![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 4-December 07 Member No.: 2,774 ![]() |
Neata fetelor!
Revin si eu dupa o perioada in care nu am fost prea activa. Din pacate am calcat cam des stramb in ultima vreme fata de Monti si nu prea aveam cu ce sa ma laud. Din pacate pentru mine stationez la 59kg si ma enervez de cate ori ma imbrac cu cate ceva care imi venea foarte bine cand aveam cam 3 kg mai putin. In ceea ce ma priveste asta e greutatea de care vreau sa scap. Nefiind un numar impresionant de kg cred ca nu ma motiveaza suficient. Pana si mie imi e rusine de lipsa mea de vointa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dar intentionez sa o iau de la capat. Sper sa nu o fac lata iar prea curand. O saptamana frumoasa tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Meniul pe ziua de azi :
MD-mar,mai tarziu iaurt cu fulgi micsti P-supa de rosii,cascaval pane cu salata de varza si rosii C-ma gandesc la niste conopida pane,in ou si faina de naut,cred ca e conforma nu? -pentru gustarici si calmarea foamei:mere si alune -si o abatere mica pentru care cam regret:pepsi light,de la care m-a durut colonu` (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( nu mai fac!nu mai bausem de un an cred,nu stu` ce mi-a venit. Ma apuc si de aerobic,d-abia astept. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Intrebare-intrebatoare:-pastele integrale din grau spelta sunt conforme?(bineinteles,necombinate cu grasimi)
-cafeaua arabica este conforma? Multumesc in avans pentru viitoru` raspuns. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
multumesc empty pentru raspuns.. si bun venit printre noi, am tot uitat sa'ti spun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu ma dau in vant dupa cola, de la admitere la facultate acum vreo doi ani... mi se cam face rau cand vine vorba de ea. ceaiul verde e mai bun si mai sanatos.
MD: salata verde +omleta cu cipercute si un iaurt mic 0% P: salata de varza cu niste urda si un pahar de lapte rece 0,1% am avut o zi foarte aglomerata iar azi nopate nu am dormit deloc.. imi creste maselutza de minte si... sufar (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am luat in 12h 4 ketorol, 3 ketonol, 1 flamexim si trei fasconal forte..... va imaginati ce nopate am avut. eu care ma feresc mereu sa iau pastile... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sanatate va doresc fetelor mai inainte de toate. pentru cina.. ma gandesc la niste cipercutze cu ceva bun langa ele . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intrebare-intrebatoare:-pastele integrale din grau spelta sunt conforme?(bineinteles,necombinate cu grasimi) -cafeaua arabica este conforma? Multumesc in avans pentru viitoru` raspuns. Pastele sunt conforme. Cafeaua arabica e cea tolerata. In faza de dezintoxicare e interzisa cafeaua cu cofeina de tot. |
|
|
![]()
|
|
merci kalua...
azi dimi m-am cantarit:52,6 (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) cu tot cu "musafirei",cand deobicei cantaresc cu un kg mai mult.Nu mi-o iau in cap,asa ca nu ma ating de cioco de casa conforma din frigider (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ...o pastrez pe post de laxativ. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) tks CyL pentru primire,bafta cu slabitul! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
meniul meu de azi:
D - jumatate de grapefruit, pauza, iaurt cu fulgi de ovaz (am reusit sa nu adaug gem deloc) P - orez salbatic cu piept de pui la gratar si castraveti murati C - ciorbita de pui cu legume, poate o nectarina inainte, pana e gata ciorba. sunt foarte hotarata sa "stick to the plan", sper sa nu se inmoaie hotararea pana deseara. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor,
Iata meniul meu: D: iaurt cu fulgi si gem, o cafea P: am fost la o intrunire si s-a servit acolo ceva . Am luat doua chiftelute, o jumatate de rosie si o lingura de fasole batuta. Am avut vointa si m-am abtinut de la altele. Cand am venit acasa am mancat restul de salata de ton de ieri si niste zacusca de vinete conforma si niste iaurt. Si am mai luat si 2 patratele de ciocolata 85% cacao si o clementina. S: macrou la cuptor in folie cu ceapa cu un sos de iaurt cu usturoi castraveti acri si marar si masline. Am mancat cam haotic dar m-am enervat de la o chestie si am navalit in mancare sa ma calmez. Prost obicei de care vreau sa scap. Problema e urmatoarea: Are ceva daca mananc alimente diverse in cadrul aceleiasi mese chiar conforme? Si nu sunt in cantitati mari. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna seara de acum.Meniul de azi :
MD1 mar +1 kiwi-pauza- iaurt 0,1% cu gem conform ,o felie de painica si 1 de finn crisp (21% fibre) + cafea cu lapte degresat. P creveti + salata de brocoli ,rosie si ardei gras. G ultima portie de inghetata din cioco 75%(gata,am terminat-o!) C salata de brocoli si smantana(a la stoina), macrou afumat,salata de vinete cu ardei capia. Felicitari Roxanica! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Coincidentele sunt de fapt semne ca cineva acolo sus ne iubeste.Deci esti iubita! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Gata pe azi. (IMG:style_emoticons/default/wave.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Meniul de astazi: d - kiwi, mar ras cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte p - piept de pui gratar, salata de rosii si castraveti s - fasole batuta, sunculita ardeleneasca (se putea numi cu brio muschi file, fiindca asta era de fapt), ardei capia, ceapa rosie |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 02:59 PM |
|