IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 680 681 682 683 684 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
CyL
post Mar 15 2008, 06:56 PM
Post #6811

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

vad ca nu prea s'a inghesuit lumea azi sa posteze.. ah, poate pt ca e weekend.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu revin pentru a ma lauda cu nemaipomenita mea mancarica cu linte, o bunatatae.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

din lipsa de timp, pur si simplu le'am pus pe toate la fiert : linte ( am lasat'o cateva ore la inmuiat intai ), ceapa uscata, ceapa verde, am taiat cuburi mai mari de telina, putina sare si am adaugat si niste fasole verde pe la sfarsit -din aceea congelata. la sfarsit suc de rosii, condimentat cu oregano, busuioc, piper alb si inca un condiment unde predomina nuscoara ca aroma... terbil de bun si conform. cred. am servit'o langa o salata verde cu morcov si telina rase. nemaipoemni.. sunt plina.. poate am papat cam mult (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
am inkeiat cu un cub de cioco 85 % din'aia foarte amara.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ah, ..am mai papat un cub si azi dupa pranz.

foarte buna mancarica, poate fac si o poza, s avedeti cam cu arata.. ma bucur ca se face relativ repede si nu trebuia sa stai dupa ea, s'o "bibilestti". conform monti, conform post (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

gata seara buna fetelor.. we placut in contnuare :*
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 15 2008, 07:07 PM
Post #6812

Musafir

Incearca sa schimbi telina cu niste gulii si-atunci e 100% conforma.

+Quote Post
Nimphetamin
post Mar 15 2008, 07:23 PM
Post #6813

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragelor, eu is cam franta. Azi am plecat dis de dimineata la un shoping mic cu al meu sot.
Apoi ne-am intors acasa si m-am apucat sa gatesc: conopida cu maioneza si usturoi, fasole batuta, supa de fasole cu afumatura, tarta crocanta cu broccoli.
Ce sa mai, nu-mi mai arde de nik. Dar o sa fac o baie buna, cu uleiuri si alte alea si apoi ma bag la un film.

Meniul de azi a fost haotic, de dimineata nu am mai mancat nik, doar ciugulit din mancarurile gatite.

Va pup, sa aveti o seara frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
gloriana
post Mar 15 2008, 08:42 PM
Post #6814

Musafir

Buna seara ,fetelor!
Revin si eu cu meniul de doua zile.
Ieri:
D: iaurt cu fulgi si gem de coacaze si o cafea
P: salata de rosii si castraveti si niste carnati
S: mere, clementine, ciocolata 85% cacao Heidi. Nu am mai mancat dupa 7 ca observ ca eu stagnez de vreo 2 saptamani
Azi:
D: iaurt ci fulgi si gem de coacaze si o cafea
P: castravete, carnati, masline, ceva pe fuga, niste mezel si o feliuta de cascaval, niste alune. Am fost la o adunare si s-au servit diverse. Eu am ocolit neconformitatile dar la un moment dat m-au atras niste eclere mici. Am gustat unul. Era nemaipomenit. A meritat sa calc stramb. Bine ca m-am oprit la unul.
G: migdale prajite
S: la 18.30 o salata bulgareasca si de atunci tot beau apa. Nu ma mai ating nici de mere.

+Quote Post
kalua
post Mar 15 2008, 09:01 PM
Post #6815

Musafir

Gloriana, s-ar putea sa fi fost ceva neconform in salata aia bulgareasca daca-ti cere corpul foarte multa apa dupa ea. La mine asa se intampla, cateodata numai asa imi dau seama ca ceea ce-am crezut eu a fi conform n-a fost de fapt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
gloriana
post Mar 15 2008, 09:15 PM
Post #6816

Musafir

Eu cred ca toate ingredientele au fost conforme.Am mancat-o la un restaurant. Continea: rosii, castraveti, masline, salata verde, telemea, sunca presata. Am retinut ingredientele ca mi-a placut salata si vreau sa o mai fac si acasa din cand in cand. E posibil sa imi fie sete de la telemea sau de la sunca presata. Dar am si alergat ceva azi. Am avut o zi plina. Si asa mi se intampla. Ca uit sa beau apa pe unde sunt si recuperez cand ajung acasa.

+Quote Post
kalua
post Mar 15 2008, 09:26 PM
Post #6817

Musafir

Sunca presata 100% conforma nu prea exista. Si cine stie cine ce-or fi pus in dressing.

+Quote Post
irinica
post Mar 15 2008, 09:30 PM
Post #6818

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Gloriana, am vazut in comert sunca presata care continea zahar si uneori chiar amidon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
Doctore si eu am calcat op tona de rufe aseara uitandu-ma la tv, de aia te intrebam .

Azi : ora 10: ciulama de ciuperci ( 3 linguri, ca abia o facusem): ciuperci, ceapa, rosii, marar, ulei, putina faina de naut, usturoi
ora 13: 2 mere
ora 17: piure de mazare uscata cu ciulama de ciuperci
ora 19; 2 mere , apoi soia prajita ( soia asta prajita e merge foarte bine la rontait ser sa nu fi gresit ca am mancat-o seara!)

Va pup! Duminica placuta!

+Quote Post
gloriana
post Mar 15 2008, 09:43 PM
Post #6819

Musafir

Nu a avut dressing si nici maioneza. La restaurantul asta (e de fapt o pizzerie care si-a extins activitatea)servesc salatele in felul urmator: asaza toate ingredientele separat , fiecare in gramajoara lui si le amesteci tu si ii pui ce vrei: sare , piper , otet sau ulei. Bineinteles ca puteam sa nu mananc sunca presata si branza dar am zis sa nu sar proteina sa nu ma trazneasca foamea mai tarziu.
Am iesit cu varul meu.El si-a luat pizza si trebuia sa iau si eu ceva si am luat salata. Ca restul retetelor aveau minunatul ingredient numit faina alba.
De cate ori am mancat la ei am observat ca toate ingredientele sunt de calitate. Cand luam inainte pizza trebuia sa pun sare ca sunca si ingredientele folosite nu contineau. Ori eu din Romania nu am cumparat in viata mea mezel fara sare.
Cred c-am comis-o si cu salata. Din acest moment sunt foarte atenta.

This post has been edited by gloriana: Mar 15 2008, 09:49 PM

+Quote Post
dr_wise
post Mar 16 2008, 09:03 AM
Post #6820

Musafir

'Neata frumoaselor si sexoaselor!!!!!
Ieri am suferit fara internet, am avut un puseu de tensiune dupa-amiaza, dupa care kaput net!
Meniul de ieri:
d - 3 felii de ananas din compot(fara zahar sau indulcitor), iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - sarmalute cu smantana, un pahar de vin rosu, desert smantana cu putina telemea de oaie rasa, atat cat sa-mi termin vinul din pahar
g - un mar
s - 2 oua fierte, un pate Inedit, ceapa verde, rosie, tofu cu marar
22:00: mar
Astazi am de gand sa prepar pulpa de vitel innabusita, cu masline si sos de rosii, ca sa mearga la o salata de cruditati XXL size si-un pahar de vin rosu.
PS: n-am avut nici o revelatie cand am mancat ananasul, tot fructele proaspete sunt mai gustoase!

This post has been edited by dr_wise: Mar 16 2008, 09:04 AM

+Quote Post

685 Pages V  « < 680 681 682 683 684 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 02:38 PM