![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Kalua, drum bun si sa te intorci sanatoasa si voioasa!
Eu, astazi: MD: fulgi ovaz cu lapte 0,1% cu gem conform, cafea cu lapte P:peste la gratar cu lamiie, apoi o salata din rosii,ceapa si patrunjel,cafea decof cu lapte C: mere rase cu scortisoara La prinz am fost in vizita si am cumparat un dulce ptr gazde.Nici vb c-am pus gura, desi era o prajitura absolut minunata.Mi-s tare ca piatra! (poate ma aude si cintaru si ma premiaza). (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoina, marele premiu il primim de la haine. Grasimea e usoara dar voluminoasa. Asa ca daca se slabeste doar grasime e de bine sa nu se vada la cantar.
Continuarea la Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti partea a II-a This post has been edited by Maàt: Mar 17 2008, 05:50 PM
Reason for edit: INTRODUS LINK CATRE NOUL TOPIC.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
seara buna.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) multumesc fetelor pt carte, inca nu am apucat sa o citesc.. doar am rasfoit'o. multumesc tare mult!
pescarush... iti trimitem noi niste raze de soare.. sa se topeasca zapada si sa'ti aminteasca si de primavara de pe meleagurile nationale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meniul meu de azi: MD: mere rase cu scortisoara ( am mancat pentru prima data si chiar mi'a placut, desi mi s'a parut un pic cam prea dulce.. dar suuuuper bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) G: portocale, mere P: orez basmati cu ciuperci, borocoli si ceapa si o salata mica verde+morcov+telina C: portocale, mere si niste alune today am fost si la sala... trebuie sa scap de "puf" cat mai curand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o seara placuta fetelor. pupicei |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 2-June 08 Member No.: 3,992 ![]() |
Nu se poate! Nu ati mai scris nimic din martie sau nu stiu eu sa va gasesc?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai dat de topicul vechi, cel nou este aici, iar ultimul post este de astazi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 03:02 AM |
|