IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 658 659 660 661 662 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
irinica
post Mar 4 2008, 10:51 PM
Post #6591

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Roxanico te iubesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !!! Te rog sa nu ma scapi din vizor ca nu stiu ce ma fac fara tine si fara voi toate.

Doctore , nu fi suparata, important este ca ai mers si ai vazut unde e buba, acum o sa iei tratament si o sa fie ok.

Cu unele mici, foarte mici abateri reusesc sa ma tin pe linia de plutire. fetele mele de la servici au inceput sa ia niste pastile chinezesti de slabit si ma tot imping sa iau si eu. Tre' sa le arat ca voi reusi sa slabesc mai mult decat numai cu voi si cu nenea Montignac (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) .

Va pup (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) !!

Go to the top of the page

+Quote Post
gloriana
post Mar 4 2008, 11:52 PM
Post #6592

Musafir

Hop si eu pe aici! Salutare!
D: invariabil, iaurt cu fulgi cu gem si o cafea fara zahar
P: carnaciori cu spanac si o salata cu lamaie
S: fasole batuta si o friptura de porc cu castraveti acri
am mai mancat si doua clementine.
Beau in schimb apa in prostie. Cred ca am sarit azi 3 litri.

+Quote Post
pescarush
post Mar 5 2008, 01:56 AM
Post #6593

Musafir

QUOTE(kalua @ Mar 4 2008, 03:35 AM) *
Eu am mai mancat aseara, inainte de culcare aproape, o pruna.
Azi aveam 54,4, toate-s bune si frumoase, numai ca pantalonii cam atarna pe mine. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) La pranz sarbatorim un coleg care face 50 de ani si-a zis ca da o tura de carnati (cremwursti subtiri si carnati albi, bavarezi). Treaba nasoala e ca asta-i libidinosul firmei si sigur n-o sa scap nepupata de el. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

stoinici, cate kile mai ai de dat jos momentan?

kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . de aia imi place mie de "englezocii mei": ca nu se pupa. asa le spune barbatu-meu: "englezocii/amerlocii tai", de gandesti ca eu i-am facut pe toti. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
adevarul este ca de canadezi (de stilul lor) m-am apropiat din prima, ceea ce nu pot spune de nemti. vorbesc strict de canadezi, nu de americani, pe care nu-i cunosc, ca n-am avut de-a face decat dpv profesional cu ei.
irinica, ma bucur ca mai dai pe la noi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 5 2008, 07:59 AM
Post #6594

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Neata fetelor drage,
Azi mi-am propus si sper sa nu dau gres:
MD:tocmai ingurgitat o omleta cu ciupercute
P:ciorbita de vacuta,salata de pui cu ciupercute si maioneza
Dupa pranz,la juma` de ora,beau ceai anticolitic,pe baza de plante.Vad ca mi-a fost bine pana acum cu burtica
G:2 mere,daca n`oi mai putea dupa-masa de foame
C:fasole batuta cu muraturi
Aseara am halit o banana (ce e drept,era verde) dar nu ma simt multumita pt asta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si 2 bucatele de cioco 85%cacao...nici de asta nu ma simt multumita...macar au fost niste abateri conforme cat de cat...
Fetelor,in ce e mai bine sa prajim :snitele,pestele cand facem ceva pane?faina de soia sau faina de naut?Si in ce e mai gustos?pana acum am folosit numai faina de naut.Merci.
Deocamdata nu ma prea impac cu cei 2 L de apa care tre` consumati...uff...din cauza ca ma enerveaza potecile la toilette...incerc sa cred treptat.
Va pup si o zi buna si plina de evenimente frumoase.La mine a nins! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mor de nervi ca tre` sa scot iar paltonu` din dulap.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 5 2008, 08:04 AM
Post #6595

