![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Am crezut ca o sa raman numai cu soia prajita dar, am mai ros un mar acum , pe la 23.
Noapte buna!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
dr_wise felicitari pt achizitii,sa le papi sanatoasa...sa`mi povestesti si mie de tofu`ul ala...daca se merita..ca m-ar tenta si pe mine...
eu am iesit in seara asta la birtu` de p-aci,ca asa`mi place mie sa-i zic,si am baut un fresh de portocale..sincer,cred ca am dat`o-n bara...era prea dulce ca sa fie natural...sau portocalele alea au fost statute...au strans tot zaharu` de pe lume in ele...offf...si am mai papat si cioco neagra azi...pofta asta de dulce ma termina! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mama ei..! Cred ca ii zic mamei sa-mi comande niste Crom,poate-poate am sanse sa scap de pofta de dulce...incepusem cu dreptu`,si acu` ma innec la mal?eeeee,fir-ar sa fie...nu ma las io asa usor...maine nu vad ciocolata! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cantaru` era...incantator azi dimi...tot ca ieri...deci macar ma mentin,chiar si cu dulcele asta la activ. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Doctore, te uiti pe protv si calci??? Intreb de curiozitate.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
buna dimineata fetelor.. am cam tras chiulul dar sa stiti ca nu v'am tradat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu mai postez meniul de zilele trecute pentru ca zau nu prea imi mai amintesc. am mancat conform zic eu, excceptand faptul ca nu prea am mai avut 3 mese pe zi.. nu am avut timp. am sarit ori peste cina ori peste pranz. ma mai delectam cu cateva maslinute, alune, mere sau portocale, luate la intervale de timp diferite. asta nmumai ca sa nu ramana stomacul singurel la orele la care era obisnuit sa pape. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt bucuroasa ca am invatat sa gatesc.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pe bune, imi niste mancarici din manutzele mele de pana si tata mananca, el foarte mofturosul. am tras o mancarica de soia, cu ciuperci, conopida, telina, ceapa, fasole verde si stripote cu suc de rosii.. mamaaaaaaa incep cu mesele de azi: MD: doua mere, mere rase cu scortisoara si pudrate cu cacao mai departe nu mai stiu.. azi poate ma indeletnicesc in a gati niste linte.. sa vedem ce o sa iasa. asa cum am spus, am inceput si sala si tare incantata sunt.. abea astept sa revin acolo, later e programare din nou. empty, am solutia pt tine. am gasit in carrefoour ciocolata amaruie d ela LINDT, cu minim 85% cacao. trebuie sa spun ca e fffff amara intr'aedavar, si chiar si eu care devoram dulciurile si ma opream cu greu la doar doua cuburi din cea heidi.. abea l'am mancat pe al doilea patratel. mi'a inkis pofta si de mancare in asa fel incat nici apa nu puteam sa mai beau (si eram la sala!! ). e un pic mai scumpa , dar tare eficienta. o sa iti taie toate poftele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )))) incearca si asta eu cred ca am gresit un pic pt ca inainte de a marge la sala am papat si cateva alune si cioco... bad me.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Doctore.. si eu am achizitionat tofu de la inedit.. e tare bun si mai ales acum in post (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar pateurile alea... zau de am dat pe ele pe undeva. spune'mi si mie unde le'ai gaasit.. sa dau si eu iama in ele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zi bune fetellor, pupicei dragi |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata!
MD: painici cu gem de pruna si lapte0,1%, cafea decaf |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
- at -cyl: Pai spusei unde le-am gasit, la MEGA IMAGE!!! Au si cremvursti din soia, dar nu ma dau in vant dupa asa ceva.
- at -empty: anul trecut nu-mi placea tofu, culmea e ca acum il ador si merge al naibii de bine in post, cu ceapa verde si spanac, mai ales tofu cu ardei Irinici, aseara m-am uitat pe ProTv, apoi pe HBO, dar sporul la calcat a fost senzational! Am terminat toata gramada de "rugby"! pe la miezul noptii. Fetelor, o tai la sport, sa scot din mine zaharul consumat weend-ul trecut. O sambata minunata tuturor MM-lor! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
'neata! m-am cantarit azi si am cu 0,7 kg mai putin decat la ultima cantarire... (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
Meniul din dimineata asta:painica cu pate vegetal,tofu(ffff bun!) si gem MM + o super (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) decofeinizata desigur, caci in ultimul timp de asta beau. Pranzul si cina sunt in planificare inca.Voi reveni cu vesti. We placut ! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata dragelor,
Am fost sa vad ce trebaluieste mama pe la bucatarie ca sa pot posta meniul ...deci avem in meniu pt azi asa: MD:am papat fulgi de grau cu lapte,cafea arabica cu lapte (of,m-am culcat tarziu si-s cam moale,am zis ca ma pune un pic pe picioare,si nu cred ca-mi afecteaza greutatea,mai ales ca n`o beau in fiecare zi) P:ciorba de vacuta,iahnie de fasole cu carnati albi Nurnberg (daca au glucoza in compozitie,nu-s conformo nu?... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) nu cred ca ii pap..) G:grapefruit C:Almette cu gogosar,masline Cantarul se mentine...azi ma duc la alergat...tre` sa mai scada un pic cantarul.. Mi-am facut ditamai cratitoiu de ceai verde...azi beau toata ziua ceai verde..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) CyL,chiar ca-i buna ideea ta... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am papat mai demult cioco d-asta si ai dreptate,functioneaza..bine ca mi`ai amintit! Cum ajuns la Sb,imi iau tofu d-ala de la Inedit...sa vad ce poate (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) desi nu ma prea omor dupa chestiile de post...nici nu stiu daca o sa reusesc sa tin,macar miercurea si vinerea...o sa-ncerc totusi... Alinice,felicitari pt 0,7 pierdut!tot asa,inainte! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Pupici si o zi super! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
saru'mana doctore.. cred ca am omis, nu citisem de und ele cumparasei tu. trec si eu curand pe aoclo inseamna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
azi am renuntat la micul dejun cu mere rase, am recurs la o salata verde cu ceapa verde si branza tofu "inedit" cu ardei, si niste mancarica de legume cu masline. cateva linguri G: vreo 5 mere golden.. P: o big salata verde cu telina, morcov, ridichi, ceapa verde.. mmm... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) C: am mai spus, ma repet, nu ma las pana nu gatesc linte si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o sa adaug si nite soia probabil, ca sa fie mai consistenta. empty.. good luck! eu de cateva zile nu m'am mai atins de ciucalata aia.. nici pofta nu'mi vine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )) zi buna in contnuare. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Irinica reteta de chiftelute de soia e postata la "retete pt felul 2 care nu ingrasa". (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:45 PM |
|