![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Buna dimineata si la multi ani, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) Sa fiti frumoase, vesele, sa primiti o multime de cadouri si flori, sa fiti...femei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Aseara am mers cu colegele la restaurant si ne-am simtit f b. Am ras cu lacrimi, a fost o atmosfera f frumoasa. Am mancat conform, dar desertul a fost abatere, si a meritat cu varf si indesat!! Meniul de ieri: MD: 2 wasa cu icre, 1 rosie, masline P: 1 rosie, o bucata castravete (cumpar din aceia mari si ii tai in 3 bucati), mozarella, 1 pateu Inedit picant C: salata cu de toate. desert: un Profiterol urias. A fost mortal, va spun! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Azi nu am niciun plan, dar vad ca e o zi minunata. Probabil ca ne vom plimba, vom iesi si prin oras (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oricum, nu am d egand sa gatesc sau sa fac treburi gospodaresti, sa fie clar (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Va pup si va doresc sa va bucurati de aceasta zi frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
am fost si la cumparaturi si mi'am gasit spaghete integrale DeCecco si orez basmati la vid. acum.. help pls. pstele integrale.. cand sunt recomandate sa fie papate.... tot dimineata si de evitat seara...? ah si mai voiam sa intreb.. alunele si fisticul la faza 1 sunt ok..? cu moderatie bineinteles. neatza fetelor. si happy 8 martie ! va urez o zi lipsita de neconformitati , liniste si pace. si pls.. raspundeti'mi si mie la intrebare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cyl, uita-te aici pe site. Pastele le poti manca si seara si observa cum reactioneaza organismul tau.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata dragelor,
La multi ani de 8 Martie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Meniul,azi cuprinde: MD:2 kiwi,fulgi cu iaurt P:mancarica de soia cu masline facuta ieri,apoi desert mai tarziu orez brun cu lapte(sper ca e conform?!) C:o omleta mare cu legume Va pup,o zi bestiala!:) Pt pescarush:ii urez sa se opreasca ninsoarea (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) Mai pe seara imi fac "mucenicii" de care zicea roxanica...d-abia asteeeeeept! Am uitat sa zic...cantaru` mi-a facut un dar pe ziua de azi:51,8...macar nu mai vad 52 (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Am uitat sa va zic...cantaru` mi-a facut un dar pe ziua de azi:51,8...macar nu mai vad 52 (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata dragutelor! La multi ani tuturor montignacelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si nu numai!
Empty, si eu tot diseara ii pregatesc, ca sa-i pot manca maine dimineata reci. Vreau sa va spun ca aseara am fost in club si m-am simtit excelent. Am o placere deosebita sa ascult muzica rock sau oldies live. Mi-a placut formatia si cu siguranta voi mai merge. N-am prea fost eu in forma pentru dans, dar nu-i bai. Al meu le-a luat la fete irisi, am primit si de la un alt coleg zambile. Ce mai...a fost o seara draguta. Am baut campari orange si cafe latte fara zahar. Cantaru' in schimb vad ca nu s-a sesizat. (63). Va pup. Acum plec la cumparaturi si sper sa gasesc rapid o gresie si-o faianta care sa-mi placa si sa fie potrivita pentru bucatarie. Caut nuante de portocaliu sau verde praz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Salutare, hai ca mai zic si eu ce-am mai facut ca n-am intrat demult.N-am renuntat la dieta, dar o iau incet, incet.Oricum rezultatele se vad, astazi mi-am tras blugii pe mine si am ramas socata cat de usor au intrat si ce lejer m-am simtit in ei.Am acum 60 de kg si vreau sa mai dau...
Astazi: d- iaurt cu fulgi p: cred ca-mi fac imediat un piept de pui la gratar cu salata de varza verde c: inca nu stiu, cred ca fructe. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani montignacelor! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
of, kalua, mai spune-mi si tu, ca apoi chiar incep sa plang! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) eu am inceput ziua cu neconformitati (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) , mi-a adus pescaroiu o cutie cu bomboane de ciocolata asortata cu ceva creme cu alcool (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Laura Secord, si bineinteles nu m-am putut abtine, langa cafeluta. mi-am permis, ca dimineata arata cantarul 49.5 kg. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inca nu prea stiu ce pap azi, dimineata cereale cu lapte, apoi vad eu prin Toronto (se pare ca plec, pana la urma). va mai spun maine seara. v-am pupat, sa fiti mai cuminti ca mine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Have fun pescarush!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) sa fii frumoasa si sexoasa!
Si eu plec la o salata(conforma) si apoi la o zbenguiala mica cu gagicile! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
m-am razgandit. nu mai plec nicaieri, ca e albastra tare situatiunea.
ninge orizontal, bate vantul tare, vizibilitate 0. pe autostrada nu e tocmai fun, anul trecut pe o vreeme ca asta a fost un accident urias, 25 de masini au fost una in alta. asa ca, am cancelled totul. ne relaxam week-endul asta, ca si asa noi trecem la ora de vara la noapte si voi fi chiauna saptamana viitoare. ma duc sa fac putina curatenie, mancarica buna si conforma si dupa-masa ne asezam la un film. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
pescarush,hai in Romania mai bine!:)
las`ca poate te distrezi mai bine acasuca! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:01 AM |
|