![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
empty, ar trebui sa-ti fie din ce in ce mai usor fara dulciuri, nu mai greu. primele zile sunt geele, pana se dezvata organismul, cel putin la mine asa e.
nu m-am uitat atenta ce mananci la MD. eu am observat ca daca nu mananc MD glucidic, dupa-masa sunt in stare sa ma bag in orice dulce-mi iese in cale. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) varzutele nu stiu de ce ti-au iesit amare, dar eu cand folosesc congelate nu le decongelez inainte, le bag direct inghetate in steamer sau in tava, depinde daca le fac la steamer sau la cuptor. eu incerc sa imbin Monti cu postul si cu lenea, asa ca meniul meu e cam (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) : D - apple sauce cu fulgi de ovaz si germeni de grau, un ceai ora 11 - 2 clementine P - finn crisp 24% cu pate vegetal, ardei rosu, castravete C - legume cu hummus |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
...si, in sfarsit, cina de mimosa:
file de ton "John West" in ulei cu zeama de lamaie, 1/2 ceapa rosie, rosie, castravete, ardei capia; desert tofu cu rosie Am rugat-o pe mama sa-mi pregateasca pt maine seara piure de urzici cu muuuuuuuult usturoi si faina de soia. Yam, yam!!! Maine seara merg la teatru cu niste prieteni, dupa care plonjez direct in urzici! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
seara buna fetelor.. hop si eu pe aici.. cam tarzior ce e drept:)
MD: o cana de suc de rosii cu lamaie+ doua felii d epainica filozolafa (azi am termunat ultima bucatica... m'au ajutat si ai mei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cred ca momenta o sa raman la cereale.. painica tot nu'mi place, fie ea cum o fi) G: un mar P: o super-mancarica cu soia, ciupercute, fasole verde, ceapa, usuroi.. si suc de rosii. nemaipomenit !! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma uimesc din ce ince mai mult.. am invatat si eu s agatesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) G: niste fistic si alune, cam multe as spune eu, dar am vrut sa am energie pentru ca m inceput aerobicuuuuul.. i'm very happy! sper sa dispara slaninuta de pe burtica, colaceii si piciorelele sa fie mai zvelte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) C: mere si m'am infipt un pic din niste muraturi d'alu' mama de asta iarna.. tare bune, dar mi'am adus aminte ca ea parca pune si zahar.. si le'am lasat deoparte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cred ca e ceva in aer de ne'a apucat pe toate "reamanejarea locuintelor".. si eu, cu pasi mici, si cu salariu de student.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mia'm innoit azi camera cu un covor asa frumooos.. roz cu niste flori tare dragute. e perfect! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gata.. va urez o seara palcuta si multi cm in minus..!! :* ah.. iar am uitat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) empty, ca si pescarush am patit si eu. nu mai simt nevoia de dulce.. chiar deloc. iar daca poftesc.. o dau cu una doua buca de cioco. incearca poate sa'ti prepari ceva conform dulcic.. eu am zis ca asa o sa fac cand n'o sa mai pot si n'o sa mai pot de dorul dulcelui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) succes :* |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare fetelor,
Am ramas datoare cu meniul de ieri ca aseara am adormit instantaneu si cu lumina aprinsa. Ieri: D: iaurt cu fulgi si cafea P: ciorba de pui , o salata de varza in care am amestecat si niste bucati de piept de pui calit cu usturoi si boia S: salata de la pranz si mai tarziu niste mere Azi: D: iaurt cu fulgi si cafea ( poate micul dejun pare plicitsitor dar imi place in primul rand iar in al doilea rand se pregateste f repede. Inainte nu mancam dimineata ca imi era lene sa pregatesc masa) P: ciorba de pui (m-am indragostit si de ciorba. Am constatat ca e singura modalitate de a imi potoli foamea care m-a cuprins de vreo saptamana) G: doua patratele de ciocolata Heidi 85% S: hamsii prajite cu tzatziki si un mar dupa o ora. Si cam atat. This post has been edited by gloriana: Mar 11 2008, 10:24 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Am ajuns acasuca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Astazi, la prinz: o salata din rosii, ceapa si salata verde cu tofu. Asta seara: pangasius la gratar cu ciupercute sote si niste rosii cherry, un pahar de vin rosu (Secu' de Murfatlar).Fetele si-au luat si desert, dar nu m-a tentat absolut deloc.M-am 'consolat 'cu o cafea fara cofeina si am pufait niste tiutiun (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Rox, multumesc, a fost f dragutz asta seara, am ris copios. Irinici, pe unde esti mincate-ar norocu', asta sa insemne ca ai pacatuit iara?Bataieeeeeee! Sanatate Mariei! Doctoreaso, bravo bre! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Gloriana, cu ce fel de faina ai prajit hamsiile? Sau fara? |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fara faina. Doar cu sare. Am luat din acelea congelate
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neataaaaaaaaaa!
Continuam cu micul dejun - colectia primavara 2008, ep.II...tararaaaaaaaam: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM1275.jpg) din peisaj lipseste portocala (din motive temeinice de...pofta nebuna...era ultima din dotare), iar merele le-am pus pt "culoare" si pt a exemplifica materia prima pt ce-i in strachina, respectiv mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz. Acum imi savurez cafeaua de anaconda fericita! Stoino dear, cand ai dreptate, ai domle! Unde este irinici gogonici? Pai calca omu' stramb, da' nici asa, s-o tina intr-o strambatura, ca nu face bine la mers...irinici, come back!!!! This post has been edited by dr_wise: Mar 12 2008, 08:08 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata fetelor,
pescarush,mie parca mi-e din ce in ce mai greu...mai ales daca imi scapa mana la 2 bucatele de cioco,parca imi vine s-o devorez toata...offf,da` trebe vointa,si nu ma las..MD e deobicei glucidic...tot cu dilema aia cu varzucile am ramas...ma gandeam ca ies o bunatate,cu smantana...dar au fost cam nemancabile! CyL,sa-ti traiasca covoru` vreme cat mai indelungata...si sa calce pe el numai cine merita!:) dr_wise,imi place strachina in care-s fulgii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Si acum meniuuuuuulllll,pe care sper sa-l pot respecta si sa nu dau iama-n bau-bau-rile de dulciuri: MD:fulgi de grau cu lapte P:mazare cu soia,o salata verde G:2 portocale C:chiftelute de ciuperci cu gogosar murat Tre` s-o zbughesc la scolita,asa ca va urez bafta multa la serviciuri si scoli,o zi super! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neataaaa!
Doctoreaso, si eu m-am trezit cu-o foameee ..si-am papat mere cu ovaz:) Empty, incearca sa iei niste Crom forte, te va ajuta mult sa tii piept dulciurilor.Citeste intii un prospect si daca multumita, incearca. Eu am luat un timp si a fost foarte bine. Kaaaalua!Uuuunde eeesti??? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna dragutelor! Pun si eu meniul meu de cuminitica, de ieri:
D: iaurt cu fulgi si gem conform P: ciorba de porc a la grec, piept de pui la gratar cu salata greceasca (fara branza) G: alune si migdale C: 2 mere, alune si migdale Va pup si o zi faina! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:45 PM |
|