![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Si eu am pus astazi in painica seminte de in si deasupra am presarat niste seminte de susan:)
Kalua, in final am papat o salata delicioasa(salata verde cu ceapa si patrunjel si un dressing minunat)cu o bucatica de budinca de carne de vita.Bunatate, nu alta! Am fost la Carrefour si-am cumparat peste. Deci maine, pestuiesc! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cyl, MM zice de ceapa numai de bine.
Mucenici nu fac pentru ca la noi Pastele e peste doua saptamani si ar fi prea multe si mari abateri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salut dragutelor,
Am si eu o intrebare:mancarica de masline cu pui e conforma?Nu stiu ce IG capata maslinele la fierbere... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Poate ma ajuta Kalua sau cine detine informatia. Pe weekend vrea mama sa-mi trimita mucenici,sa vad cum o conving sa nu`i puna in pachet...dar si daca mi pune,ii "insor" pe la scoala,la colegi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Poate imi fac cum zicea Roxanica din paste integrale,good idea! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) CyL, (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) asa imi zice prietenu` meu: cil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gloriana,era sa`mi iau si eu teapa cu produsele pt diabetici,noroc ca am fost inspirata sa ma uit pe eticheta,mi-a intrat in reflex la orice. Am scapat mai repede din garda,asa ca imi rontai fructele acasuca,stand cu voi pe forum. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) inca o zi in care mi`s mandra ca am reusit sa pap conform.. (IMG:style_emoticons/default/victory.gif) Va pup,o seara minunata! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata, fetelor!
Printre poze si toalete etalate, postez si eu meniul de ieri: MD: iaurt cu fulgi P: salata de rosie, catsravete, feta, carnat de casa, ou fiert C: salata de linte cu 1 carnacior de casa Diseara ies cu fetele in oras, la restaurant. Acum facem poze si ne amuzam una de alta. Nu plec nicaieri in we, deci voi posta si zilele urmatoare. Va pup si va urez sa aveti o zi minunata, sa sarbatoriti asa cum se cuvine si sa fiti mandre ca sunteti femei! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, mancarea cu masline e conforma si foarte sanatoase (stii tu, maslinele, acizii grasi nesaturati, bla, bla).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sar-mana Kalua pt raspuns,mi-era sa nu-si modifice IG-ul maslinele prin fierbere..
Neata fetelor,sa postez si eu rapid meniul,ca daca stiu ca e gata postat,ma tin mai usor si nu calc stramb: MD:painici filozofale cu Pate Inedit,apoi cu crema de branza degresata(painicile le-am facut ieri,sunt foarte bune,as fi pus si ceva seminte in ele dar...nu prea e voie,stiu) P:ciorba de boabe fasole,ma gandesc si la o salatica de varza murata... G:fara gustarea de la ora 5 nu prea pot:alune sau mere,vad eu C:paste integrale cu sos de rosii Va doresc o zi minunata,sa un cantar binevoitor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Of,sa vina o data primavaraaaaa! Va pup. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
CyL...pai dupa 22 kg date jos, cred ca mai merge sa dau inca 3, nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sunt fericita ca azi s-a mai urnit cantarul 63.1. Empty, de-abia astept sa-mi fac mucenici cu paste integrale, duminica dimineata. O sa mananc probabil 2 portii la masa de dimineata. Ieri am aflat ca o sa plec in delegatie la Dublin, in luna mai. Ma bucur, ca am ocazia sa mai vad si eu o tara straina. Meniul de ieri: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi si gem conform P: niste alune la aperitiv, piept de pui la gratar cu salata greceasca fara branza, 2 cuburi de cioco 75% G: un mar C: 2 portocale si cateva alune de padure. Va pup! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
a buna fetelor.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
empty.. Cyl la mine vine de la silvia.. cylly..cyl.. din liceu mi'a ramas asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) suntem amnadoua "chilli" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ), roxanica.... "wooooooooo" atat pot sa spun. felicitari si spor in contnuare. kalua, multumesc pt promptitudine, :* MD: salata verde+ridichi+telemea de vaca, un iaurt 0% danone pe care l'am amestecat cu o lingura de fulgi de ozav). apoi am vz ca mai era un pic pestiuc si am papat si d'ala. (stiu glucide si lipde.. dar au fost putini fulgii)... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) G: ceai verde si niste mere. P,C inca n'am nici cea mai vaga idee azi imi fac painica. am framanat'o deja. sper sa ma pot abtine si s anu pap din ea azi.. asa calda cum e... of. sa aveti o zi excelenta.. si un cantar binevoitor cum spunea cineva mai sus (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Roxanica,o sa`mi fac si eu mucenici,cu foarte putina fructoza...merci pt idee... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) felicitari pentru kg date jos,cred ca esti f ambitioasa...
CyL,e super painica,si mai ales c-o poti combina cu grasimi,ii creste valoarea !:) Na gata,plec la scoala. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 4-December 07 Member No.: 2,774 ![]() |
Neata fetelor,
La multi ani tuturor pentru 8 martie, sa aveti o primavara cat mai frumoasa si mai insorita! Si cu cat mai multe kg slabite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va urez de azi ca maine nu cred ca ajung pe net. Vin si eu cu meniul de ieri. D o banana si niste fulgi de grau P mancare de linte, care a iesit o nebunie sincer nu imi inchipuiam ca poate fi asa buna. Mai testasem lintele inainte la o carciumioara dar sub forma de supa de linte cu un carnacior afumat in ele. O nebunie! Dar si mancarica de linte cu rosi facuta cu manuta proprie nu e deloc mai prejos. Mai ramane sa imi conving consortul care se uita tare sceptic la ea. Pe la ora 5 am ras 100 de gm de somon inainte de gimnastica sa am energie S o salata mare cu rosi, ardei, castraveti, masline si branzica. Astazi dimineata am executat ultima banana din frigider si 3 feli de Wasa La pranz ma mai destrabalez cu mancarea de linte Iar pentru diseara nu m-am hotarat inca O zi buna tuturor! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:53 PM |
|