IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 667 668 669 670 671 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Mar 9 2008, 01:59 PM
Post #6681

Musafir

Si maslinele pe care le iau eu de obicei sunt bine sarate, dar le pun la desarat vreo dou-trei zile (schimb apa de vreo 10 ori), apoi le pun eu cu diverse plante si usturoi in ulei de masline, au o aroma... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 9 2008, 02:03 PM
Post #6682

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Kalua,mi se pare super-ciudat...am fost acu` de curiozitate sa desfac o maslina,sa ma uit la ardei...deci arata exact ca ardeiu`...are pielita si mijloc...nu e ca o pasta..oricum e o bucatica minuscula de ardei...si oricum e pe terminate borcanasu`,asa ca ma dau pe masline simple ca sa nu mai am dileme.
Pup

+Quote Post
Alinice
post Mar 9 2008, 05:33 PM
Post #6683

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Sal'tare dragutelor...in ultimele 2 zile am fost cuminte desi aseara am iesit in oras cu grupul.
Sambata meniul a fost urmatorul MD papanasi cu branza dupa MM si iaurt 0,1% + cafea cu lapte degresat ;
P pulpa de pui cu salata de varza ;
C oua ochiuri(2) cu cascaval si ardei gras ; un pumn de seminte de fl.soarelui iar dupa 3 ore salata de fructe.
Azi am mancat asa:
MD 2 mucenici si jumatate cu iaurt degresat . Mucenicii i-am facut din tarate si faina integrala de grau si au iesit fff buni.
P branza cu smantana si piept de pui la cuptor cu salata asortata ;
C creveti cu salata de varza.

O saptamana foarte frumoasa tuturor! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 9 2008, 05:42 PM
Post #6684

Musafir

salutare!
meniul meu pe azi arata cam asa:

D - cereale cu lapte
P - gratar cu salata (l-as face afara pe barbeque, dar trebuie sa sapam in zapada, sa dezgropam barbeque-ul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
C - probabil fructe

+Quote Post
CyL
post Mar 9 2008, 08:31 PM
Post #6685

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

seara buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

P: paste integrale asa cum am planuit, au iesit o bunatate.. parca nici nu erau facute de mine.. mmm... ce e drept am scapat cam mult ardei iute.. dar lasa, e bun la metabolism (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ( sper ca n'am gresit prea tare pentru ca am pus o lingura de ulei de masline ca sa calesc un pic usturoiul si ciupercile pe care le'am adaugat apoi in paste. am pus langa si o slaata verde ca sa diminueze un pic IG-ul papicii.. am papat apropae doua portii, asa de bun a fost ...si abea m'am putut ridica de la masa. am iesit la o plimbare de vreo ora si mai bine cu fetele ca sa se usureze digestia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

cina: mai era un pic de ton cu lamaie si jumate de canita de iaurt 0%. mai mult nu mai incape.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) i'm full

nighty-night fetelor.
pupicei, desi nu prea a postat lumea azi, e inca mahmura probabil dupa nopatea trecuta..? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))

iar am uitat s ava intreb: de naut ce zice monti..? e conform.? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
o sa dau sercah acum la niste rete cu naut sau linte, am citit de la voi cum ca e tare gustoasa .. inca n'am incercat, nu prea am hanar cum sa gateste. aflu eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
gata, bye bye :*

+Quote Post
gloriana
post Mar 9 2008, 09:31 PM
Post #6686

Musafir

Salutare,
Azi:
D: iaurt cu gem si o cafea
P : ciorba de pui cu friptura si salata de varza, putina branza proaspata cu smantana
S: mere, clementine , migdale si fistic
Stagnez la cantar dar la haine deja trebuie sa fac revizie in garderoba pe zi ce trece. Se pare ca slabesc mai mult in centimetri decat in kilograme. Mai vad si eu un muschiulet care se contracta si cred ca in 2-3 saptamani am curaj sa imbrac o fusta.

+Quote Post
pescarush
post Mar 9 2008, 09:40 PM
Post #6687

Musafir

al meu a luat-o in serios si a dezgropat barbeque-ul, ma rog, a facut un sant in jurul lui, sa aiba acces la butelie.
gratarele au iesit yummyyy. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cu gust de vara. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am facut un mujdei de usturoi si le-am "stropit" cu un Merlot frantuzesc. la sfarsit, 2 patratele de cioco 85% cacao.
acum chiar ca nu mai mananc decat mere deseara.

This post has been edited by pescarush: Mar 9 2008, 09:41 PM

+Quote Post
roxanica10
post Mar 9 2008, 10:43 PM
Post #6688

Musafir

Dragutelor, pentru mine weekendu' asta a fost cam aiuristic in privinta hranitului. Am petrecut mult timp pe la cumparaturi si m-am mai stricat cu cate ceva neconform. Mucenicii au iesit ok, dar am facut prea multi, asa ca parca vad ca se duc pe apa sambetei.
Am facut o groaza de cumparaturi pentru casa: de la corpuri de iluminat, dus, pana la CM9 si vopsele. Gresia si faianta de bucatarie o luam maine, ca uitasem acasa hartia cu suprafetele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Ma dor talpile de cat am umblat weekendul asta. Nici nu am simtit cand a trecut.
Ne-am uitat si dupa aragaz; ne-a placut unul Bosch cu afisaj electronic la cuptor, gril, ceas etc. E cam scump, dar ai mei parinti au zis ca ne sponsorizeaza ei cu frigiderul si aragazul, asa ca ne-am scos.
Maine o sa-mi fac de cap cu o portie de tort, facut de dna Mimi. L-am luat asta seara, arata demential in stilul caracteristic, si n-are decat 2 kg. Dupa destrabalarea aceasta, urmeaza cumintenie.
Doftoreaso, pe unde umblii dragutel? Alinice, ce materie predai?
Pesca, am vazut pozele de la voi. M-a luat frigul instantaneu. La noi a fost superb azi.
A...stati sa va spun c-am vazut ultima carte a lui Bilic la Cora, costa peste 50 lei si avea o groaza de poze si hartie din aia groasa. Trebuia sa ne exemplifice ce inseamna o felie de paine normala si alte chestii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Dupa parerea mea, e prea scumpa, pentru ceea ce ofera. Pe coperta de la spate, avea cateva marturii ale unor vedete (Teo, Raduleasca, Andreea Berecleanu, Oana Cuzino si Loredana Groza).

This post has been edited by roxanica10: Mar 9 2008, 10:47 PM

+Quote Post
kalua
post Mar 9 2008, 10:53 PM
Post #6689

Musafir

Si sa vezi ce vanzari va face numai pe reclama vedetelor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce misto sa faci cumparaturi pentru casa! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
gloriana
post Mar 9 2008, 10:54 PM
Post #6690

Musafir

Da, ai dreptate roxanica. Si eu am citit-o. A cumparat-o o prietena a mamei mele si ne-a imprumutat-o si noua. Arata frumos, e colorata dar... si pretul e pe masura. Ce face brandul dintr-o carte!

+Quote Post

685 Pages V  « < 667 668 669 670 671 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:08 PM