IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 661 662 663 664 665 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
ToothFairy
post Mar 6 2008, 09:50 AM
Post #6621

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Neata dragelor!
Ma apropi vertiginos de 52kg,asa ca fac cheeeffff (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) cand ajung la 50,o sa ma rasfat cu ceva bun si ofer fiecareia din voi cate o bucatica (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (CyL,inca mai am papanasi,te primesc,si-s conformi (IMG:style_emoticons/default/victory.gif) )
Azi mi`m propus:
MD:o para,fulgi cu lapte,o cafea arabica cu lapte
P:mancarica de ciuperci cu un copanel de pui si o salata(sa vad din ce-o incropesc,ca nu prea mai am legume),ceaiul Anticolitic
G:ceva alune,ca ma apuca foamea pe la 5-6
C:fructe.Cina ma apuca pe la spital,ca in seara asta tre` sa mergem sa facem de garda la Urgente,si nu am nici un cheeeeeeef,ca nu mai sunt obisnuita cu noptile pierdute...uf,o sa rod toata noaptea fructe...
Mi-am luat Pate Inedit,e foarte bun,mi se pare destul de scump pt 2 cutiute asa mici,dar macar stim ca nu are cine-stie-ce adaosuri.
Dragelor,sa va povestesc ceva:cred ca de la atatea fructe si legume mi-a crescut imunitatea,toti in juru` meu sunt "picniti" de raceala,eu nu am nimic...si credeti-ma ca ma pup cu ei,ca iubitu` meu e saracu` racit,vai si amar...si nici nu m-am vaccinat...sper sa scap de virusei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/boxing.gif) vedem peste o saptamana,cat dureaza incubatia (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Va pup si va urez o zi super !
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Mar 6 2008, 10:53 AM
Post #6622

Musafir

Empty ma bucur pentru tine. Eu m-am proptit la 63.3 si pace. Nu sunt disperata, dar mi-ar placea sa ajung la 60-61. Probabil corpul meu crede altceva si el se simte bine la aceasta greutate.
Hai sa va copiez un pasaj din cartea pe care o citesc dimineata, in metrou, in drum spre serviciu. Interpretarea o faceti singure (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
"Ingrasarea este produsa de gelozie, ura, lipsa iertarii, teama etc. Fiecare boala are drept cauza o neliniste sufleteasca. …Lipsa iertarii este cea mai raspandita cauza a bolilor. Ea ingreuneaza arterele, sau ficatul si afecteaza vederea. In trenul sau sunt boli fara sfarsit."
Jocul vietii - Florence Scovel Shinn (1871-1940)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 6 2008, 11:28 AM
Post #6623

Musafir

Fugi domle d-aci!!!
M-ati omorat cu cartile! Eu nu sunt geloasa, nu urasc, sunt vesela si sprintacioasa, fac sport, sex, orice e necesar ca sa-mi creasca wa-ul! Si cu ce ma alesei? 73kg! Mama lor! Da' m-am pus iar cu faza I crancena pe slaninutele astea!!!!
Mi-e dor de 68.5kg!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) offfffffff!

+Quote Post
stoina
post Mar 6 2008, 12:39 PM
Post #6624

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Hello dragelor!
MD: cips din faina de soia cu brinza light Ph.,citeva ridichi, o cana cu lapte

Rox, crezi ca ura, gelozia, etc au asa o frica de regimul Montignac incit fug de urgenta cind incepi sa te alimentezi asa? Ingrasarea e doar de la papa bun, ce mai tura-vura.
Doctoreaso, altii merg mai greu ca tine, fii ferice-asa cum esti!

+Quote Post
lotte
post Mar 6 2008, 12:49 PM
Post #6625

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna fetele,

Si eu sunt la 53Kg, dar m-am lasat de fumat, ceea ce nu e rau, nu?
Ma cam doare carnea pe mine, de la masaj anticelulitic.Intre timp merg la sala de trei ori pe saptamana.
Sunt hotarata sa dau jos cel putin 2 kg.
Gata, cu cina de seara, mananc doar fructe alune.

