![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoinici, au gresit aia, au fost aici discutii si pe-aici si-au dat chiar o lege noua ca nu mai au voie sa numeasca mugurii de fasole mungo muguri de soia pentru ca sunt doua plante total diferite. Soia-i soia, fasolea mungo-i fasole mungo.
Eu una zic ca semintele de sussan sunt conforme, chiar prajite. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi merse oblu la inima!
Asa de tare mi-a placut la teatru, incat pe 07.04 mi-am programat vizionarea altei piese: "O noapte furtunoasa" cu Maia Morgenstern. Ai vazut-o? Mai, e o nebunie aici de cand Beatrice Rancea e directorul Teatrului National din Cta...cel putin asa am inteles de la o prietena...sunt programate o multime de spectacole deosebite cu Baletul Bolsoi din Moscova, Iris si Felicia Filip, muzica salsa cu nu stiu ce formatie cubaneza, Teatrul National din Buc, ce mai, n-ai timp sa te desmeticesti dupa un spectacol, ca urmeaza un altul, mai frumos. Sunt happy! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Dragutelor, cand ma dadeam mimosela, am dat-o cu oistea-n gard! Adica am halit aproape o cioco 85%, ce mai, au mai ramas 2 cuburi din ea. Meniul de astazi: d - kiwi, b proaspata cu finn crisp, lapte, cafea cu lapte p - iahnie de fasole cu pulpa de porc, salata verde s - un mar golden, balaceala 1 ora, dupa care salata de ton si cioco cu pricina... De abia astept sa vina weekend-ul si sa pun osu' la aerobic indracit, asa, ca sa-mi mai purific constiinta... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, batoanele alea cu susan si miere de pe piata sunt conforme? Ca uneori cand ma loveste foamea singurul lucru conform pe care il gasesc la botul calului ar fi batoanele de susan.Dar au si miere.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Mierea ca mierea, dar au si zahar... mierea e mai mult cu numele acolo
Daca e vorba de cele de la Star, uite ingredientele : seminte de susan 65%, sirop de glucoza, zahar de trestie de zahar, miere 1.6% |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata dragelor,
Batoanele alea nu-s conforme din pacate..le-am zarit si eu in raft,dar cu zaritu` am ramas...poate-o sa-mi permit mai incolo,in faza 2:) wow,atunci avem liber la snitele-n susan...super!ce veste mi-ai dat kalua,ca tocmai luasem ditamai pungoiu` de susan cu gandu` la snitele!yummmyyyy (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) roxanica,tre` sa le incerci si tu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) gloriana,cand ma loveste pe mine foamea intre gustarele imi mai iau alune sau mere sau mandarine. Si ca in fiecare dimineata,sa postez meniul meu: MD:2 kiwi,o portocala,un mar,mai tarziu fulgi cu lapte P:o omleta cu de toate,ca mi`e lene sa gatesc si mama`i la servici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) G:probabil tot fructe C:as papa o pizza d-aia fara blat a la Leea...ca tot am consultat un pic retetele Monti...ati incercat`o fetelor?cum e? Va pup...pot sa va urez de pe acuma un weekend fain si cu distractie muuuulta!ca doar e vineriiiii! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Buna dimineata ,dragelor!
Aseara am mancat o salata mixta cu piept de pui. MD:painica filozofala cu pate Inedit si 2 ardei kapia. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, ma enervati cu pateul asta de la Inedit!!! Unde naiba il gasiti, ca eu numa' peste ala cu fulgi de cartofi am dat...si mi-e pofta de oua umplute cu pate si mustar!!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
dr_wise,eu l-am avut sub nas tot timpul...si abia dupa multa vreme mi-am dat seama ca ala-i pate Inedit...sunt cate doua intr-o cutie verde...2 cutiute mici...nu se poate sa gasesc eu in Sibiu,si tu in Constanta sau un Buc nu...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Iti trimit de la Iesi, daca vrei, doctoreaso.Trebuie doar sa spui DA... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
O citeam si pe Irinici la unul din posturile trecute ca nu gaseste tofu conform si nici pate.Pai Ineditu ce-i, bre? Si au tofu in 2 variante: in saramura (cu ardei, marar, chimen) si in ulei cu tot felul de condimente.Cum ai putut scoate bombitza? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Tot ei sint singurii de la care cumpar lapte de soia fara zahar, simplu. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Stoino, eu cand ziceam ca nu mai gasesc pate de post si tofu, la inedit faceam referire si atunci era perioada aceea cand disparuse de pe piata.
Nu stiu ce am sa gatesc cu soia verde, am zis ca eu am luat-o ca mi-a placut culoarea ( poate imi da Kalua vreo idee (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ). Azi: ora 10: un mar, un kiwi ora 14: ( mi-am uitat salata acasa!!!!) o bucatica de pomelo ora 17: mancarica de fasole boabe cu muraturi ( gogonele) Nu stiu ce am sa mananc diseara, poate o salata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Pupicei!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:20 AM |
|