![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
alinutza anunta'ne si pe noi daca aflii manacrici noi cu linte.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu tine numai pt tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
MD: o cana de suc de rosii cu salata verde si o felie maare de painica filozofala. am beut la facultate o cafea (m'a cam dat peste cap.. era cam dulcica, dar am alternat'o cu o sticla de apa mica.) apoi ceai verde si un varf de lingurita de miere P: pastele de ieri cu sos ( am constata ca nici malsinele verzi nu prea aveau ce cauta in sosul pt paste.. asa ca le'am dat deoparte azi ) C: habar n'am... posbil tot niste paste si o salata verde. in legatura cu fast-foodul.. cred ca am mancat de 3 ori in viata la mec... urasc mirosul de acolo. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar.. din cand in cand tare imi place sa ma infrupt dintr'o shaworma... mm.. delicios.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ma gandesc chiar ca as putea sa'mi fac una conforma, cu lipii din faina integrala.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cred ca ar fi tare buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) pupiici fetelor si zi buna. multumesc roxanica, pt raspuns :* o sa incep s acaut rete cu naut si linte.. dar nu prea gasesc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
O zi buna! Asa ma saluta pe mine un elev si tare imi place urarea asta! Roxanica eu predau biologia.
Si acum sa vedem meniul de azi.De la inceput trebuie sa spun ca ne-am propus sa tinem post saptamana asta...Deci , iata la ce ne-am gandit noi: MD painica filo adaptata pentru post ,pate vegetal(fara amidon) si ardei gras + cafea G 2 portocale P snitele de soia la cuptor cu sos de rosii.Dar snitelele sunt expandate iar la sos am pus si ulei.Am gresit? In plus am mancat si o salata de rosii cu ardei gras,ceapa si castraveti. C ne-am gandit la orez basmati cu legume(sos de rosii) .Am gasit in cartea de retete MM o propunere pt cina in faza 1 dar mi se pare cam ciudat pentru ca in prima carte tot el zice ca glucidele numai la MD,nu?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Asa ca astept verdictul vostru sa-l scot din meniu ori ba?Oricum am in program si ardei capia copti. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 4-December 07 Member No.: 2,774 ![]() |
Si pe mine m-a socat documentarul Supersize me mai ales cand a fost vorba de cartofii de la Mac pe care ii adoram. In plus am citit pe un alt forum unele declaratii ale unui angajat Mac despre ingredientele folosite la hamburgeri si restul produselor. Nu stiu daca era intr-adevar angajat Mac sau concurenta, dar explicatiile privind carnea de hamburgari mi=au provocat o repulsie atat de puternica incat numai cand vad hamburger simt ca mi se intoarce stomacul pe dos.
Cat despre al meu sotior e mai dolofanel are deja suta de kg si multe obiceiuri alimentare prostae precum mancat seara. Eu suspectez insa ca are si un metabolism mai lent pentru ca e multe ori eu mananc mai mult ca el. In prima faza cred ca i-ar fi mai utila o vizita la nutritionist. Problema e ca nu prea crede ca diversele retete Monti pe care le fac eu uneori nu sunt pe tipicul lui de alimentatie si inca nu are curaj sa incerce. Parca l-ar musca! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tin minte ca am facut odata niste banali ardei umpluti cu orez din care a mancat doar orezul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu ma las nici eu! [/quote] This post has been edited by Matra: Mar 10 2008, 05:14 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am aparut si eu, mai tarzior, ca sunt ingropata in hartii.
