![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La topicul cu branza gatita.
Poti folosi si sunca cruda in loc de bacon. Baconul sa fie in general mai putin gras si taiat in felii subtiri-subtiri. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Cind eram eu copil, tatal meu(care gatea bestial) fabrica o mincare de prune.Putem face prune Monti?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
'Neata ! Azi foarte devreme am mancat la MD finn crisp (2 cu pate vegetal;1 cu gem MM) si am baut o cafea mare.
La P fasole batuta cu castraveti murati iar la C nu stiu .Depinde de inspiratie...Cascavalul de post e pe terminare deja si nu mai luam altul.Produsele iezer nu le consum eu.Iar cele 'inedit' nu sunt de gasit in Piatra.In schimb avem de la Agricola international(BC) tofu in saramura...cel putin acum 2 ani era.Voi cauta iar. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alinice, finn crispul nu se combina cu grasimi (pateu vegetal). E ultima oara cand te atentionez in privinta asta.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
back de la scolita,sa postez rapid meniul pana nu "scap" in alte chestii dubioase (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
MD:1 mar,fulgi de grau cu lapte(am vazut ca fulgii de grau au glucide mai putine decat cei de orz,asa ca am luat d-astia) P:fac un file de pestic (merlucius) la steamer cu niste salata verde si morcov C:nu stu`,cred ca ficatei cu salatica...cina o s-o iau acasa,pregatita de mama...yummy... O zi faina tuturor! M-am uitat azi la compozitia cascavalului de post si nu e conform...are E-uri si amidon de grau...cred ca e mai sanatos tofu`ul... CyL,eu mai bine nu gust nimic dulce,ca nu am masura...daca intru intr-o cioco,greu ma mai opresc la 2 patratele...of!mai bine nu ma ating! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io nu stiu ce sa mai mananc! si ce sa mai fac...
am terminat lintea intr-un final... micul dejun ramane acelasi. lapte cu cereale sau iaurt cu cereale, azi la pranz am salata cu rosii, castraveti, ardei gras, ou, crenwurst. si io diseara ce infulec? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O mancarica de ce legume vrei tu, cu carne de pui/curcan sau fara. Cu salata. Nu gasesti glass noodles de fasole mungo pe-acolo? Le faci cu ce sos vrei tu.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ce-s astea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Kalua, glass noodles din fasole mungo nu cred ca se gasesc in romanuca (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .
Alinice, cauta cu atentie prin supermarketuri ca tre' sa fie produse Inedit pe acolo ( daca nu gasesti iti trimit eu ). De tofu in saramura nu stiu ce sa zic , eu nu am incredere in cei care fac preparate din carne si in perioadele de post o dau pe cele din soia . (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) .Pate vegetal si tofu eu nu am gasit nimic conform pe piata, chiar si inedit are pate vegetal care contine fainuri , asa ca tre' sa te uiti foarte atent pe aticheta. Azi: ora 10: 3 mere cu fulgi Fortin ora 15: mancarica de fasole cu salata de varza rosie ( mai eu nu mai imi iau varza de asta ca imi ranesc gingiile cu ea , asa e de tare!) mai pe seara revin cu meniul de la cina. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai alghina-i in Italia.
Asa arata si trebuie neaparat sa fie din fasole mungo. Mai sunt unele din orez care-s fix exact la fel. (IMG:http://www.foodsubs.com/Photos/beanthreads4.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:58 AM |
|