+Quote Post
Nimphetamin
post Mar 6 2008, 12:55 PM
Post #6626

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Si eu m-am lasat de fumat (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) De la 1 martie. Pana acum e bine, si sper sa ma tin. Mai bine imi iau o crema sau un fard decat tigari (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Si mai sper ca n-o sa ma ingrash de la asta, ca la mine tigarile nu inlocuiau mancarea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu cred in somatizare, daca este vorba despre boli, dar daca vorbim d eingrasare nu cred. Nu s-a ingrasat nimeni de la aer, deci sa fim seriosi. Si mai cred ca sentimentele negative uratesc si imbolnavesc (mai ales la tartacuta) o persoana (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 6 2008, 02:25 PM
Post #6627

Musafir

de acord cu tine nimphe. ura si resentimentele uratesc si imbolnavesc.
nu prea cred nici eu ca te ingrasi de la ele. eu cand am urat am slabit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ce fete cuminti avem pe-aici. empty (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) , la fel si pentru nimphe si lotte. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ma bucur de cate ori aud ca s-a lasat cineva de fumat.
meniul meu pe azi:

D - am mancat jumatate de para la ora 6 (cealalalta jumatate era stricata), urmeaza mere rase cu fulgi de ovaz
P - trebuie sa merg sa-mi cumpar ceva, ca am fost prea obosita sa mai gatesc aseara. m-am gandit sa iau un pui la rotisor si salata. nu va speriati, ca nu mananc singura tot puiul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar trebuie sa duc ceva de mancare si la puiutii de acasa, mai ales ca deseara iar n-am timp de gatit. asa am rezolvat pranzul lor si pe maine, ca intra in vacanta si vor fi toata ziua acasa.
C - probabil ca acelasi lucru ca la pranz.

aici iar anunta 15-25 cm zapada de maine pana sambata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) uuufffff, ce m-am saturat!!! anul asta cica e record la zapada, n-a mai cazut atata de cel putin 15 ani.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 6 2008, 04:39 PM
Post #6628

Musafir

QUOTE(lotte @ Mar 6 2008, 12:49 PM) *
Buna fetele,

Si eu sunt la 53Kg, dar m-am lasat de fumat, ceea ce nu e rau, nu?
Ma cam doare carnea pe mine, de la masaj anticelulitic.Intre timp merg la sala de trei ori pe saptamana.
Sunt hotarata sa dau jos cel putin 2 kg.
Gata, cu cina de seara, mananc doar fructe alune.

Bag seama, suntem solidare in celulita noastra! Mie imi trecu durerea, sunt taman buna pt o noua smotoceala! Ce mai, incepu sa-mi placa sado-masochismul!
Eu am renuntat iar la tot ce-i dulce, doar fructe dimineata (2 mere rase cu fulgi) si seara, din cand in cand. Altceva nimic! Stau cu cioco in frigider asa, de emergency. Am taiat din meniu gemul, orezul cu lapte, tot.
Tereza...Maica Tereza ma cheama! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nu stiu pana cand...
PS: si eu m-am lasat de fumat...in '98...uauuuu! 10 ani! sunt barbata, ce mai!

This post has been edited by dr_wise: Mar 6 2008, 04:41 PM

+Quote Post
gloriana
post Mar 6 2008, 07:09 PM
Post #6629

Musafir

Salut!
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi si gem conform cu o cafea
G: un pumn de arahide
P: rulada de porc cu rosii si castraveti, iaurt si putina zacusca conforma
S: acum imi fac o supa de pui cu legume( piept de pui, dovlecel, ardei gras, ceapa verde , acrita cu lamaie si dreasa cu iaurt cu ou) E prima data cand fac . Sa vad ce-o iesi.

+Quote Post
kalua
post Mar 6 2008, 07:18 PM
Post #6630

Musafir

O prietena de-a mea s-a löasat de Montignac, ca nu mai slabea (in fine, facea o gramada de abateri si vroia sa le dreaga cu cate doua zile de faza 1 (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ) si s-a dat pe Weigh Watchers. Si acum are o problema, ca aia folosesc numai variante light ale tuturor produselor, care-s mai toate cu tot felul de prostii in ele. A zis ca mai ales Montignac a programat-o sa se uite la toate ingredientele si acuma-i vine sa-si ia campii...

Eu am mancat la pranz o bucata de piept de curcan infasurata intr-o felie de bacon si data putin la cuptor cu o mana de mazare, fasole verde si conopida fiarta si o salatoaie asortata. Acusi ma apuc sa fac peste Stroganov.

+Quote Post

685 Pages V  « < 661 662 663 664 665 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:21 PM