IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 664 665 666 667 668 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Mar 7 2008, 02:29 PM
Post #6651

Musafir

salutare montignace frumoase!
eu sunt cam ingrijorata ca iarna asta imi strica planurile. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) maine ar trebuis a merg la party cu fetele, dar anunta astia o furtuna de zapada masiva, incepe de azi si tine pana maine seara. chiar 120 km nu cred ca ma incumet sa conduc in asa o vreme, mama ei de iarna! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
ei, asta este, daca nu se poate, am un plan-alternativa: sarbatoresc cu pescaroiu, facem o seara in doi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
meniul pe azi:

D - jumatate de grapefruit, pauza, papanasi cu gem, ceai verde
P - restul de papanasi cu smanatana, salata greceasca
C - vreau sa-mi fac o mancare de legume.

am facut si eu papanasi ca m-a apucat salivatul pe-aici, s-au cam zdrobit, deci sunt mai mult o masa de papanasi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar gustul conteaza. am pus si f. putina fructoza.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 7 2008, 02:53 PM
Post #6652

Musafir

QUOTE(pescarush @ Mar 7 2008, 01:29 PM) *
ei, asta este, daca nu se poate, am un plan-alternativa: sarbatoresc cu pescaroiu, facem o seara in doi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nebunatico! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

La noi e-un soare cat o roata pe cer.

Eu am mancat la pranz resturi de-aseara, orez integral cu peste Stroganov. Marul programat n-am mai apucat sa-l mananc.

+Quote Post
roxanica10
post Mar 7 2008, 04:06 PM
Post #6653

Musafir

Pescarush, nu se mai termina domne iarna la voi? Ce dor mi-e si mie de-o seara cu fetele.
Eu sunt stoarsa de toate energiile de niste rapoarte. Astazi am dat in bobi si-am completat niste date dupa pofta francezilor, doar ca sa dea situatiile...nu stiu daca ma intelegeti, am avut un sentiment tare straniu, sa simt ca fac ceva care nu are nici o baza reala. Ei incearca sa faca un import al unui raport intr-altul. Dar unul trateaza o chestie si altul trateaza o alta...si cum sa asociezi mere cu pere. Whatever....
Dragutelor sa aveti un 8 martie de poveste intr-o companie placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Io mancai asa pana acu:
D: 1/2 de mar (restu' mi-a cazut pe jos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), dupa iaurt cu fulgi si gem conform (comme d'habitude, cum ar zice francezu')
P: cateva migdale, fasole batuta cu piept de pui la gratar si salata greceasca fara branza; 2 cuburi de cioco 75%
Hai ca va pupic...mi-a venit chefu' de party. Diseara ma duc in Music Club cu gasca de la serviciu. Merge si omu' meu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
CyL, te rog, inca un pic de atentie la dactilografiat...si totul e super bine. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
Alinice
post Mar 7 2008, 05:46 PM
Post #6654

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

O zi buna fetelor .La mine petrecerea intre colegi a dat peste cap meniul Monti caci nu aveau nimic conform...dar nimic! pana si fileul de peste a fost pane (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Deci azi merit o (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) In schimb atmosfera a fost super si ne-am simtit toti foarte bine...
Va doresc tuturor un 8 Martie plin de caldura si bucurie !
Promit ca maine revin cu un meniu Monti de sarbatoare
(IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) si multe ,multe (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) frumoase asa cum am primit eu azi de la elevii mei !

+Quote Post
stoina
post Mar 7 2008, 06:35 PM
Post #6655

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Sal'tare girls!
Eu mi-s in florarie din zori si n-am miscat pina acum.Asta e, ferice de mine!
AStazi, pina acum: MD(pe la 12) 2 painici cu pate Inedit si 3 rosii.
Acusi ma duc acasa, poate mai e ceva peste, ca mi-e o foameee.....
Va pupesc!

