IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 659 660 661 662 663 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post Mar 5 2008, 12:18 PM
Post #6601

Musafir

Eu astept poze cu croissantele facute de manusitele tale, la topicurile cu pricina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ce vrednicuta ai fost.
Am adormit aseara ca o placinta la 10 si m-am trezit abia la 8 dimineata. Nu stiu de unde-o fi atata oboseala pe capul meu.
A venit si la noi frigu'.
Go to the top of the page

+Quote Post
Leea
post Mar 5 2008, 12:47 PM
Post #6602

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Nu-mi vine sa cred ca va mai amintiti de mine dupa atatea luni! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Tare sunteti voi atente, iar eu... Intru, arunc o privire rapida, ma mai distrez/intristez oleaca, dupa caz, si apoi trebuie s-o iau rapid din loc.
Perioada intensa pe care o anticipam mai in toamna nu s-a incheiat inca. Nu doar mult de lucru, dar o multime de proiecte personale si tone de impedimente de ultim moment - foarte complicat!
Vreo 3-4 luni am intrerupt Monti (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ceea ce se vede si se simte. Nu prea am timp sa gatesc si atunci am mancat cam ce mi-a venit la gura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Slava Cerului revin asa mai sontac-sontac.

Azi:
- lapte degresat, wasa
- ficat de pui prajit cu ceapa; salata (nus' ce m-a apucat, dar de-o vreme mananc salata natur - nu tu sare, nu piper, nu otet, nu ulei, nimic!)
- candva inainte de cina o portocala
- telemea la cuptor, in folie, cu ceapa si ardei

De pe-acum ma gandesc ca de 8 martie face o crema de mascarpone cu salata de fructe si sos de capsun - yum! Mai sariti si voi cu o idee-doua de dulciuri, ca inca mai am timp sa-mi schimb planurile.

Toate sa va mearga din plin! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 5 2008, 02:05 PM
Post #6603

Musafir

Leeaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) Sa nu mai dispari in ceata, da? Macar sa ne dai un update o data-n luna, indiferent daca mai esti MM-ista sau nu.

Ziua libidinosului a fost ieri, am scapat cat de cat nevatamata, chiar daca pupata. Tipul asta e de-ala de vorbeste cu tine si-i tot timpul cu ochii-n decolteul tau. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
N-am camera la mine sa pozez croissanturile, basca ca s-au si mancat in cea mai mare parte. Si mi-au spus doua colege ca ele nu mananca asa ceva cumparat pentru ca nu le place, dar astea-s asa bune. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si zau ca n-am facut nimic deosebit, Mr. kalua a cumparat aluatul, am umplut cu martipan, ciocolata, unt cu zahar, deci tot nimic facut de mine, le-am rulat, uns cu ou si gata. Pe cele cu martipan am pus niste foite de migdale. Vroiam sa fac niste linii cu glazura de ciocolata pe cele cu cioco, dar m-am lasat de meserie pentru ca n-as mai avut timp sa le las sa se usuce. Iar ciocolata lichida, de baut, a fost succesul succesului. Am mai facut-o si conforma si-au baut astia si-au cantat si-un cantec.

+Quote Post
roxanica10
post Mar 5 2008, 02:15 PM
Post #6604

Musafir

Leea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , vorba Kaluai, nu conteaza daca tii Monti ori ba, dar un semn de viata tot trebuie sa dai. Eu te mai astept la topicul de carti cu recomandari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ca 'Fata cu cercel de perla' am citit-o cu mare placere atat eu, cat si ale mele prietene.

Mare pacat ca n-am vazut croissantele Kalua. Dar poate-i mai bine, ca nu ma mai apuca poftele. Cum se face ciocolata lichida conforma?
Sa pun si eu meniul meu de azi:
D: iaurt cu gem dietetic si fulgi
P: alune (aperitiv); pulpa de pui la cuptor cu salata greceasca fara branza si rest de mancare de mazare, 2 cuburi de cioco 75%.
Va urma.
Imi cam huruie stomacul si n-am Imodium la mine. N-am mai avut demult probleme din astea.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 5 2008, 03:05 PM
Post #6605

Musafir

Cum sa te uitam? Pai asa ceva nu se poate! Doar suntem "frenzi" pana la moarte! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Eu te astept cu draga inima si la retete MM, e pacat de imaginatia ta intr-ale bucatarelii!

QUOTE(kalua @ Mar 5 2008, 02:05 PM) *
Ziua libidinosului a fost ieri, am scapat cat de cat nevatamata, chiar daca pupata. Tipul asta e de-ala de vorbeste cu tine si-i tot timpul cu ochii-n decolteul tau. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Asta da mascul! Stii sigur cum sta cu hormonii, nu ca ala "laudatu'" de la cap "dragoste si sex". Sa-i traiasca nevesti-sii!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta sigur nu pupa parinteste! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Fetelor, am mancat o bunaciune la pranz!!!!! Fiti atente: piept de pui Waldostana (asa-i denumirea corecta?), ciuperci la cuptor, cu marar, salata din salata verde, ceapa verde, ridichi si marar. Ma simt in al 9-lea cer! Wa-ul meu e pe culmi!
Daca mai trag si-o stevie sau un spanac deseara, se cheama ca sunt in extaz!

+Quote Post
Teocris
post Mar 5 2008, 03:49 PM
Post #6606

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Dinineata: nimic
Pranz: salata de cruditati(varza rosie, rosii, morcovi, castravete murat si ardei) cu piept de pui
Seara:trei-patru feliute de muschi file si un ardei gras

+Quote Post
pescarush
post Mar 5 2008, 04:04 PM
Post #6607

Musafir

heyyy, leea! bine ca stim ca mai traiesti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
doctore (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) "canadieni" e corect, eu ii alint "canadezi" (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)

meniul meu pe azi:

D - lapte cu cereale
ora 11 - un mar
P - bruschetta, putin somon afumat, castraveti, ardei si rosii
C - cred ca fac glass noodles cu fructe de mare.

