IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jan 13 2007, 09:20 PM
Post #721

Musafir

blu, si incearca cu putin lapte in loc de zaharina, poate merge. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jan 13 2007, 10:45 PM
Post #722

Musafir

Oameni buni, eu am trecut la black, fara indulcitor - SCARBOSSSS - fara lapte...ori e cafea, ori prostitutie...scuze!
In seara asta am mancat numa' fructe, mere si portocale, de fapt am inceput-o de pe la 17:30...dar e tare bine si parca ma simt mult mai usoara. Inainte nu concepeam sa mananc numai fructe seara, eram obsedata ca voi muri in somn de inanitzie, dar acum merge...domle', ce face "hardul" din om!!! cum se schimba gandirea, cum apar rezultatele!
Dar am avut un hop zdravan de trecut...fiul meu m-a rugat sa-i aduc iaurt danone cu fructe si biscuiti...mai, biscuitzii miroseau divin!!! a mere cu scortzisoara...nici macar prizatul lor nu mi-a ajuns....a trebuit sa-i miros pana cand mi-a intrat aroma in cea mai indepartata alveola pulmonara...OFFFFFF! Recunosc, nu pot rezista la mere si scortisoara, imi excita papilele gustative in draci!!!...poate fac maine niste mere coapte, da' ce pun in loc de zahar???? Ati facut mere coapte a la Montignac?!

+Quote Post
roxanica10
post Jan 13 2007, 10:56 PM
Post #723

Musafir

Dr_wise stiu cum e treaba cu mirositul. Si pe mine ma satura. Toate prajiturile si toate dulciurile le-am mirosit de sarbatori. Dar eu si inainte nu mancam nimic fara sa miros. D-aia nici nu pot sa gust branzeturi, cascaval etc.

+Quote Post
kalua
post Jan 13 2007, 11:08 PM
Post #724

Musafir

S-avem pardon cu cafeaua! Orice altceva in ea ii schimba gustul. Eu una vreau sa beau cafea, nu lichid inchis la culoare s-apoi indulcit sau, mai rau, cu tot felul de arome. Bleah! La fel sunt si cu ceaiurile, numai in cel negru imi pun putin lapte.

Mere coapte poti face numai cu scortisoara, dr_wise.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 13 2007, 11:12 PM
Post #725

Musafir

Roxanica draga, parca spuneai ca esti rac de-al meu, sau m-am iselat?!
Mai, la noi, simturile astea - gustul si mirosul - sunt tare dezvoltate, fir-ar sa fie!

Pai asta ziceam si eu Kalua...ori e cafea si miroase a cafea, ori e prostitutie! parol!!!

+Quote Post
roxanica10
post Jan 13 2007, 11:14 PM
Post #726

Musafir

Da...nu te-ai inselat, rac sunt. Da..le am cu mirosul. La birou fetele imi spun detector de miros. Dar eu pana acum m-am abtinut sa si gust si o s-o fac in continuare.

Cafeaua decofeinizata e super buna simpla, fara nici un adaos. Eu una, nici nu-mi dau seama de diferenta intre cof si decof. Dar nu prea sunt o mare bautoare de cafea.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 13 2007, 11:15 PM
Post #727

Musafir

Bag maine la desert niste mere coapte, super! sa moara concurenta!!! da ce as putea sa le mai pun, din cate stiu, se pune si unt, nu? e voie? si in loc de nuca macinata, ce sa pun? migdale, sau chele, fara unt si migdale, doar cu scortisoara? prego Kalua, dezvolta putin problema!

+Quote Post
kalua
post Jan 14 2007, 12:06 AM
Post #728

Musafir

Eu la faza 1 stricta as pune numai scortisoara. As taia merele in jumatate, le-as scoate casuta cu seminte, presara cu scortisoara. Si as face un sos de vanilie la ele (daca vrei pun reteta de sos la topicul cu retete).

+Quote Post
dr_wise
post Jan 14 2007, 10:15 AM
Post #729

Musafir

OK!!!! Chiar te rog, fiindca sunt hotarata sa fac mere coapte today.
Meniul zilei:
d - omleta cu sunca praga, telemea oaie (de fapt e o "quatro formagi" fiindca am pus telemea oaie, niste resturi minuscule de tel vaca, branza soia si cascaval), busuioc si piper, rosie + catravete, coffee "cheala"
p - ca ieri, midii pane sau somn/ somon gratar cu salata verde, castravete, ardei verde si marar(ulei masline, zeama lamaie, alea - alea)
s - fructe "grupa mare" cred, ca a fost tare bine seara trecuta...
Domle', am mancat omleta si ma simt ca o anaconda care a inghitit un vitel!!! Eram obisnuita cu iaurt dimineata, dar am zis sa mai schimb "aerul"...mai bine il lasam asa...sunt "full" si trebe sa ma duc la aerobic...am o lene de ma doare, o si aud cum urla in mine, voi nu?!!
O duminica de vis tuturor montignacelor...si sa fiti iubite mucho mucho, con grande calore!!!

+Quote Post
kalua
post Jan 14 2007, 10:20 AM
Post #730

Musafir

dr_wise, ai totusi grija cu fructele in cantitati industriale, stii tu. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Acum pun reteta.

+Quote Post

685 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 10:46 PM