![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt ok, zic eu. Dar sa le fierbi bine al dente.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Ok, saru-minutza!
Le prepar cu oleaca de ulei de masline, ciuperci si rosii despielitzate si le pap maine, reci;) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Statiii!! NU am gresit cu nimic! Pupati-ma , iubiti-ma , imbratisati-ma ca sunt de-a voastra si de-a lu" nenea Monti!
N-am avut timp de scris ieri ca ... a trebuit sa fac curat luna si soare la mine in casa ca de azi (MINUNE!!!!) vine soacra mea sa stea cu Maria si n-a stat niciodata mai mult de o ora la mine; asa ca aveam si mai am inca mari emotii ( trebuie u topic special sa vorbesc despre asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ). Maria vrea sa vorbeasca la telefon cu toti cunoscutii nostri si...ia o pozitie foarte importantya si zice...,, ei, ce sa fac, toata sunt varsata de vant" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Ea nu a avut niciodata probleme de sanatate astfek incat i se pare o mare smecherie ce i se intampla acum. E haioasa toata! acum sta la oglinda si isi contabilizeaza bubele. Are o fatusca de mori de ras. Doctore eu am facut sigur toate astea ale copilariei, daca era sa fac, faceam cand au avut baietii mei, deci... am scapat! Sunt foarte fericita ca am deja 3 zile de regim strict! Colegele mele de la munca iau niste pastile chinezesti ( slim nu stiu cum ) si vor sa slabeasca; eu, am sa le arat ca voi slabi mai mult decat ele fara nici o prostie! Roxanico te pup si spor la trebusoara cu bucataria! Astept sa vad poze! Deci, ieri am mancat: ora 8: un kiwi, un mar ora 12: ceai cu fulgi de ovaz ora 17: piure de mazare uscata ( Kalua parca ziceai odata ca e conforma mazarea uscata, nu?!) cu salata ( salata, varza rosie, rosie, tofu, ulei masline) ora 20: un mar Azi: ora 8: 2 mere ora12: tofu cu chimen ( imi place foarte mult) cu 2 rosii ora 16: un mar ora 17: ciorba de fasole cu urzici ( e prima oara cand mananc la mine acasa FARA sa gatesc eu!!! Mare bucurie sa gasesti ceva de mancare cand ajungi acasa! Poate chestia asta cu varicela Mariei sa fie un inceput bun pentru ca sa vina soacra mea mai des pe la mine, ca nu ma deranjeaza deloc!!) Cred ca cu asta raman pe azi ca sunt cam umflata de la fasole. Acum sa va zic ce trasnaie am facut. Baiatul meu cel mare ( 13 ani) e grasun ca si mine si tinem regim amandoi ( pe el il masor zilnic la burtica sa-l stimulez). In seara asta , Alexandru ( baiatul cel mic) a vrut clatite ( el e slabanog bat!) si i-am facut. Stafan ( cel mare ) m-a intrebat daca are voie si el sa manance si i-am zis ca da, sa mearga la teme si il chem cand sunt gata. Stiti ce am facut?? Clatite jumatate tarate si jumatate faina integrala de ovaz! Stiti ce bine au iesit, ca au vrut toti de astea! Le-am umplut cu gem de pere conform facut de mine. Ei?! Cum sa nu numesti asta o zi fericita? Gasesti acasa manacare gatita fara sa gatesti, iti multumesti iubitii cu clatite conforme si ...viata-i frumoasa! Va pup dragelor si promit sa nu va parasesc decat cand ajung la 55 de kile!! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Buna seara dragelor,
Desi nu am mai postat de ceva timp, am ramas tot MM. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) MD : fulgi de ovaz cu lapte; cafea D: din pacate (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) niste paste reci cu verdeata, masline si ardei rosu S: frigarui de vita cu salata de rosii si ceapa verde De cantarit nu am reusit sa ma mai cantaresc, caci nu am mai ajuns la sala (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Dar imi reiau programul normal, si dau raportul aici. Sa aveti o seara placuta! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Stoino mi-ai dat idei. Imi fac si eu pentru maine niste paste cu rosii despielitate si ciuperci ( la gratar) daca o sa pot, poate le mananc fara ulei. Pupici~!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Am gustat o portioara mica din paste si sint durere de bune, condimentate cum imi plac mie.
Mi-au ramas niste paste fierte si ma gindesc sa la maninc cu ceva maine dimineata.Aveti idei? Irinici, sint happy ptr tine! Nici la 55 draga nu ne parasesti, iti spun eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parerea mea e ca nu e chiar asa de greu sa slabesti, dar sa te mentii da! Asa ca, irinico, ai cam incheiat pact cu noi, involuntar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
stoina, mananci pastele (cel mai bine ar fi reci) cu gem. Sau si mai bine cu compot nemtesc (adica pui un mar si-o para -sau numai mar sau altceva - cu un pic de apa la fiert pana se inmoaie, gata. Apropo de varsat de vant, stoinici, mai tii minte cum am facut-o eu intr-a zecea sau a unspea si m-au izolat in internat si voi veneati si va frecati de una din cele 3-4-5 bube pe care le-am avut doar-doar o fi rost de nemers la scoala? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
La gem imi statea si mie gindu, mai ales ca azi mi-am luat magiun de-ala fara indulcitori, zahar sau fructoza.E pruna doar si are gust de simbure, durere de bun!Sa vezi ce potol trag eu maine cu pastele mele, yupieee
Cum sa nu-mi amintesc, stie fata tot.Cind ma gindesc ce fain a fost si in primul an eu am facut zona zooster si depresie(plus c-am fugit acasa din practica agricola de era mama sa faca stop cardiac cind mi-a deschis usa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ).LAter, doar ii anuntam pe-ai nostri ca mergem in vacanta la Oma, la Cimpulung sau mai stiu eu pe unde...Da faza din tren, cind aveam apa chioara in niste plosti cistigate la concursul PTTR, o mai stii? Cind spuneam ca bem Pepsi si fumam in compartiment...Doamne ...si chiar sintem normale acum!(oare?)(IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Irinici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mare veselie pe la tine pe acolo. M-ai facut sa zambesc.
Stoinici si Kalua, nebunatice mai erati. Si eu am facut varicela intr-a 11 a si am lipsit chiar de la majoratul colegului de care eram indragostita atunci:P. Eh...eram mica si fraiera pe vremurile alea. Kalua, si eu zic ca-i mult mai greu sa te mentii. Acolo-i provocarea. Pai am slabit de atata ori la viata mea, dar sa ma mentin nu prea am reusit. Girl, welcome back. Asta seara am eliberat o parte din bucatarie ca vineri vin instalatorii. Luni mi-au confirmat si zugravii ca incep lucrarea. Abia astept. Pun si poze, dar mai dureaza pan-or fi toate gata. Dragutelor, ca voi sunteti mai pricepute, ce sa-mi cumpar: aragaz cu gaz sau plita si cuptor incastrabil (tot pe gaz)? Si inca o intrebare: de inox sau alb? Sa pun si eu meniul de azi: D: iaurt cu fulgi si gem conform P: piept de pui cu salata greceasca si omleta simpla; desert alune C: fructe (probabil voi manca niste mandarine); nu prea mi-e foame. This post has been edited by roxanica10: Mar 12 2008, 10:06 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Seara buna...am venit cu raportul despre cina: salata de rosii,ardei gras,castravete, ceapa si cascaval de post ras.Din pacate cascavalul de post este luat la gramaj si nu are eticheta cu compozitia.Sper ca este conform! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:42 PM |
|