![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Rox, eu am de citiva ani plita si cuptor,incastrate. Eu prefer varianta asta.Plita e pe gaz, cuptorul e electric si are toate caracteristicile unui cuptor de patiserie(caldura vine uniform, nu ca la gaz) Iti recomand sa-ti cocoti aragazul la inaltime, e mult mai practic.Atentie la plita, eu am una fara gratar, cu baza din sticla , cu gratar doar strict pe ochi, ca niste picioare de paianjen si e f usor de intretinut.Inoxul e pretentios, orice urma e vizibila, cuptorul meu are sticla multa si o mica bucatica de inox pe care-o 'mangii 'de cite ori trec pe linga ea. Spor si Doamne-ajuta! De asemenea, pregateste-ti nervii, nu e usor razboiul cu meseriasu' roman(eu mereu am iesit pierzatoare (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) )
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, multumesc pentru sfaturi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Da, e cunoscuta treaba cu meseriasii romani. Eu ii stiu pe zugravi, ca tot ei mi-au facut si restul casei. Mi-au promis ca intr-o saptamana termina. In afara de bucatarie (gresie, faianta, zugravit), mai pun gresie pe holul de la intrare si mai vopsesc o data balconul deschis + mici reparatii pe ici pe colo. Acum daca se abat cu o zi, nu-i bai. Seful lor e un tip f bine crescut, de familie f buna si ma inteleg bine cu el.
This post has been edited by roxanica10: Mar 12 2008, 10:23 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaa, mult mai bine arata plita incorporata decat un aragaz separat. Si gaz la plita-i sfant! (Eu n-am si sufar cumplit).
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Alinice , cascavalul de post nu cred ca e conform, sigur are fainuri ( amidon sau alte cele ). Parca tu mancai si tofu iezer, vezi ca nici acela nu-i conform!
pupici! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, asta vroiam sa intreb si eu, din ce poate fi facut cascavalul ala de post? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Trebuie sa aiba prostii in el. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neataaaaa dragelor,
Azi ma duc acasuca la mamuca...si stau pana duminica...si ma bucur,mai ales ca e mancarica conforma la discretie... Alinice,stiu ca anu` trecut manca o colega de-a mea cascaval,scria pe el Forma Pizza si era galben strident...parca asa se numea...si m-am uitat de curiozitate sa vad ce contine si m-am ingrozit...numai E-uri avea in el...daca are zahar sau amidon nu mai stiu... irinica,ce familie numeroasa ai...cre`ca e o veselie mare cu atatia puiuti pe acolo . (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) stoina,mai incerc un pic fara Crom si daca nu merge,ma apuc de luat crom sa vad daca pot fara dulciuri. Ieri pe langa meniu am papat si niste cioco neagra (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) cel mai bbine e sa n`o am in casa,dar are grija iubitu` sa faca aprovizionare cu cioco... O zbughesc la scoala si apoi ma intorc cu meniul.Pup |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Eu cred ca-i o mare porcarie cascavalul asta de post, colcaie de grasimi hidrogenate, fara suparare. Are o compozitie asemanatoare cu margarina tartinabila. Mai bine consumi tofu simplu, cu marar sau cu ardei de la Inedit. Roxy, e musai sa tragi poze, eu sunt rupta de realitate, habar n-am cum e tehnica asta cu plita incorporabila. Irinici, mi-ai dat o idee buna cu clatitele alea. Din pacate, sambata si duminica, singurele zile cand sunt libera si pot presta la ele, sunt presata de timp, fiindca tb sa plec la sala de aerobic. Vad eu...si nici gem de casa nu mai am, doar unul de capsuni nemtesc, dar mi se pare asa de dulce! Nu mai vreau sa mananc nimic cu fructoza (cu exceptia fructelor), macar pana la Paste. Meniul de ieri: d - portocala, mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte p - iahnie de fasole, salata de rosii si castraveti 18:00: 2 mere ionatane mici, un cub de cas cu o rosie 21:30: piure de urzici cu usturoi Frumoaselor, am fost aseara la "Straini in noapte" cu Florin Piersic si Emilia Popescu! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) curat tratament pt suflet! o placere! am ras, am cugetat la situatia cat se poate de reala prezentata in piesa, dar mi-au dat si lacrimile de emotie la sfarsitul piesei, gandindu-ma ca poate e singura si ultima ocazie sa-l vad pe Florin Piersic jucand pe scena. Este un barbat frumos, in ciuda varstei sale, plin de viata si interpreteaza rolul cu dezinvoltura, de parca si-ar juca propriul rol. Iar Emilia Popescu este o mare actrita, ea conduce toata actiunea piesei, cu o multime de rasturnari surprinzatoare de situatii. Va recomand sa mergeti si sa vedeti piesa, daca aveti ocazia. Este o comedie despre seductie, minciuna si timpul care ne transforma. Sigur n-o sa considerati seara ratata ba, din contra, va veti simti "imbogatite" sufleteste. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata, dragele mele!
Eu sunt din nou cuminte (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Oricum, ma simt taaare bine in pielea mea, iar nr. kg a ramas un numar si atat. Conteaza mult mai mult cum ma simt si pot sa va spun cu mana pe inima ca it feels great to be me (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Meniul de ieri: MD: lapte cu cafea P: salata de rosie, castravete, salat verde, telemea de oi si piept de pui la steamer C: 2 mandarine Ieri am facut inca o impachetare la rece. Este f ciudata senzatia, ca in partea infasurata arzi de la crema, iar in rest mori de frig (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Data viitoare am zis ca fac la cald, am mari emotii. O sa incerc sa ajung si la sala in we, chair mi-e dor sa fac miscare! Va pup, sa aveti o zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
buna dimineatza fetelooor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu am apucat sa postez pt cam fost toata ziulica iei plecata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
empty.. multumesc de urare.. u are funny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) iar cu dulcele, stay Chill, o sa iti treaca. si am azuit ca functioneaza treaba cu cromul. nu te mai gandi, o sa vezi, sau cum ti'a spus si pescarush parca.. evita si cioco cateva zile, cat poti tu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doctore.. vad ca intretii atmosfera aici pe forum.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o mare lady se iveste din tine.. teatru, oameni de vaza in jurul tau.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) numai de bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )) NImph aceesi senzatie o am si eu.. it feels great to be me.. am scapat de complexele de din'ainte. la mine cantaru nush cat arata.. e tot stricat, dar ma simt ca m'am mai "dezumflat" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) des dragul meu ma alinta tot cu grasutza mea frumoasa. el duce lipsa "pufului" de din'ainte (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ))) gata, meniul meu de ieri: MD: salata verde cu morcov ras+ cateva linguri de mancarica cu soia si fasole verde,ciuperci (sincer mai ramamsesera numai fasole si cateva ciupercute, era restul de la pranz, ziua anterioara) P: nada .. am fost plecata.. n'am avut timp.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) C: o salata verde cu morcov, un pic ceapa verde. am beut jumate de pahar de cola.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( dar am rezistat eroic in fata unei ciucalata cu lapte si a unei pizza xxl.. care mirosea........... hmmm... ) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meniul de azi il postez diseara.. oricum nu planuiesc nimic neconform.. nu poftesc nimic deosebit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) have a great day si all the best (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MM rules (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata!
MD: 2 painici filozofale cu magiun si lapte.N-am papat pastele reci, erau neprietenoase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kalua, unde gasesc reteta de brinzeturi la cuptor(care in capot de baicon, care numai in ulei de masline, ardei, usturoi)? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:45 AM |
|