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 5 2008, 04:42 PM
Post #6608

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Fetelor,am tras azi o portie de papanasi conformi SUPER,sunt nebunie(am zis ca daca tot nu am cursuri,sa profit sa ma alint un pic)...am papat decat doi,asa,mai marisori,si poate mai pap maine la micul dejun...fructoza nu prea am pus,imi plac asa,mai putin dulci si cu muuuulta smantanica..Pacat ca nu am aparatu` sa le trag o poza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sper sa n`o fi dat`o in bara,cantaru` arata ok pana acum...cu 100gr in plus,da` nu`i bai ca se duc ele..
Stau cam prost la capitolu` hidratare,mai mult de 1L nu pot sa beau...e groaznic,am permanenta senzatie de plenitudine...o s-o iau incetisor,ca pana sa incep Monti nu beam decat un pahar de apa la 3-4 zile...deci,acum e record pt mine!
Kalua,eu nu pot sa pap peste simplu,prajit,mi se pare gretos...si cum ieri nu aveam nici lamaie acasa,am zis sa ii mai iau din gretosenie cu mici adaosuri...data viitoare il fac la steamer cu condimente ca e asa bun... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ..
roxanica10,papa un pic de branza pt deranju` de la stomac..sau un ceai de menta...si eu am probl. d-astea de la colonu` meu iritabil,fir-ar el..(IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

am gasit azi salata de icre la Billa..cica la ingrediente scria numai icre si sare...sincer,sunt niste mincinosi,pt ca salata are exact acelasi gust cu salata de icre Negro,porcaria aia cu tot felu` de baubau-ri adaugati in ea...si ceapa exista numai pe eticheta,in cutie nu am vazut-o si nu am simtit-o...mari nesimtiti! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
CyL
post Mar 5 2008, 07:18 PM
Post #6609

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

bona sera fetelor... hop si eu.. in sfarsit acasa. am vesti bune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cand am spus ca al meu cantar imi arata 64, in conditiile in care eu aveam inainte 63 de kg si nu am avut abatari.. si nu intelegeam de ce. am constatat ca nu era asezat bine.. si.... tananana... am 60 kg! nu imi venea sa cred, nu am mai vazut asa ceva de ani buni de zile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
deci.. azi am fost happy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) exceptand faptul ca am aflat ca dragul meu trebuie sa plece prin cipru sau franta cu munca.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

nu am fost inca la sala, am avut o zi plina.. foarte aglomerata... pb de sambata abea, pana atunci am programul full.

MD: am constata cu stuipoare ca nu mai aveam mai nik conform prin frigider asa ca am inceput cu o zeama de la ciorbica de peste si niste pestiuc prin ea.
G: 3 merisoare mici
P: n'am avut timp de el.. am ajuns abea pe la 6 acasa.
cina: luata la ora 6.00 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o omelta cu ciupercute, ceapa verde, jumate de paharel de iaurt 0,1 % si fff putina urda + o dit'amai salata verde cu ceapa verde si ridichi si cealalata jumatate de iaurt.
mai tarziu probabil niste mere ca tare mi'e pofta.

am vazut ca se discuta aici despre apa.. eu beau dimineata pe stomacul gol un pahar mare de apa plata la temp camerei, iar ziua imi iau la mnk o sticla de 2l, sau daca nu, acasa imi umplu una de 2 l si o tin langa mine. o beau repede, nu astept sa mi se faca sete. , ma deranjeaza treaba cu baia. eu beau de obicei mai multa, dar deodata. mi'e mai usor si da senzatie de satietate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

aoleu, voi imi faceti pofta aici cu placinta, croisanturi si alte cele... mm... mie nu are cine sa mi le afca.. eu sunt cam dezastru cand e vorba de copt sau de framantat ceva, iar mama nu se incumeta. si tare mi'e pofta si mie de "ceva dulceee" ooof.. ma primiti si pe mine oaspete la voi.. kalua? roxanica? pescarus..? ;;)

fetelor... eu nu am gasit faina integrala pe nicaieri.. care sunteti din cta.. pls.. help (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

corectam: *nu ma deranjeaza treaba cu baia.

adaugam: si papanasii tai empty suna deliciosi. macar tu.. ma primesti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 5 2008, 07:30 PM
Post #6610

Musafir

Cyl, te primesc la mine, dar sa stii ca foarte des nu fac nici eu. mai fac cate un dulce conform, o data la o luna - doua, in rest, de lene, mananc mai bine cioco 85% cacao.
iar croisanturile alea nu sunt conforme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

de duminica n-am mai pus in gura dulce (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
iar bruschetta o mananc rece, sa nu aiba IG prea mare. acum, chiar daca e cu faina integrala, asta am avut in casa sa fac pe azi, ca expira aluatul.

teo, vroiam sa-ti spun de muesli ca eu imi fac acasa, conformi pentru faza 1.
amestec fulgi de ovaz, cu fulgi de grau integral, germeni de grau (orice ai conform) si tai marunt fructe uscate (prune, caise, piersici, mere, pere - le cumpar asa amestecate). la fructe sa ai grija cand cumperi, sa fie fara zahar. in rest, there you go! sunt foarte bune, au si putin dulce in ele (cantitatea minima de care am nevoie zilnic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si sunt si conforme).

+Quote Post

685 Pages V  « < 659 660 661 662 663 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 11:09 AM