IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
blu_dea
post Jan 18 2007, 10:37 PM
Post #821

Musafir

Fetele mele montignace,eu am avut azi o zi oribila.M-am trezit cu o durere insuportabila de gat,nu puteam inghitzi nici apa.Asa ca azi am mancat IAR aiurea,mult humus,gem conform(ca pe astea nu eram nevoita sa le mestec prea mult (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) )
Am fost la farmacie si am refuzat cu inversunare orice pastila de supt,asa ca m-am alaes cu Hexoral,cu care fac gargara. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Uuufff....

Tzelurile mele,Kalua? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu as fi offtopic?
Oricum,in primul rand slabitul si licentza.Asta clar!pup dulce
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 18 2007, 10:56 PM
Post #822

Musafir

Blu, insanatosire grabnica! Ai grija sa te faci bine in primul rand!

Te-am intrebat de teluri in general - chiar poti dezvolta ceva subiectul - din cauza mancatului tau aiurea. Cand dai un raspuns mai amanuntit, poate gasesc ceva de spus care te-ar ajuta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Fanny, eu imi cam programez cel putin cu o zi inainte meniul. In primul rand pentru ca in timpul saptamanii dragul meu e responsabil pentru cumparaturi si-i prezint in fiecare dimineata lista cu ce are de luat. Daca as face mancare fara plan dinainte, m-ar costa mai mult timp.

roxanica, sanatate si tie si bravo pentru vointa cu care te tii de MM si acolo. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 19 2007, 03:44 AM
Post #823

Musafir

Fanny, si eu imi planific inainte cu o zi, de obicei ce gatesc ziua urmatoare. acum, se intampla sa se mai si schimbe planul, ca doar de aia e plan, sa poata fi schimbat. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) eu fac cumparaturile o data pe saptamana, doar urgentele le iau in cursul saptamanii, asa ca de obicei am in casa cam de toate.
kalua, vine iarna si pe-acolo? eu am facut-o lata. mi-am bagat picioarele si n-am curatat driveway-ul in fata casei cand a nins, si apoi a inghetat bocna. asa ca, acum astept primavara sa mi-l curete. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am dat azi un pic la lopata ca mi s-a parut ca s-a mai inmuiat un pic, dar fara prea mare succes.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 19 2007, 10:22 AM
Post #824

Musafir

Buongiorno!!!

Aseara am rontzait un mar inainte de culcare, pe la 23:00, asa ca in dim asta kaput fructe!
Gemul ala "meserias" e bun la bust, dar nu se leaga, asa, fara zahar...am rugat-o pe mama sa-i puna un "gel - fix"/ Dr.Oetcker, contine pectina si alte alea, dar pe plic scrie ca-i musai si ceva zahar...??? N-o sa pun nici macar indulcitor, PAROL, dar nu stiu ce-o sa iasa, sincer... Am rasfoit la retete MM, Kalua zice ca foloseste o fructoza cu pectina, dar in Ro n-am vazut asa ceva..."patrioatele" din Ro ce folosesc?
In alta ordine de idei, aseara, la partida de shopping de la Billa am vazut wasa si pump...nu stiu cum...cum ii zice Pescarush...da' mi-e cam frica sa consum asa ceva...sincer, am ramas cu "pitici" pe creieras in leg cu painea...singurele cereale de care ma ating si asta nu se intampla in fiecare dim, sunt cele naturale...mi-am cump doar fulgi de ovaz, in premiera mondiala, ambalati de nemti, de curiozitate, sa vad cum sunt la gust.
Astazi mangiare:
d - iaurt cu b.proaspata, coffee
p - habar n-am! criza de inspiratie!! revin dupa ce mananc...
s - almette + ardei rosu + marar, pe frunze de salata...iam-iam!!!
Spor la slabit!!!

+Quote Post
roxanica10
post Jan 19 2007, 10:41 AM
Post #825

Musafir

Off topic: Apropo de acest supozitor, mi-am pus aseara unul, ca behai in continuare...si stiti ce-am simtit? Ca parca as avea un tantum verde acolo...cred ca era cu menta ceva. In fine...se pare ca pastilele lor sunt mai bune, ca n-am patit-o atat de rau ca la sfarsitul anului trecut. Iti fac poza dr_wise si-ti trimit pe mail sa vezi. Si barbata-miu a ramas asa cand i-am povestit de supozitor, zicea: sigur ai stiut sa povestesti ce ai? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

De mancat, am mancat conform:

D: portocala, dupa 30 min 2 oua fierte
P: la fel ca ziua trecuta: salata de cruditati cu copan de pui la rotisor si cu fasole boabe
C: mar, portocala si 65 gr de migdale (aici am cam exagerat).

