IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Leea
post Jan 14 2007, 11:13 AM
Post #731

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Ce mi-am propus pentru astazi:

D - lapte, cereale expandate
P - somn la cuptor cu marar
C - telemea desarata cu salata

Intre mese, totusi, daca o fi cazul, bag si cateva nuci si poate inainte de micul dejun un mar, pe post de dulce (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
cat
post Jan 14 2007, 12:38 PM
Post #732

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 537

pana acum am mancat asa:

9.00 lapte 0% + 1lg fructoza + cicoare instant
12.15 cas + snitel de cod cu gogosarii la otet
(peste fileurile de peste am turnat o mixtura de oua, iaurt normal si condimente si la cuptor)
si am mai inghitit acum 1/2 tableta Santos (cioco amaruie pt diabetici)

diseara mai vad ce mai mananc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 14 2007, 12:44 PM
Post #733

Musafir

cat, decat cicoarea aia cu fructoza de dimineata, mai bine ceva mai consistent fara fructoza.

+Quote Post
cat
post Jan 14 2007, 12:52 PM
Post #734

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 537

QUOTE(kalua @ Jan 14 2007, 12:44 PM) *
cat, decat cicoarea aia cu fructoza de dimineata, mai bine ceva mai consistent fara fructoza.

da kalua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
aseara insa, am avut musafiri si am mancat tarziu si nu tocmai putin (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) iar dim doar laptele ala am putu sa-l inghit (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 14 2007, 01:30 PM
Post #735

Musafir

ok atunci, totusi fara fructoza ar fi fost mult mai bine.

Eu am mancat niste gorgonzola cu ciuperci marinate si ardei capia. Seara un mar, poate si o portocala, apoi restul de rulada cu somon si spanac, apoi rulada de carne tocata cu multe legume.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 14 2007, 05:06 PM
Post #736

Musafir

Pana la urma am cumparat numa' mere verzi, portocale si mandarine...iar merele astea verzi nu ma indur sa-mi "bat joc" de ele coapte, le voi manca fresh...dupa ora 19:00 incolo; de abia astept!!!!
Dar promit ca in cursul saptamanii sa fac mere coapte dupa reteta lui Kalua, macar de curiozitate, ca sa vad care-i diferenta intre varianta MM si cea normala.

+Quote Post
blu_dea
post Jan 14 2007, 05:59 PM
Post #737

Musafir

Dragele mele,eu am fost cam supy azi ca iar nu am gasit amatori de patinaj (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asa ca mi-am luat picioarele la spinare si m-am plimbat de una singura,am dat 3 ture de stadion,cu muzica in ureki.Nu concepeam sa nu fac miscare deloc.E o kestie de-a mea,de la cap,evident (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Azi am mancat asa;
D:(ora 6:00) cascaval,telemea oaie,niste almette,masline,rosii,catravete
Gustare(11:00) 3 kiwi
P:mancare de varza cu carne tocata de vaca,1 ardei
C:1 felie cascaval,2 masline,niste almette

Ma simt asa bine stiind ca postez zilnik ce mananc aici,pt ca am incredere ca daca vad ceva neconform,veteranele monti imi vor atrage atentia.Asa ca,kiar va rog,daca vi se pare ceva gresit..graitzi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

va pupik!

+Quote Post
roxanica10
post Jan 14 2007, 08:00 PM
Post #738

Musafir

Azi:
D: 2 mandarine, iaurt cu fulgi de grau (dupa o ora)
P: ciuperci fripte, 3 mici cu garnitura de legume si muraturi (masa la restaurant, dar am incredere si-am intrebat ce pun si-n mici; initial voiam sa comand ciuperci umplute dar mi-au spus ca pun un pic de pesmet in ele...asa ca am renuntat); by the way, bicarbonatul e conform? ca fara el nu prea se pot face micii.
C: piept de pui cu rosii si castraveti

Si eu am de gand s-ajung la patinoar blu, pana nu se topeste gheata. Sa speram c-apuc. Vreau sa-l incerc pe cel din Titan, ca-i f aproape de mine.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 14 2007, 08:11 PM
Post #739

Musafir

Mai Blu, daca-i vorba de patinaj pe ghiata, pas! Daca-s role, hop si eu!!! Asa-mi doresc sa merg pe role cu cineva in Cta, si n-am cu cine! In primul rand, fiu-meu (care are 18 ani) nu ma lasa domle', cica ce-ar zice prietenii lui daca m-ar vedea pe role?! Si ce treaba am eu cu ei si ei cu mine, oricum sunt mai plina de viata decat gashca lui..astia in afara de PC-uri nu stiu sa traiasca...sunt mutanti!
In concluzie, daca e vorba de role, tine-ma minte...poate pt vara macar...
Kalua draga, am mancat la 18:00 doar un mar verde, o portocala mica mica si 2(sau 3?!) mandarine mici mici...gata pe seara asta...de acum incolo apa plata la greu! Sunt multe?

Erata: gheata in loc de ghiata...scuze! viteza!!!

+Quote Post
pescarush
post Jan 15 2007, 05:31 AM
Post #740

Musafir

azi am mancat:
D - o mandarina, pauza, apoi cereale cu lapte
P - ciorba de legume cu costita, 2 sarmalute conforme
C - 2 crackers wasa cu zacusca

+Quote Post

685 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 10:15 PM