+Quote Post
CyL
post Mar 7 2008, 08:24 PM
Post #6656

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

bona sera girls... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) iar pt roxanica bon soir (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
revin si eu.
P: nimic, n'am avut timp de el, am ajuns acasa apropae de ora cinei.
la cina insa m'am tratat foarte bine: o dit'amai salata verde cu ceapa verde, 200de grame de iaurt 0%. am calit niste ciupercute si la sfarsit am adaugat niste cubulete de telemea de vaca. condimentate, pieperate bine si le'am amestecat cu salata. o nebunieeeee. ah si am papat si o bucatica de peste. INCA mai ramasese (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
ah, sa nu uit. am citit pe ambalajul iaurtului (bifidus 0% de la prodlacta ) la ingrediente lapte praf degresat... e de rau..?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

G: la 12.00 3 mere si pe la 17.00 o manuta de fistic prajit.

azi am facut si eu painica empty, mmmm.. foarte buna. mama a copt'o. am gustat acum seara un pic din ea, o felie si am pus niste mujdei de usturoi, tare pofteam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

am fost si la cumparaturi si mi'am gasit spaghete integrale DeCecco si orez basmati la vid. acum.. help pls. pstele integrale.. cand sunt recomandate sa fie papate.... tot dimineata si de evitat seara...?
ah si mai voiam sa intreb.. alunele si fisticul la faza 1 sunt ok..? cu moderatie bineinteles.

gata, eu va urez un happy 8 martie.. sa va simtit like total ladies.. si numai ganduri pline de binetze..
o seara placuta. :*

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 7 2008, 09:00 PM
Post #6657

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Dragelor,
Azi am papat cum mi`am propus,plus mici gustarici compuse din alune,2 pumni mici de alune.

pescarush,si eu care vroiam sa ma mut in Canada (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu pot sa cred cat de apriga e vremea pe `colo...nasol..imbraca`te bine! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

Asta-seara am prestat pana la urma o mancarica de soia,cu masline(umplute cu ardei) de la borcan...am si gustat`o mancarica,da` de fapt e programata pentru maine la pranz...ca sa am zi mai libera maine,sa ma destrabalez de 8Martie. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) tuturor fetelor,femeilor,mamicile,nu in ultimul rand.

+Quote Post
pescarush
post Mar 8 2008, 12:24 AM
Post #6658

Musafir

empty, nu e asa fiecare iarna, asta cica e record! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) n-a mai nins atata de cel putin 15 ani. colegii mei (astia in jur de 40-50 de ani) imi spun ca asa erau iernile in vremea copilariei lor, dar s-a mai incalzit si aici clima.
de imbracat nu ma pot imbraca gros, ca e cald peste tot si afara nu stau, ca circul cu masina.
offf, roxanica, asa simt si eu, ca nu se mai termina. si m-am uitat la forecast pe urmatoarele 2 saptamani, tot ninsori se anunta. se pare ca asa va fi toata luna martie. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 8 2008, 12:25 AM

+Quote Post
gloriana
post Mar 8 2008, 12:27 AM
Post #6659

Musafir

Buna seara fetelor,
Tocmai m-am intors de la petrecerea de 8 martie.
Vineri am mancat asa:
D: iaurt cu fulgi si o cafea
P: ciorba de pui de aseara si niste crenvursti cu rosii si castraveti, mai tarziu 2 mere si 2 patratele ciocolata 85%
S: am selectat din aperitive ce era conform: branza, muschi file si alte mezeluri , rosii , ridichi ,friptura de pui cu muraturi si am baut apa.

+Quote Post
kalua
post Mar 8 2008, 12:29 AM
Post #6660

Musafir

Off, pesca, nasol tare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

In seara asta am mancat pana la urma rece, somon afumat (de-o bucata de vreme cumparam numai bio), branzeturi si ardei + castraveti.

+Quote Post

685 Pages V  « < 664 665 666 667 668 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 01:35 PM