Am cautat ieri niste salate de cruditati la supermarket, dar n-am gasit nici una fara zahar, asa ca mi-am luat migdale.

Multumesc kalua pt incurajari. Cu voi aici ma simt prea bine, ca sa renunt. Dar va rog sa-mi atrageti si mie atentia cand o iau pe aratura. Am impresia ca am exagerat cu cantitatea de migdale. De fapt, e un fel de-al meu de a ma premia. Eu nu dau iama in ciocolata conforma, imi cumpar migdale sau alune de padure simple. Va astept sa-mi dati verdictul pentru migdale.

@Blu, capul sus si insanatosire grabnica. Vezi ca exista tantum verde fara zahar la noi (cel cu lamaie). Aici mi-am gasit fara probleme pastile fara zahar.

Va pup!

Maine am zi de cumparaturi, tineti-mi pumnii sa nu uit pe cineva din lista. E ultima data cand mai imi iau in carca atatea persoane.

+Quote Post
Leea
post Jan 19 2007, 11:14 AM
Post #826

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

QUOTE(dr_wise @ Jan 18 2007, 10:22 PM) *
Hai, mai invatati-ma prostii ca-mi place! se lipesc de mine ca marca de scrisoare, vorba cantecului....

Pai la prostii sunt prima! Ultima, descoperita aseara, ca n-am avut chef de salata cu urda pe care o aveam:
Urda cu alune de padure zdrobite (nu prea marunt), putina zeama de lamaie si un strop de fructoza. Mori incet!... (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)

In legatura cu ziua de azi, zau daca am vreo idee. Inca nici la micul dejun n-am ajuns. De lene pe asta nu-l schimb cu saptamanile: 1 cana lapte + 1 rondea de grau expandat.
Pana la urma pateul de ton cu Almette n-ar fi cea mai rea dintre idei pentru pranz, nu?
Iar pe seara niste cascaval prajit cu salata.
Ei, ce era asa de greu? Gata meniul pe astazi!

Mi-ar face cu ochiul si nautu' ala cu maioneza si castraveciori murati, da' cine are timp de fiert astazi?

Iar pe maine am planuit o evadare de-acasa, cu al meu impreuna, sa ne lalaim prin oras (eu i-am propus sa ne luam o camera la hotel si sa lipsim toata ziua, dar i s-a parut dubioasa ideea mea (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) ). Am chef sa halesc pe-afara, sa ma serveasca altii si eu doar sa trebuiasca sa bag in gura. Cred ca m-a ajuns stresul cu toate cele in ultima saptamana.
Am descoperit un restaurant unde fac o chestie dementiala: cotlet la gratar cu un sos de ciuperci ingrosat cu frisca nebatuta (fara zahar, fara faina, am verificat!) si ficatei de pui tot la gratar. Daca-i mai dai si cu o salata de varza, capiezi mancand. Of, dar asta va fi abia maine!...
Tot bine sa va mearga toata ziua!

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 19 2007, 11:16 AM
Post #827

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

MD - un mar
P - spanac cu piept de pui la gratar si salata de cruditati
C - inca nu stiu

+Quote Post
dr_wise
post Jan 19 2007, 11:20 AM
Post #828

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Roxanica, imi creezi senzatii ciudate numa' cand scri ca-i precum tantum verde...mai, sunt dati naibi francezii astia, pana unde-i duce mintea cu limitele "senzatiilor"!!! Acu' nu mai vreau poze, vreau supozitorul in persoana!!! Presupun ca-i "don't worry, no sugar"?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

QUOTE(Leea @ Jan 19 2007, 11:14 AM) *
Pai la prostii sunt prima! Ultima, descoperita aseara, ca n-am avut chef de salata cu urda pe care o aveam:
Urda cu alune de padure zdrobite (nu prea marunt), putina zeama de lamaie si un strop de fructoza. Mori incet!... (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)

In legatura cu ziua de azi, zau daca am vreo idee. Inca nici la micul dejun n-am ajuns. De lene pe asta nu-l schimb cu saptamanile: 1 cana lapte + 1 rondea de grau expandat.
Pana la urma pateul de ton cu Almette n-ar fi cea mai rea dintre idei pentru pranz, nu?
Iar pe seara niste cascaval prajit cu salata.
Ei, ce era asa de greu? Gata meniul pe astazi!

