IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Leea
post Jan 15 2007, 08:56 AM
Post #741

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Dupa toate probabilitatile azi va fi:

D - cafea; lapte cu grau expandat
P - varza calita cu cateva feliute de salam de casa
Pe la 6: 1 mar
C - o supa verde (daca am timp s-o gatesc) si cateva nuci. Daca nu, poate ca o salata de ton, ca n-a mai fost de multa vreme.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jan 15 2007, 06:00 PM
Post #742

Musafir

Salut, fetele!
Sunt suparata rau, da' rau!
Azi dimineata am facut un salt fericit pe cantar si cand m0am uitat, sa mor...80kg la loc...cred ca are dreptate Kalua, fructele astea imi manaca fericirea!
Hai ca va scriu mai tarziu ce am mancat, sa ajung acasa si sa-mi aranjez cina!

+Quote Post
cat
post Jan 15 2007, 07:05 PM
Post #743

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 537

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pt . fete
azi papat asa:
7.30 1/2 gref
8.00 lapte 0% + fulgi de ovaz + caise uscate
(mai bine nu mai puneam caisele...toata ziua am fost balonata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) )
12.00 paine cu rosie
17.30 cas+mancare de mazare+gogosari
(la otet)

+Quote Post
pescarush
post Jan 15 2007, 07:26 PM
Post #744

Musafir

cat, esti sigura de gogosarii aia? gogosarii se pun in otet cu zahar.

meniul meu pe azi:
D - un kiwi, pauza, cereale cu lapte
P - sarmalute conforme, 2-3 caise uscate
C - ciorba ramasa de ieri si daca pot ajunge la vreun magazin, iau o varza, sa fac un coleslaw.
aici a venit iarna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , scolile sunt inchise azi, din cauza vremii (bucuria copiilor). eu am facut o ora pana la servici, de obicei fac drumul asta in 18 minute.

+Quote Post
kalua
post Jan 15 2007, 08:19 PM
Post #745

Musafir

pescarush, sarmale conforme si caise e faza a 2-a, caisele uscate avand GI-ul 40.

Noi n-am avut iarna sezonul asta. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nici in munti.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 15 2007, 09:33 PM
Post #746

Musafir

Gata, am incheiat socotelile pe ziua asta...deci...
d - lapte cald cu cereale, cafea
p - ceafa porc slaba gratar cu varza alba murata
s - macou prajit cu lamaie, salata verde + castravete + ulei masline + otet mere, un cub telemea oaie(ca mai ramasese salata...)
Dupa ce am ajuns acasa, m-am cantarit din nou...79kg...cantarul asta ma baga in sperieti!!!
Dimineata 80kg si seara 79kg...e aiurea, tb sa-mi iau neaparat unul digital...si am avut o incercare ieri, chiar am studiat oferta, dar nu m-am indurat sa-l arunc pe asta...dar s-a zis cu el!
Acum chiar ca nu mai mananc fructe multe, sa vad ce se intampla, macar sapt asta...

Fetelor, vremea e super in Cta, parca-i primavara...soare, senin, 12 gr Celsius...ieri se plimba poporul pe malul marii, iar la Cucaracha faceau gratare...ce mai, au innebunit anotimpurile!

+Quote Post
Ala80
post Jan 15 2007, 10:26 PM
Post #747

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

azi:
d-cafea
p-telemea de oaie cu rosii si masline
c-ficatei cu salata

am mai ciugulit un pic de cioco si un strop de b. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 15 2007, 10:42 PM
Post #748

Musafir

Eu asa:
la 11:30 jumatate de paharel Prosecco sec
1 cremvurst
pe la 13:30 um mar si-o portocala, dupa o ora resturi de aseara (rulada de carne tocata cu legume asortate)
cina: varza calita cheala (fara nimic pe langa ea)

si o ora de Pilates

+Quote Post
pescarush
post Jan 16 2007, 12:02 AM
Post #749

Musafir

kalua, multumesc de atentionare. eu sunt la faza a 2-a, dar parca totusi, as fi putut sa sar caisele alea. nu m-am gandit inainte de a le manca. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
oricum, te rog sa ma atentionezi daca vezi ca o iau pe miriste. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
nici aici n-a fost zapada iarna asta, a nins o data la inceputul lunii decembrie si inca o data saptamana trecuta, dupa care se facuse iar primavara, si a venit in forta iarna de azi noapte. si au astia niste fenomene meteo ciudate, azi a fost freezing rain, adica o ploaie de aia care cade inghetata si soselele se transforma in patinoare instantaneu.

later edit: am schimbat planurile pe seara asta si acum am in fata un castron cu o salata mare, in care am pus si ton din conserva in ulei de masline.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 16 2007, 08:21 AM
Post #750

Musafir

'Neata, fetele!

In dim asta cantarul arata totusi 79kg...e bine...
Meniul zilei:
d - am cugetat adanc si am renuntat la fructul de dim, in schimb mi-am strecurat doua caise confiate, tocate marunt, in laptele cu cereale...indecent de gustos! Plus nelipsita cafea cheala
p - sa vad ce au la cantina...revin...
s - macrou facut la cuptor cu ulei, otet si marar..iam-iam, plus salata verde cu castravete
t(22:30-23:00) - un mar verde, sau 2 caise(acum sincer, pot consuma sa ceva fara mustrari, sau ar fi cazul sa renunt?)

De curiozitate m-am apucat aseara sa citesc rubricuta asta de cand s-a infiintat; nu am constatat sa spuna cineva, incepand din febr 2006 ca ar fi slabit pana acum in cantitati industriale, adica peste 10kg...exista cineva?! asta asa, sa ne creasca moralul exponential, celor care avem de dat jos mai mult de 10-15kg...

+Quote Post

685 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 05:06 PM