IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 660 661 662 663 664 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Mar 5 2008, 07:34 PM
Post #6611

Musafir

Eu nu te primesc tura asta, Cyl, ca, vorba lui pesca, dulciurile mele n-au fost conforme.

Roxanico, ciocolata lichida e dupa reteta pe care-am pus-o pe forum, numai c-am facut-o numai cu ciocolata conforma si la condimente am mai adaugat niste cardamon verde si negru.
Eu sunt inca plina de la pranz, cred ca-n seara asta mai mananc numai niste mere.

Doftoreaso, ce-i cu Waldostana aia? Mie nu mi-e cunoscut termenul.

edit: azi povestea seful meu (stiti voi de el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) cum aseara, la cina, au mancat paine cu ceva pe ea: el pesmeti integrali Wasa cu branza light si cu rosii si castraveti pe ea, prietenul lui, care-i cu vreo 10 ani mai tanar, paine alba cu salamuri si cascaval. Iaca, numai cine are grija si de ce mananca arata asa cum arata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Alinice
post Mar 5 2008, 07:39 PM
Post #6612

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Buna seara de acum.Azi meniul a fost asa:
MD 3 kiwi-pauza-3 finn crisp 21% fibre cu branza de vaci,gem conform,iaurt degresat + cafea cu lapte 0,1%
G la serviciu o colega a dat de pomana pentru tatal ei si eu am ales conformitatile-rosie,castravete,masline,cascaval si macrou marinat-cate putin din fiecare
P ciorba cu stevie si spanac,piftelute din ton cu salata(laptuci +ceapa)
G jumatate de grapefruit rosu
C 4 mici de casa cu jumatate de ardei gras si castravete.
La noi azi a fost o zi de iarna.Dimineata ningea cu niste fulgi uriasi si se depusese zapada bine dar la pranz era deja topita.
Am si eu o intrebare...ridichile albe de la supermarket(alea lungi de se vand la bucata) sunt bune in faza 1 sau au IG-ul prea mare? As pune in salate ca sunt gustoase dar nu stiu daca sunt conforme cu faza 1. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 5 2008, 09:35 PM
Post #6613

Musafir

Kalua, spune-i lu' sef'tu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ca mananc wasa cheala pana ies la pensie daca ma ia secretara lui personala! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Cyl, cum mama masii n-ai gasit faina integrala in Cta? Colcaie in toata magazinele de produse naturiste, cu conditia sa intri si sa intrebi!
In ce zona stai, sa-ti fac harta?!
Meniul meu din seara asta: fasole batuta/ ultima portie, cu muschi file si salata de cruditati. Acum ma dreg cu un ceai de galbenele.
Scuze, uitai de Waldostana aia: piept de pui gratar, peste care zace o felie de muschi file sau sunca presata, cascaval(topit) si o felie de rosie.

This post has been edited by dr_wise: Mar 5 2008, 09:37 PM

+Quote Post
gloriana
post Mar 5 2008, 10:13 PM
Post #6614

Musafir

Buna seara,
Meniul pe azi:
D: iaurt cu gem si o cafea
P: fasole batuta cu o friptura de porc si castraveti acri
am mai mancat si niste migdale prajite
S: restul de fasole batuta cu muschi file si peste vreo jumatate de ora niste capsuni si 2 clementine. Cam atat. Si ma simt tare umflata ca beau apa in prostie de vreo cateva zile.

+Quote Post
stoina
post Mar 5 2008, 10:37 PM
Post #6615

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Drajele mele, va saliut!
P: piept de pui la gratar cu brocolli cu usturoi si salata mixta cu feta
C: zeama de bors de peste, o bucatica de crap la steamer, ceai verde

Astazi am rezervat biletele ptr Egipt, Sharm el Sheikh si am la ce visa de-acu vreo 3 saptamini.Plecarea pe 30, sedere 7 nopti (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) .E prima vizeta in Egipt si mi-s curioasa.Sintem asa obositi, incit mor de fericire la gindul ca vom sta cu fundul la soare (IMG:style_emoticons/default/fish1.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) .

AStazi am primit pozele de la nunta, care sint atit de proaste incit n-am o poza breaza s-o afisez cu mandrie.Neclare, taiate, urite.Asa ca am sa ma gatesc fromos (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) si-am sa va pozez oleaca cu aparatu din dotare.

+Quote Post
kalua
post Mar 5 2008, 10:45 PM
Post #6616

Musafir

Fa Pichita, fa, esti neserioasa! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Io ma duc acolo la sfarsitul lui aprilie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
stoina
post Mar 5 2008, 11:12 PM
Post #6617

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Pare rau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Iubita, nu-i prea cald la sf lui aprilie acolo? Am niste prieteni care ne-au povestit c-au prins niste calduri de numa-numa.

Si-apoi de unde vrei sa stiu eu, bre? Nu zici nik, de unde trb sa stiu, immm?

+Quote Post
kalua
post Mar 5 2008, 11:17 PM
Post #6618

Musafir

In mod normal nu, dar depinde si de norocul fiecaruia. Eu traiam cu impresia ca ti-am spus, ca eu de fapt numai acolo nu vroiam.

+Quote Post
roxanica10
post Mar 6 2008, 12:20 AM
Post #6619

Musafir

Mai fetelor, dar vrednicute mai fuserati. Ma bucur ca gasca s-a mai marit.
Cyl, felicitari. Vreau si eu 60.
Asta seara am mai mancat 2 portocale.
Stoinici, te apuci de scufundari in Egipt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? Am un coleg care merge acolo in fiecare an, pentru asa ceva. Ai mei parinti si-au luat bilete in luna iunie, pentru Tunisia. Stau 2 saptamani. Sper sa nu fie prea cald in acea perioada.
Alinice, ce-s alea piftelute? Adica chiftelute?

+Quote Post
Nimphetamin
post Mar 6 2008, 09:24 AM
Post #6620

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Neata, all!

Meniul meu de ieri:
MD: 2 wasa cu icre, masline si rosie
P: salata din rosie, castraveti, feta, ou tare si 1 carnat de casa
C: salata de linte verde, cu ceapa, otet, ulei si 1 carnacior de casa. Desert: 2 pumni de fistic.

Fetelor, deja va ganditi la concedii? Si la noi e la fel, mai ales ca am 2 colege care pleaca in martie si aprilie in Dubai si India.
Eu nu m-am hotarat nici macar la perioada, dar stiu sigur ca iesirea lunga (de 2 sapt) din afara tarii, la mare si soare, va fi din septembrie. Cred ca numai atunci poti sa te bucuri de toate cele, ca inainte sunt calduri cumplite. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Nu am ajuns nici in Egipt, nici in Tunisia, desi imi doresc tare mult. Dar al meu sot are ceva cu aceste destinatii, mai ales ca nu suporta caldura defel (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Dar mai e pana atunci, de visat si planuit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Va pup, sa aveti o zi faina. Azi e baba mea si nu arata prea bine vremea asta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 660 661 662 663 664 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:17 PM