IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 657 658 659 660 661 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Teocris
post Mar 4 2008, 04:23 PM
Post #6581

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Asa voi face.
Nici nu mi-a placut si am inghitit mai mult nemestecat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 4 2008, 04:39 PM
Post #6582

Musafir

QUOTE(Matra @ Mar 4 2008, 11:54 AM) *
As vrea pentru maine sa imi fac niste linte cu ardei dar am vazut ca pe site sunt predominant retete pentru linte rosie. A mea e verde ca nu am gasit rosie si vroiam sa va intreb daca la modul de pregatire se poate proceda la fel.
Va multumesc!

Poti folosi ce linte vrei tu, avantajul celei rosii este ca-i gata in max. 15 minute.

+Quote Post
CyL
post Mar 4 2008, 05:05 PM
Post #6583

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

buna fetelor.. ziua buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
aseara n'am mai revenit, am sarit si peste cina.. dupa cheful cu analgezice de nopatea anterioara, m'am culcat ieri pe la 18.00 si m'am trezit pe la 23.00.. nu imi mai era foame, nimic. am papat totusi 3 merisoare mici, asta a fost cina mea.
azi:
MD: omleta cu ciupercute si urda+cateva frunze de varza si lapte 0% cu fulgi de ovaz
P: cateva ciupercute trase in tigaie cu niste telina data pe razatoare+u iaurt mic 0% si niste urda.
la cina, pregateste mama o ciorbica de peste.
acum intrebare... mama pune si orez in ea.. desi eu nu mananc, cat de mare e neconformitatea in cazul asta.. ? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

eu m'am suit azi pe cantar... si aveam 64, desi ianinte aveam 63. de vreo doua zile am scapat de "musafirii nepoftiti"... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (( unde e problema mea....? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
stau si ma intreb unde gresesc, sa fie oare d ela branzica, desi consum numai urda, si nu in cantitati gigantice. apa beau multa, fructe cpnsum... mesele.. le stiti.

ma rog, sunt un pic tlistutza, dar de maine ma apuc de aerobic. sa vedem....
spor fetelor.

ah sa nu uit, roxanica eu lucrez in domeniul retail: telefoane mobile, accesorii, camere digitale and stuff. magazinul sufera un rebranding acum, se coafeaza complet si el (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) ca urmare, noi, concediu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lucrez in ture, deci nu am mereu weekend liber. asta e, viata de student (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
va pup

+Quote Post
kalua
post Mar 4 2008, 05:27 PM
Post #6584

Musafir

Cyl, nu e bine sa mananci regulat urda, e branza care contine multa lactoza. Din cand in cand cate putin e ok.
Azi dimineata ai amestecat glucide cu IG-ul intre 35 si 50 (fulgii) cu lipide (urda, omleta), tot nu-i bine. Trebuie sa te decizi daca vrei sa iei un mic dejun glucidic sau proteino-lipidic.
Despre supa...habar n-am, nu stiu cat iese in supa din amidonul orezului.

+Quote Post
CyL
post Mar 4 2008, 07:23 PM
Post #6585

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

ma gandeam eu ca micul dejun n'a fost prea ok, multumesc kalua.
iar cu urda.. eu am papat destula, adica o cam amescam cu de toate. numai bine, vine postul si nu o sa ma mai ispiteasca. dar o sa o as mai moale cu ea, oricum.
o seara placuta va urez fetelor.. si multumesc din nou.

+Quote Post
stoina
post Mar 4 2008, 07:49 PM
Post #6586

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Kalua, as vrea inca vreo 10kg, m-as simti f bine in pilea mea cu inca zece in minus, dar eu stiu daca pot...Ideea e ca sint mai silitoare decit ai putea crede, dar ritmul meu e f incet.Anyway, eu sint multumita si recunoscatoare pentru tot ce-am obtinut! Peste tot unde merg mi se spune ca ma subtiez pe zi ce trece, so, I am happy!Eu sint o rutunda prin definitie, nu visez sa fiu o slabanoaga,dar vreau sa ajung la o anumita 'normalitate' Rugamintea mea e sa ma tii din scurt cu sfaturi si atentionari.Pup.
P: piept de pui la gratar cu salata mixta si feta, ceai si cafea cu lapte 0%
Marius m-a sunat ca e la o crisma unde papa un peste minunat si ca e asa de bun, incit a comandat si pentru noi, la pachet.Deci, asta seara peste la gratar.

+Quote Post
Alinice
post Mar 4 2008, 08:56 PM
Post #6587

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Salut !
Azi am consumat urmatoarele:
MD salata de fructe-pauza- painica cu pateu de casa si ardei gras+cafea cu lapte 0,1%
P salata asortata (rosii,ardei gras,castravete,ceapa verde) cu telemea, piure de spanac cu peste prajit si mujdei de usturoi
C branza de vaci cu smantana si iaurt 0,1%+restul de pateu;din pacate nu am mai avut legume prin frigider (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Stoina multa sanatate.Bine ca ai aflat de la ce se trage tot...acum e mai usor de "reparat"desi cand lucram la hormoni treaba e foarte delicata.Sa ai bafta de medici buni ! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 4 2008, 09:23 PM
Post #6588

Musafir

Salutare, salutare!!!
Hai ca mi-am mai revenit o militzara! Noroc cu vremea asta superba, e imposibil sa fii deprimat cand in jurul tau miroase a primavara! Iar gasca MM e de milioane! Sa traiasca!!!! (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
Meniul meu de astazi:
d - kiwi, 2 painici filozofale cu gem capsuni, iaurt, cafea cu lapte
p - ficatei de pui la cuptor cu o garnitura f interesanta: morcovi, telina, ardei gras rosu si verde, taiate fideluta si preparate in wook cu mirodenii...kalua, am dat-o in bara rau de tot cu garnitura asta?
s - mancarica de stevie cu un ou ochi, ceapa rosie, telemea de oaie
PS: alinice, eu sunt cu hormonii saltareti...da' mai stii, poate si ai stoinei n-or fi de lepadat! ce mai, hormoni cu personalitate! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 4 2008, 09:56 PM
Post #6589

Musafir

Asa domne...acum te recunosc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu ma tratez cu Juanes si Me Enamora. E doar a 3 a oara cand o ascult asta seara.
Sa pun si eu meniul meu de azi:
D: iaurt 0.1% cu gem dietetic si fulgi
P: bors de peste, mancare de mazare cu piept de pui si salata de varza; 2 cuburi de cioco 75%
G: un mar
C: inghetata conforma cu alune de padure (imi fuse cam rau pe drumul spre casa, m-au luat ametelile de la stilul de a pune frana al lui barbata-miu, asa ca s-a impus ceva dulce, ca sa-mi revin (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).
Cyl, sa stii ca si mie mi se mai intampla sa gasesc orez in ciorba, dar il ocolesc.
Stoinici, la cate kg vrei sa ajungi? Irinici, iar ai disparut de pe aici. Vezi ca te am in vizor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Va pup!

+Quote Post
Alinice
post Mar 4 2008, 10:49 PM
Post #6590

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Scuze,din cauza oboselii dupa ce am citit toate postarile de azi am retinut ca ...stoina are probleme cu hormonii. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Dr. wise iti doresc sanatate si un spirit la fel de ludic! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 657 658 659 660 661 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 11:14 AM