IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 656 657 658 659 660 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
albinuza
post Mar 4 2008, 01:30 PM
Post #6571

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

io nu am de gand sa va zic ce am mancat in weekend pentru ca am comiso!
numai cu o masa ce e drept dar nu a fost frumos.
si cu toate ca am zis eu ca nu ma apuc chir serios, am inceput sa ma simt vinovata cand calc stramb (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
d:iaurt cu cereale
p:salata de rosii, castraveti, ardei grasi, crenwursti si ou
pe seara cred ca ciorba cu puiut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 4 2008, 01:36 PM
Post #6572

Musafir

teo, ce fel de müsli mananci dimineata?
Sarmalele cu orez nu-s conforme, cu orez natural (integral) ar fi pentru faza a doua.
Iar pranzul e o catastrofa! Incearca sa-ti faci planul de mancare de cu o zi inainte ca sa nu se mai intample minuni dintr-astea.

+Quote Post
roxanica10
post Mar 4 2008, 01:48 PM
Post #6573

Musafir

Doftoreaso, deci trebuie sa privesti partea plina a paharului. Imi amintesc ca si eu am pus vreo 4 kile in 3 zile, de la duphaston (hormon) recomandat de ginecolog. Am crezut ca nu-i adevarat. Asa ca nu-i de gluma.
Stoinici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mai fetelor, vad ca astia in Bucuresti au preturi mai mari...cum era de asteptat.
Kalua, dar care-i greutatea ta optima? Mi se pare ca-i super ok la 54,4. Ne despart 9 kg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si cred c-avem aceasi inaltime.
Azi sunt fericita nevoie mare, ca m-am imbracat in fusta (a 2 a oara pe anul asta). Mi-a sosit si razatoarea germana. Au trimis-o tocmai de la Oradea. De-abia astept s-o pun la treaba.
Dis-de-dimineata a venit zugravul si-am discutat despre renovarea bucatariei s.a. De pe 17 martie incep, asa ca la Paste voi avea bucatarie noua (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Of...de-abia astept.
Deci, pe scurt, mi s-au intamplat multe de azi dimineata si ziua inca-i abia la jumatate.
Va pup si fiti vesele ca-i primavara si frumos afara (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Pesca, sper sa fie bine si la tine.

+Quote Post
Teocris
post Mar 4 2008, 02:20 PM
Post #6574

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

QUOTE(kalua @ Mar 4 2008, 01:36 PM) *
teo, ce fel de müsli mananci dimineata?
Sarmalele cu orez nu-s conforme, cu orez natural (integral) ar fi pentru faza a doua.
Iar pranzul e o catastrofa! Incearca sa-ti faci planul de mancare de cu o zi inainte ca sa nu se mai intample minuni dintr-astea.

Recunosc ca e o catastrofa! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Musli din acesta am mancat azi

Si sa renunt la sarmalute deseara? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by teocris7: Mar 4 2008, 02:37 PM

+Quote Post
Nimphetamin
post Mar 4 2008, 02:20 PM
Post #6575

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(roxanica10 @ Mar 4 2008, 01:48 PM) *
Mai fetelor, vad ca astia in Bucuresti au preturi mai mari...cum era de asteptat.

Azi sunt fericita nevoie mare, ca m-am imbracat in fusta (a 2 a oara pe anul asta).

Eu merg la un salon care are reduceri de 80%. Sedinta mea de electrostimulare slim fast e 15 lei, 45 minute. Sedinta de ultrasunete anitcleulitca de 10 min e 10 RON. Au rpeturi f mici, multe servicii si de-aia e mereu plin. Imi fac programari si cu 2-3 saptamani inaitne, ca sa fiu sigura ca nu raman pe dinafara. Au si masaj, dar nu stiu cat este (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu, de cand mi-a luat pantaloni care-mi stau bine, nu prea mai port fuste (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am purtat fuste ani de zile si mi se luase. Acum mor de placere sa port pantaloni, dar incerc sa revin la fuste odata cu venirea caldurii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 4 2008, 02:27 PM
Post #6576

Musafir

da, e minunat aici, roxy! tocmai au anuntat freezing rain si zapada la noapte!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dupa ce ieri am avut + 12 grade. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
m-au enervat si astia la job, ma suna acasa la 12 noaptea!!! n-am semnat nicaieri ca sunt maritata cu ei. n-am raspuns la telefon, s-a gasit colega mai fraiera sa raspunda. treaba ei, daca asa i-a invatat. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) eu nu intru in jocul asta. pana la ora 10 seara, raspund, dupa aceea, sa tuner sis a fulgere, ca nu ma intereseaza.
dar sunt mandra de mine ca am respectat intocmai meniul ieri. acum, ca a trecut prima zi, stiu ca-mi va fi mai usor (desi n-am simtit nici o pofta ieri).
meniul pe azi:
D - lapte 1% cu fulgi de ovaz, germeni de grau si fructe uscate (caise, mere, prune, piersici)
ora 11 - o nectarina
P - piure de gulii cu tocanita de pipote si salata (salata verde, castraveti, ridichi, ceapa verde, cu ulei de masline si lamaie)
C - ciorba de pui cu legume ca a iesit o bunatate si mai am.

doctore, multa sanatate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
si-acum, vin si eu la pupaceala cu toatele.

This post has been edited by pescarush: Mar 4 2008, 02:28 PM

+Quote Post
kalua
post Mar 4 2008, 02:31 PM
Post #6577

Musafir

teo, dijeaba pui stralucitoarele alea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , nu-mi spun nimic. Ce-are müsliul in compozitie?

+Quote Post
Teocris
post Mar 4 2008, 02:36 PM
Post #6578

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Nu asta am pus (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Nu stiu germana dar vad ceva alune(2 buc),stafide(3 buc) ...
Nu stiu ce sunt toate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Nu mi-au placut (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

This post has been edited by teocris7: Mar 4 2008, 02:46 PM

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 4 2008, 04:03 PM
Post #6579

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

-dr_wise pana si eu mi-am dat seama ca e ceva in neregula cu tine...ca doar am citit aproximativ toate paginile astea din topicu` asta si tu erai mult mai exuberanta in postat...te-am "citit" pana si eu,care nu te cunosc cum te cunosc fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sanatatea multa!
-teocris vezi ca gasesti la magazinu` naturist de pe Str.Mitropoliei tot felu` de fulgi conformi
Si ca sa revin on topic,sa postez meniul meu 100% conform si mi-s mandra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
MD:2 kiwi,apoi fulgi de ovaz cu lapte,ceai
P:file merlucius pane cu salata verde si fasole batuta
G:2 caise
C:salata de ton cu castravete murat(nu prea suport legumele astea de acum ca nu am nici un gust,asa ca prefer muraturile)
Sunt happy ca incep sa scad:52,3 ceea ce e super.Va doresc si voua la fel.Va pup,o zi insorita,nu ca la mine,innorat si frig!pup

+Quote Post
kalua
post Mar 4 2008, 04:19 PM
Post #6580

Musafir

teo, müsliul nu-i conform, ia-ti niste fulgi sa fie bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 656 657 658 659 660 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 11:06 AM