+Quote Post
stoina
post Mar 3 2008, 10:31 AM
Post #6550

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Neata!
MD: painica cu gem cu fructoza si lapte 0,1%.
Gata, fug la trebusoara, va pup!

+Quote Post

685 Pages V  « < 653 654 655 656 657 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 02:52 PM