![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa pun si eu meniul de pana acum:
D: iaurt cu fulgi de grau si dulceata conforma P: varza calita cu piept de pui si salata greceasca fara branza; desert 2 cuburi de cioco Pupici si-un weekend fain tuturor! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
irinico, da o cautare pe net dupa Moong Dal si recipe. In retete trebuie sa scrie ca-i vorba de Green Gram (Moong Dal-ul e in majoritatea cazurilor boaba de fasole munga crapata in doua si decojita, are culoarea galbena atunci).
Eu am mancat la pranz 6 creveti, omleta cu ciuperci si sampanie, o mancare cu mici, fasole alba, multa ceapa taiata pestisor si ardei. Cu multa salata asortata. Deseara habar n-am. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Seara buna tuturor! Meniul de azi:
MD 3 finn crisp(1 cu ardei gras si 2 cu gem MM) + (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) multaaaa P chiftele de soia prajite in ulei cu muraturi C o chiftea de soia la cuptor cu salata din rosii,ardei gras,castraveti si ceapa . Am baut numai 1 litru de lichide azi.Dar nu e timpul pierdut. (IMG:style_emoticons/default/wave.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Fetele , soia fulgi, cuburi si snitele e conforma?? Nu stiu de ce stiu eu ca s-a discutat mai demult despre asta si parca nu era pt. noi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .
Stiti ce am rontait eu acum?? O bunatate! Soia boabe prajita. Reteta o am de la doctoreasa mea homeopat, ca i-am cerut un remediu pentru mintile mele si a zis ca pentru minte desteapta nu este mai bun remediu decat soia. Reteta e cam asa: se pun boabele de soia la inmuiat 12 ore, se scurg de pa, se pun in cuptor la foc mic pana devin crocante ( eu prima tura le-am ars). Foarte bune, alunele sunt minciuna pe langa boabele astea. Kalua, merci! Doctore de ce iti trebuie pentru oua umplute musai pate de soia? Alinice, cum faci chiftele de soia? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) IHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
In traducere libera, am gasit pate de la Inedit!!!! Am intrat la mega Image si aveau pate Inedit cu masline si picant. Mi-am cumparat suplimentar 2 feluri de tofu, unul cu marar si altul cu ardei, iar pt desert compot de ananas de la Maxim...parca...fara zahar. Gata, sunt superaprovizionata! Trag si-o poza cu achizitiile mele en gross dupa masa, acum o tai la cina, sa ma energizez cu urzici, sau spanac, sa vedem ce-a pregatit mama, Dumnezeu sa-i dea sanatate!!! Revin dupa cina!!! PS: sunt singura la PC, asa ca ma aveti toata seara here, pana vine fiu-meu de la distractie! Ihaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia priviti aici rezerva mea de produse Inedit:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM1276.jpg) Sunt foarte fericita! Deja am speriat un pate cu ciuperci si branza tofu cu ardei. Meniul zilei: d - mere rase cu scotisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte p - iahnie de fasole (domle, daca-i buna e buna, de 3 zile mananc iahnie la cantita si nu ma mai satur de ea!), salata verde s - aperitiv un pate Inedit cu ceapa verde, apoi piure de urzici cu ceapa verde si tofu; desert miezul de la o nuca Irinici, eu obisnuiesc sa fac oua umplute cu galbenus frecat cu mustar si pate, din cauza asta sufar ca nu pot gasi pate conform. Iar soia contine lecitina, asa ca da-i bataie, e foarte buna pt memorie! Spuneti-mi si mie cum e cu ananansul la cutie. Se poate manca dimineata? Pe site-ul MM apare cu IG 50 sucul de ananas neindulcit, iar fructele in compot au IG65. Hmmm, domle, pot manca sau nu, ca m-am blocat! This post has been edited by dr_wise: Mar 14 2008, 09:06 PM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Vezi draguto, cum sa nu gasesti tu produse Inedit!! Pofta buna!!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreasa, ananasul ala cu IG-ul 65 e din compot cu zahar.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci! Deci pot sa-l fac praf maine dimineata!!! Buuuuuuuun asa!
Deja mi se inmultesc variantele de mese glucidice pt dimineata. Ar tb sa-mi fac un program, astfel incat sa mananc in fiecare dimineata a sapt altceva. Sa va spun ce fac eu la ora asta: calc! Am prins un chef de calcat de zile mari si nu ma indur sa ma opresc! Stateau rufele in stand by de 2 saptamani. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
P: vinata, dovlecel si rosie la gratar, fasole frecata, salata de vinete, ceapa, rosii
C:mere rase Puuuuup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:33 PM |
|