Mi-ar face cu ochiul si nautu' ala cu maioneza si castraveciori murati, da' cine are timp de fiert astazi?

Iar pe maine am planuit o evadare de-acasa, cu al meu impreuna, sa ne lalaim prin oras (eu i-am propus sa ne luam o camera la hotel si sa lipsim toata ziua, dar i s-a parut dubioasa ideea mea (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) ). Am chef sa halesc pe-afara, sa ma serveasca altii si eu doar sa trebuiasca sa bag in gura. Cred ca m-a ajuns stresul cu toate cele in ultima saptamana.
Am descoperit un restaurant unde fac o chestie dementiala: cotlet la gratar cu un sos de ciuperci ingrosat cu frisca nebatuta (fara zahar, fara faina, am verificat!) si ficatei de pui tot la gratar. Daca-i mai dai si cu o salata de varza, capiezi mancand. Of, dar asta va fi abia maine!...
Tot bine sa va mearga toata ziua!

Urda cu alune de padure si fructoza?! TNT curat, no thanks!!! Suna periculos rau de tot si eu vreau sa ajung la 75kg cat mai repede, nu numai sa le vad "pe aceeasi pagina"...si e firesc amestecul asta, fructoza cu alune padure?! I don't think sooooooo

+Quote Post
hanah
post Jan 19 2007, 11:26 AM
Post #829

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 218

fetelor, am revenit la voi. de fapt e un fel de a spune, caci tot montignaca suht, insa nu am mai avut timp sa postez.
ca sa fac un rezumat, inanate de aintra in subiect, am mai gresit pe ici pe colo cu cioco conforma, insa partea cea mai buna este ca am reintrodus fructe si legume la greu. stiti ca intr-o vreme bateam spre atkins!
D: invariabil lapte 0,1 cu fulgi de ovaz. simpli, fara nimic adaugat, va vine sa credeti in asa o minune? eu care nu puteam fara zaharina si dupa o perioada, dar foarte greu, am schimbat-o pe fructoza? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
P: in ultimele zile branzica cottage cu ardei si un pic de cascaval
S: de obicei mai nimic, ieri insa festin: mazare, copanel de pui pe gratar cu mujdei, un pic de cascaval in microunde.ei, aici e aici! dimineata, uitandu-ma in gunoi, ce sa vezi? mazarea avea zahar!!!!!am spalat mazarea indelung, dar cred ca tot degeaba!!!
bineinteles, cantarul de dimineata, m-a pedepsit!!!
de cateva zile fac si sport....dimineata si seara bag abdomene si genuflexiuni.cred ca e si legat de asta crescutul la cantar. la haine nu simt nimic...nici ca m-am ingrasat, nici ca am slabit..ideea e ca dimineata atarnam cu vreo 3 kile in plus...deci, mazare + sport, iata rezultatul..in weekend, respect cu sfintenie litera legii!!

+Quote Post
pescarush
post Jan 19 2007, 02:48 PM
Post #830

Musafir

hanah, nu gasesti mazare congelata? aia macar nu are nimic altceva in ea. eu de mazare ma cam feresc, foarte rar mananc.
aseara am mancat numai un mar, nu mi-a mai trebuit nimic altceva. daca mananc oua, nu-mi mai trebuie mancare o zi, si adevarul este ca ma si baloneaza si nu-mi pica prea bine, sunt foarte grele. desi stiu asta, tot mananc asa, o data la 2-3 luni.
meniul pe azi:
D - un kiwi, apoi cereale cu lapte
P - salata de naut cu maioneza, iaurt si castravete murat (am pus mai mult iaurt, sa fie mai usoara si mai acra), un muffin conform
C - cred ca niste zacusca cu telemea

parca am mai scapat de pofte de dulce, cred ca a fost din cauza sarbatorilor, de aceea ne apucase pe toate.

later edit: phui ce mandra sunt de mine, ca iar e ziua unui coleg si nici nu m-am atins de nimic. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
mi-am mancat cumintica ce mi-am adus de-acasa, conform 100%.

+Quote Post

685 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 10:52 PM