![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Leea, noi chiar impingem cate-o zi/doua pe an la hotel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar cu copilul dupa noi, nu va ganditi la altceva. Si-i taaare bine!
Azi: mar, apoi curry masala cu garnitura de linte rosie salata de ton cu naut (ardei, rosii, ceapa verde si vinegreta cu mustar) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Intrebare intrebatoare? De ce numai pe cutiuta mea de almette scrie ca are in compozitie si zahar!??? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu Almette nu mananc, dar maine ma duc la cumparaturi si m-oi uita ce scrie si aici (daca nu uit, ca la varsta mea se poate intampla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu bolesc la modul cel mai nasol posibil dar nici de-a naibii nu renuntz la MM (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) .Ca doar nu e dieta de-aia restrictiva,poate mananc kiar mai bine decat daca nu as tzine.Fir-ar sa fie de varicela !Arghh!
Nu pot mesteca,tre sa gasesc doar produse cat mai moi si pasate(parca-s o baba) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma roade in permanentza stomacul pt ca atunci cand mananc nu-i pot da mult:(( Azi (m-am kinuit)sa manac asa: D:2 felii de cascaval rase P:niste linte fiarta+1 ardei C:1 ou jumatate cu putina telemea rasa 21:45:supa crema de linte,2 ardei Acu k-s bolnava sa nu fiti mai blande cu bine si daca comit vreo gresala,va rog sa ma atentionati! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) va pupacesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Frumoaselor, la mine nu prea merge programarea meniului cu o zi inainte, fiindca tot timpul sunt imprevizibila si pofticioasa si nu se stie...asa ca pana la urma, azi am mancat:
d - iaurt cu b.proaspata, coffee p - piept pui gratar cu salata de varza rosie s - 2 lingurite de fasole batuta/ mai mult nu-mi permit ca ingrasa; salata de ton cu: salata verde, ceapa, marar, castravete, conserva ton in ulei soia, 4 masline light, ulei masline + otet mere intre mese apa la greu! Din cate obs, nu m-am atins de fructe...ceea ce-i o mare realizare in cazul meu! Somn usor si spor la slabit in somn!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dom'le, lamuriti-ma si pe mine ce-s alea masline light sau ulei de masline light? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Dom'le, lamuriti-ma si pe mine ce-s alea masline light sau ulei de masline light? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) masline light nu-sh ce sunt dar uleiul light se refera la gust. Aici sunt mai multe feluri de ulei de masline. Cel original dupa mine e foarte foarte amar. Cel light are un gust fain (mi-a luat ceva pana m-am dumirit ...eu insistam pe diverse marci de ulei virgin si eram din ce in ce mai dezamagita) va rog sa ma contraziceti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca nu zic bine |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Maslinele light sunt cele nesarate. Ulei de masline light n-am consumat, nu stiu care e diferenta, dar eu prefer anumite marci, in fctie de aroma. Astazi am de gand sa mananc: d - iaurt cu fulgi ovaz (bestiali fulgii astia de la nemti! nu mi-i se impiedica in omuletz si sunt f moi, nu ca cei de la Sanovita), am pus si o lingurita de gem d-ala extraterestru, fara zahar, dar nu prea s-a simtit in "marea" de iaurt p - habar n-am! cred ca o salata de varza cu ulei masline, marar si otet mere...baietilor mei le dau fasole batuta cu carnaciori "ecologici" proaspat sositi de la socrela "door to door" prin iubitul meu...asa ca voi manca si eu vreo 2 carnati fara "E"-uri s - fructe, sau o salata cu sunca presata: salata verde, castravete, marar, ceapa, ou fiert, masline light, sunca praga, ulei masline, zeama lamaie Acum ma pregatesc de aerobic/ 2 ore dupa care o tai la un shopping mic, la cules de ardei capia rosi si b.almette sau alta marca care nu contine zahar. PS: tin sa va anunt ca weekend-ul asta ajung, cu putin efort, la 78kg...acul indicator ii da tarcoale...e fff aproape de gradatia asta! Spor la slabit!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Uite, aici cred ca m-am pacalit de nota 10! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cu Almette, vreau sa zic. Ca la-nceput am gasit retete cu branza asta, si-am zis automat ca e ok, fara sa mai verific, mama ei!... Acum chiar nu am in casa, dar cu prima ocazie iau eticheta la puricat si pun branzica la index. Nu c-as fi mancat foarte des, dar orisicat...
Azi pentru pranz cred ca am sa pap ce v-am descris mai inainte, gratarul cu sos de ciuperci si ficatei. Plus salata, evident. (In rest nu prea ne reuseste de data asta evadarea; cand ai grija de un parinte bolnav te cam abtii tot timpul de la evadari, concedii, etc. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ). Dimineata, the usual - lapte cu rondela de grau. Seara, urda daca gasesc azi in piata (de parca taranii ar sta sa ma astepte pe mine cu urda pana catre amiaza asa, cand ajung si eu pe-acolo); daca nu o supa de legume si-o bucatica de branza de care-o fi cu ardei kapia copti. Totusi, am verificat pe 2 feluri de almette in magazin: nu are zahar! Fanny, ce fel de almette ai gasit tu? Or fi mai multi producatori? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Mai vedeti si voi, sa punem de-o dezbatere... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai soro c-am cumparat si eu almette de curiozitate si nu are zahar...doar agenti de ingrosare si atat.
Eu o voi manca fara mustrari de constiinta. Azi la pranz am rontait cum am zis, carnaciori de la socrela cu salata de varza, da' mai multa salata, fiindca a tb sa compensez carnatii plini de grasime...s-au prajit in untura topita din ei...erau asa de gustosi, dar asa de plini de colesterol, de numa' numa'...asa ca dupa pranz mi-am luat "zburatorul" la o plimbare pe malul marii si mai departe de atata, in niste vizite, sa se topeasca tot ce am consumat la pranz. Plus in deschidere, 2 lingurite de fasole batuta...asa as fi intrat in ea, dar nu vreau sa-mi bat joc de munca si privatiunile de pana acum. Am baut la greu apa plata cu si fara lamaie si o cafea mititica fara nimic dulce in ea pe la ora 16. Acum ma bate gandu' sa rontai ceva, pana nu se face prea tarziu si ma apuca foamea de-a binelea. Ceva cu multa salat verde... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 10:22 PM |
|