![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
chiar asa pescarush... aici stii ce bine si frumos e.. soare cald si bine..e perfcet de plimbare si orice altceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu mi'am petrecut azi ziua intocmai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) sau nu. m'am apucat de curatenia de primavara, praf sters, geamuri curate, scuturat covoare.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si seara shopping. o sa o inkei cu o clubbereala cu fetele. baietii ii lasam acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MD: un iaurt 0% pe stomacul gol (am avut ceva pb cu digestia) apoi o slata mare (salata verde, ceapa verde, cateva bucatele de telemea, 1 morcov ras, amestecate toate cu iaurt 0%) aaah. am papat si niste painica filozofala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) G: mai multe mere mici+ ceai verde si crusin P: salata ca la micul dejun C: o salata asemanatoare, dar am aduagta cateva malsine verzi si am inkeiat cu doua cubulete cioco 85% multumesc kalua pt raspuns.. iar pastele le las pt maine, am o idee buna pt ele, si conforma cred (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o seara palcuta si deosebita va urez... eu o sa plec sa ma zbengui un pic asa cum v'am zis. (ultima data cand m'am intors din club, avema cu 1 kg mai putin ; (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) ) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
multumesc fetelor de invitatie. sunteti dragute.
am fost anul trecut in tara, nu cred ca mai merg curand. de placut mi-a placut, dar acum sunt asa de obosita si nu mai am nici o zi de concediu pana la 1 iulie. eu m-am apucat sa fac spanac cu gratare pentru pranz. la cina, inca nu stiu, vad eu ce aleg ca frigiderul este plin. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani! fetelor
Meniul de azi: D: iaurt cu fulgi de ovaz si o cafea G un mar P: ciorba de pui, fasole cu ciolan afumat si conopida murata G: o portocala si un patratel de ciocolata Anidor cu 70% cacao S: salata de pui This post has been edited by gloriana: Mar 8 2008, 11:16 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata fetele,
Eu mi-s cam mahmura...dupa paharelele de vin rosu sec de aseara,da` ma dreg eu...asa ca purced la un meniu usor azi,antimahmureala: MD:2 kiwi,am papat si o bucatica de mango(iar apoi am vazut ce IG are) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu e ok,kalua,fetelor,mango`ul ingurgitat nu? -iaurt cu musli-din care am scos stafidele si bananele P:ciorbita de pui -piept de pui cu masline,castravete murat C:-fructe Va pup. O zi linistita de duminica.Ma duc la somnica... (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, tu te-ai uitat ce-i dat drept ardei in umpltura de la masline?
Mango se poate manca numai in cadrul unui mic dejun compus exclusiv din fructe. Müsliul cu chestii neconforme in el nu este acceptabil, oricat credeti voi ca scoateti belelele din el, tot n-o faceti 100%. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Empty, tu te-ai uitat ce-i dat drept ardei in umpltura de la masline? Mango se poate manca numai in cadrul unui mic dejun compus exclusiv din fructe. Müsliul cu chestii neconforme in el nu este acceptabil, oricat credeti voi ca scoateti belelele din el, tot n-o faceti 100%. Vaaaai,mor de ciuda,mi`am cam dat peste cap micu`dejun (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...am mancat musli`ul cam la o ora dupa kiwi si mango...fir-ar sa fie! Ardeii...sunt rosii...atata pot zice...si pe borcan scrie de 2 E-uri care-s: unu` acid ascorbic(care-i vitamina C din cate stiu eu) si unu` acid citric,conforme cred...si in rest masline,ardei,sare,otet...sunt conformi Kalua?ca-s asa bune maslinele astea!! Ok,n`o sa ma mai ating de musli...ma intorc la fulgi... Merci mult mult pt atentionari. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu sigur, empty, aici mai toate maslinele umplute cu ardei sunt de fapt umplute cu pasta de ardei (care nu arata ca o pasta, ci ca bucata de ardei) care are si zahar si amidon in compozitie. Eu una mananc numai masline-masline, 95% cu sambure, ca astea-s adevarate.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
neatza fetelor.. ca nu a postat nimeni pana la ora asta.. cred ca inca va reveniti dupa zbenguiala de aseara...?
eu am clubberit, si singura neconformitatae a fost jumate de pahar vin rosu, restul numai apa plata si cafea decofeinizata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) proud me! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MD: un mar verde 12.00 o salata verde cu morcov, ceapa verde si niste ton in apa+ iaurt+ doua felii de painica filozofala (asta de fapt a fost cam micul dejun... ) pt pranz planuiesc niste paste integrale cu ciuperci, ton in apa, suc de rosii.. salata ceva pe langa. la cina probabil la fel sau fructe. voiam sa va intreb.. am vazut in carrefur si tare imi facea cu okiul, maioneza de soia, nu mai retin denumirea. stiti ceva de ea, cam ce n'ar trebui sa contina ca sa fie conforma? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) iar despre produsele feta, de la firma IEZER.. aveti idee despre ele ceva..? eu papam si sunt tare bune, si mai ales acum ca vine postul, cred ca sunt ok dimineata cu painica filozofala. plsss help, sa stiu daca imi fac provizii au ba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) saru'mana si o duminca placuta :* |
|
|
![]()
|
|
CyL,ce am vazut eu de la Iezer,un fel de branza topita...nu era conforma...ah,si am mai vazut cremvusti, aveau amidon in ei si E-uri cu duiumu`...deci...pt mine Iezeru` nu reprezinta conformitate:)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 4-December 07 Member No.: 2,774 ![]() |
Nu stiu sigur, empty, aici mai toate maslinele umplute cu ardei sunt de fapt umplute cu pasta de ardei (care nu arata ca o pasta, ci ca bucata de ardei) care are si zahar si amidon in compozitie. Eu una mananc numai masline-masline, 95% cu sambure, ca astea-s adevarate. Aoleu adica maslinele care au ardei mijloc nu sunt umplute de fapt cu ardei???? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Si eu care numai genul asta de masline mananc ca imi plac la nebunie! trebuie sa le schim insa nu prea imi vine sa ma apuc de teste. M-am mai tapit eu cu unele masline care aratau senzational dar erau super sarate si mi se umflau picioarele de la ele de abia incapeam in patofi a doua zi. Ieri m-am cam destrabalat culinar dar odata pe an e 8 martie. Dimineata am fost relativ cuminte am papat 2 crenvusti, pe la pranz am terminat mancarica de linte dupa care am decis sa ma plimb un pic prin piata veche ca la Praga s-a deschis ieri targul de Paste. Si am pacatuit major cu un langos mare uns cu nutela! Nu m-am putut abtine, dar recunos ca o comit la modul asta odata pe an cand e targul asta. Sa vedeti cum se uita toata lumea la mine cu pofta cum ma luptam cu ditamai langosul! Abatere majora dar odata pe an e de iertat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:28 PM |
|