Meniul meu pe azi: D - apple sauce cu scortisoara si fulgi de ovaz, germeni de grau, 2-3 miezi de nuca ora 11 - 2 clementine P - mancare de legume (ceapa, ardei, conopida, zucchini, vinete, sos de rosii) C - cred ca avocado (mai am unul in frigider), si mai mananc niste legume langa el. Alinice, din cate stiu eu nu e interzis sa mananci glucide seara. Incearca sa mananci, vezi cum reactioneaza organismul. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
ora 16:un mar
Ora 18,30:omleta cu brinze si salata cu rosii, ceapa, salata verde si un dressing minunat 'invirtit' cu scula cumparata de Kalua, sa-i dea Dumnezeu sanatate!Imi ies dresingurile perfecte de cind mixez totul cu ea! Asta seara mai pap niste mere rase cu scortisoara.Ceee.. credeti , ca ma las? Nici vorba!Nu ma las eu tzepuita de o dezamagire trecatoare:)) Iar ca sa ma cunoasteti mai bine, marturisesc cu mana pe inima ca sint foarte multumita de tot ce am, dar asta nu inseamna ca nu trb sa incerc sa perfectez sau ca nu mai cad si eu prada momentelor slabe, ca noi toti dealtfel (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Va pup, (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) !!! Apropos de doctoreasa: tradare, tradare da' sa stim si noi!!! Rox, frezia a fost 3,5-4 lei la noi.Stiti ca florile vin f scumpe din Olanda incepind cu 14 febr si continuind cu 8martie... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i interzis de mancat glucide seara. Paine nu-i voie seara si la pranz.
Acuma sa urmareasca fiecare cum ii reactioneaza organismul la masa glucidica seara, pe mine una ma chiar ingrasa minimal. Empty, da' de unde sa stiu eu ce-au pus aia in sosul lor de legume? Aici nu exista descrieri dintr-astea, trebuie insirat mai fiecare ingredient. Incep sa-mi fac griji din cauza doftoresei... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) lotte, ia zi aici, ce-i cu mutatul in provincie? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, doftoreasa o sa apara maine pe aici....ca ea zice ca daca nu mananca conform, n-are ce cauta prin zona.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Da Kalua,s-ar putea s-o fi facut-o lata cu tocana...ma enerveaza ca nu se precizeaza exact ce si cum la ingrediente...sa stie si cumparatoru` ce ingurgiteaza...fir-ar sa fie...oricum,noroc ca nu am papat nici juma` din borcan...
Maine pap conform de conform,mi-am promis! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
M-am gandit si m-am tot gandit pana cand m-am razgandit si pana la urma cina mea a fost compusa din arahide si 3 mere pudrate cu cacao si scortisoara(bune de bune!!!)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!!!!
Nu fuse tradare, doar un picutz de traducere.... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) pai ce Doamne iarta-ma sa scriu aici daca vineri la pranz fuse dezmat (8 martie in avans cu gagicile de la office), sambata la pranz la fel (8 martie curat cu termitele din dotare, amore puro si son), duminica la pranz alt dezmat (ziua lui mama, 40 mucenici si lasata secului cu nasii), iar astazi la pranz am mancat bunataturi cu ocazia zilei de nastere a celei mai apropiate colege?!!! Chiar m-a studiat sa vada daca mananc si mi-a spus "apreciez ca ai renuntat la dieta special de ziua mea" adica telea, am 10+ pt efortul depus! Sper sa fiu Maica Tereza din nou incepand de maine. Meniul nu-l mai scriu, fiindca nu-i concludent... Mai, da' stiti ce nedumerire am? Parca simt dupa fiecare dezmat unde se depune slanina la loc.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...ati simtit asa ceva vreodata? E ca si cum o tencuieste cineva pe corpul meu si stiu unde. In plus de asta, am avut prea multe socuri din pct de vedere medical sapt trecuta, si am zis, mai frate, daca e sa mor, macar sa mor fericita! Fir-ar sa fie de treaba!!! Pt ce atata efort daca belelele curg?!! Da' acum am mustrari de constiinta, asa ca de maine ma mobilizez si trec iar (sper sa-mi ajute Dumnezeu) la faza I stricta! Si mama lor de belele, am draci pe ele si trebe sa le extermin! Daca se poate, daca nu, asta e! Nimeni nu-i nemuritor! PS: azi am deschis jurnal nou de dimensiuni, masurate lunar! Sa fie intr-un ceas bun! This post has been edited by dr_wise: Mar 10 2008, 08:43 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:34 AM |
|