IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 83 84 85 86 87 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Fanny
post Jan 20 2007, 06:52 PM
Post #841

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
eu am Almette cu hrean de la Hochland. Compozitie: branza de vaca, hrean 13%, sare, zahar. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

voi ce almeata aveti... de e fara zahar?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 20 2007, 07:29 PM
Post #842

Musafir

Fanny, pe topicul celalalt tocmai s-a vorbit de Almette si compozitia ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lotte
post Jan 20 2007, 10:39 PM
Post #843

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

eu am facut-o lata azi noapte, am venit acasa la 4, asa ca programul meu a fost:

ora 12: cereale, si apoi mult ceai, si cafeluta de orz (si m-am imbatat la loc)

ora 2.30: urda cu masline

ora 7: urda cu masline, pate de soia pe felii de dovlecel, si trei felii de salam de sibiu (care a fost foarte bun, dar banuiesc ca nu e conform, nu?)

desi aveam multe bunataturi (mancare gatita), nu m-am putut atinge, urda mi-a facut bine.

azi dimineata m am cantarit si aveam 48 kg.asta pt ca am baut(vin) si am fumat, nu?
sunt sigura ca maine am 49 si ceva.

+Quote Post
kalua
post Jan 20 2007, 11:55 PM
Post #844

Musafir

niste camembert cand am fost la cumparaturi (am tot rupt din el ca m-a apucat o foame crunta cand eram la cumparaturi si daca n-o faceam cred ca ma bagam cu toata forta in produse de patiserie/brutarie)
cand am ajuns acasa 2 portocale
seara: tepuse cu halloumi, rosii cocktail si ardei de-aia mici, ca cei iuti, dar neiuti la gust.

+Quote Post
iubitica
post Jan 21 2007, 06:40 AM
Post #845

Musafir

eu am mancat azi:
D - cereale cu lapte
P - peste la cuptor cu legume si mujdei de usturoi
C - struguri si o jumatate de mar.

+Quote Post
doi
post Jan 21 2007, 09:16 AM
Post #846

Musafir

Daca tot intru zilnic pe sait, mi-am zis sa postez si eu ce pap zilnic :
ieri:
D - 2 kiwi + 1 mandarina + cafea,cafea (cu cofeina (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) )
P - friptura de vitel cu salata de cruditati;desert - tofu cu indulcitor si esenta de vanilie si nuci
C - salata de cruditati cu putina branza si piept de pui fiert (ora 18) Peste vreo 2 ore vinete cu putina branza rasa; iar tofu cu nuci

azi ...deocamdata
D - paine cu gem conform
Eu mi-am facut singura painea, desi n-a iesit prea grozava, fiind la prima experienta de acest gen. Gemul este de la Arovit, dar as vrea si eu sa stiu cum se face gemul ala din mere cu gutui, m-a apucat pasiunea gatitului...ce-o fi asta, ca nu ma prea recunosc !
Azi dimineata aveam 81,5 kg si vreau sa ajung la 69,sper ca pana prin iunie acolosa...

+Quote Post
Leea
post Jan 21 2007, 09:45 AM
Post #847

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Pentru pranz mi-am planificat pulpa de pui cu ceapa, ardei si mustar la cuptor.
Pe seara asa, telemea cu rosii si masline probabil (desi as fi preferat nautul ala cu maioneza, da' ce sa fac dac-am uitat sa-l pun la-nmuiat de cu seara (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) )

Cu cantaritul la mine e ca si cu privitul la televizor: tot zic ca tre' sa-mi iau alt televizor, ca la asta n-am la ce ma uita, nimic nu-mi place. Deci si cantar tre' sa-mi cumpar altul, fiindca asta nu-mi place ce-mi arata: 86! Si-o tot tine asa, ca mutu' cu tra-la-la de vreo doua luni, plus/minus 0,5, de-mi vine sa-l sparg, nu alta!

In alta ordine de idei, nu ma credeam asa de consecventa, sa continuu o cura cu oarecare constiinciozitate, chiar si de-a lungul unei perioade de platou asa de indelungate - n-or fi chiar 2 luni poate, dar sigur e mai mult de una (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si nici prin gand nu-mi trece sa ma las de Monti, ca prea mi-e bine cu el, fie slabesc, fie nu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Doi, sunt sigura ca poti reusi ce ti-ai propus, mai ales daca esti mai pe la-nceput. Tin'te bine!

+Quote Post
dr_wise
post Jan 21 2007, 10:18 AM
Post #848

Musafir

Buongiorno frumoaselor!
Astazi mangiare:
d - b.proaspata cu gem facut de mine - f gustos si fara pic de indulcitor, coffee
p - salata de varza sau salata verde cu peste gratar - mi-e pofta de somon gratar!
s - cred ca pun naut la inmuiat in dim asta, ca m-ati facut curioasa rau de tot! Il fierb si atat? ii mai fac ceva dupa, pt amestecul cu maioneza si castraveti murati?
Va pup, eu o tai acum la instructoarea aia sarita de pe fix, o ora de aerobic...ma intorc de-a busilea..daca ma vedeti deseara la stiri, nu va speriati!
A piu tardi!

+Quote Post
Fanny
post Jan 21 2007, 10:56 AM
Post #849

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

la matineu omleta cu masline + un iaurt 0,1% grasime + cana mare de ceai verde
pt pranz m-am gandit la o salata verde cu rosii, masline si branza
seara: salata de fructe.

O zi minunata va doresc!

+Quote Post
blu_dea
post Jan 21 2007, 12:46 PM
Post #850

Musafir

Dragele mele,va scriu dupa o noapte de chinuri insuportabile,pe departe cea mai naspa noapte de pana acum (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Meniul meu de ieri fu asha:
ora 6:00 -1 iaurt 0,1 ,2 polonice crema linte
ora 11:00-1 felie cascaval
ora 14:00-3 portocale
ora 18:30-carnaciori de leurda(conformi),1 ardei
ora 23:45-o cana cu lapte 0,1

Cred ca medicamentele pe care le iau din 4h/4 imi fac pofta de mancare.have no idea.
kalua,tu ziceai sa ma odihnesc,da'..nu-s obosita (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) In skimb ma simt ca un leu in cushca. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) voi cand ati avut grozavia asta de boala(sau puii voshtrii)ce aplicati contra mancarimii?A fost atat d insuportabila aseara incat mi-am daiat unghiile scurte scurte sanu cumva sa fiu tentata sa ma scarpin (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif)

va pup

+Quote Post

685 Pages V  « < 83 84 85 86 87 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 04:16 PM