Musafir

Bre! Ii cheama canadieni, mama lor! Imi "zzzzzzzzzumzzzaie" capu' de atata canadezzzzzzzi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu te supara, da' sotul meu are o vorba cand il aude pe fiu-meu ca scranteste lb romana, ii spune "speak english, please" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) vorba lui, lb romana e o limba moarta.
..... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) acu' stau si cuget adanc, canadieni e corect?...parca da...ptiuuu, ca ma virusasi si pe mine!!!!
Da' englezoci imi place, suna misto!
Ia sa mai iau o gura de cafea cu lapte, sa ma "destept" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) a propos de asta, stiti cum spun oltenii la "m-am trezit de dimineata"?....ma desteptai...eeeeee, nu-i asa ca suna bine? Astora incepe sa le mearga mintea de la prima ora! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Sa aveti o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
PS: lasa empty, ca sunt bune potecile alea...ia gandeste o tzara...inseamna sport, apoi asezatul/ ridicatul de pe vasul de wc de...hmmm, 20 ori/zi (am pus si eu o medie, cat m-a dus capul) inseamna fortifierea muschilor de la fese si partea din spate a gambei...zic si eu, nu dati cu pietre...ei? e de bine, ce mai! asa ca da-i bataie cu apa!

This post has been edited by dr_wise: Mar 5 2008, 08:08 AM

+Quote Post
Nimphetamin
post Mar 5 2008, 10:28 AM
Post #6596

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Neata, dragelor!

Meniul meu de ieri:

MD: 2 wasa cu icre, masline si 1 rosie
P: vinete la cuptor, peste prajit si castraveciori murati
C: peste la cuptor - un cap mare

Aseara am facut o impachetare la rece si a fost asa de bine!! O senzatie faina de racoare amestecata cu fierbinteala cremei..ce mai, relaxare la superlativ! Azi ma intorc la electro, dar fac si o sedinta de ultrasunete. Dom'le, simt ca ma rasfat si ca fac ceva pt corpul meu.

Fetelor, va pup, sa aveti o zi frumoasa!

+Quote Post
kalua
post Mar 5 2008, 11:04 AM
Post #6597

Musafir

Eu am facut aseara placinta cu telemea (de-aia cu faina de naut), bunatate, nu alta. Am vrut ieri sa-mi iau sos Tamari, trebuie sa fac un mic ocol in drumul spre casa ca sa ajung la Plafar. Ajung acolo si ce vad? Plafarul nu mai exista! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Asa ca am facut placinta fara, tot buna a iesit.
Azi sarbatorim o colega si-un coleg, m-am sculat azi la 5 juma si-am facut croissant-uri cu ciocolata, martipan si unt cu zahar. Si-o ciocolata baubila. Vor fi si lucruri conforme de mancat, de-abia astept!
Deseara fac peste Stroganoff, cu pangasius.

Eu una nu fac pestele in panada, Empty.

Nici nemtii nu se pupa de fapt, dar i-am invatat eu prost pe astia.

+Quote Post
stoina
post Mar 5 2008, 11:21 AM
Post #6598

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Buna neata, cu dragoste!
MD: 3 wasa cu gem conform si lapte 0,1%
Doctoreaso, la cum se misca si hormoneii mei is ametiti rau, da-s ai mei si-i iubesc cu foc!

Kalua, adica nu mai e de unde cumpara Tamari (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ?Nu se poate!

+Quote Post
kalua
post Mar 5 2008, 11:39 AM
Post #6599

Musafir

Ba da, dar trebuie sa ma duc in mall. Celalalt plafar imi era mai aproape in drum de la serviciu acasa.

In revista aia italiana cu retete este si farinata, iata ce spun ei cum se face ca sa nu se prinda deloc de tava: se umezeste bine hartia de copt si abia apoi se unge cu ulei. Trebuie sa-ncerc neaparat.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 5 2008, 11:40 AM
Post #6600

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) kalua, sa bagi poze deseara cu obrajii tai dupa ce trece valu' cu "libidinosu"!!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) al naibii neamtu' asta domle, se lipi obiceiul romanesc de el ca marca de scrisoare!
Eu am chef de spanac deseara!

+Quote Post

685 Pages V  « < 658 659 660 661 662 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 03:38 AM