![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-ti spusei, soro?!!! Alcool mentolat...asta prin '96 - '97, acum poate au aparut alte chestii mai meseriase...pune pe cineva sa mearga la farmacie si sa se consulte cu farmacista...in principiu, alcool metolat, e super placuta senzatia! Garantez, l-am testat pe varicela mea la 27 ani.
Insonatosire grabnica!!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, nautului nu-i mai faci nimic dupa ce l-ai fiert: il mananci si ti-ai luat de-o grija. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Back, in sfarsit pe pamant romanesc. Tare bine-i acasa. M-au rupt cumparaturile de ieri.
Tare mult vorbiti de naut, ca ma duc si eu sa-mi caut. Azi cand m-am urcat pe cantar, in jur de ora 15, aveam 75,7...deci s-a mai topit cate ceva. Sper ca maine dimineata sa am 75...si as ajunge exact la 10 kg. Nu pot sa va spun cat de incantata am fost cand probam ceva si vedeam cum imi vine. Azi: D: 2 oua fierte, ceai In avion: (ora 12) niste peste cu legume si putina soia (oricum cantitati neglijabile) P: 2 portii de mancare de varza cu piept de pui C: inca o portie de mancare de varza Ai mei deja au inceput sa zica ca e suficient cat am slabit si ca-i cazul sa ma opresc. Eu in schimb, n-am nici o dorinta de oprire...stiti voi cum sunt parintii: mai grasutza, mai dragutza. Succes dr_wise! Sper sa ajungi la 78. Eu am ajuns la concluzia, ca e mult mai bine sa te cantaresti la o saptamana, ca vezi rezultate...sa vad daca pot rezista, cu cantarul langa mine. @blu...alcool mentolat, sunt sigura ca vei gasi la farmacie. Dupa cate povestesti, se pare ca ai facut o forma cam urata. Eu n-am prea avut probleme cu mancarimile. Pastilele, sigur iti dau pofta de mancare, ca asa sunt facute ele. Vad ca nu m-a tras nimeni de urechi pt migdale, asta inseamna ca sunt ok. Am ajuns acasa si am citit ca au IG 22 si ca alunele de pamant il au chiar mai mic (IG 15). Pupici tuturor! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai venit roxanica!!!
Mi-ai adus supozitorul frantuzesc?! Astazi am cam deviat de la meniu, asa ca in final a rezultat: d - b.proaspata cu gem, coffee p - salata de ton cu: salata verde, conserva ton in ulei soia, castravete, ceapa, marar, masline light, ulei masline, otet mere pe la 16: gem simplu, ca-mi era pofta de ceva "bun"...a fost super delicios! Voua vi-i se intampla sa mai mancati desert, sau tineti post negru la asa ceva? Ca eu pana nu am mancat gem, nu m-am potolit. Aveam de gand sa sar pe ciocolata, dar am zis ca-i mai "calmant" gemul de gutui cu mere... s - salata varza cu conserva ton, un albus de ou(ca am pus galbenusul la maioneza pt naut...tam - tam!) Maine seara pregatesc cu mare fast salata de naut cu maioneza su castraveti murati...anunt dupa ce impresie mi-a facut.. In legatura cu cantarul, roxanica draga, cred ca ai dreptate, ma voi cantari doar luni dimineata, in fiecare saptamana...daca rezist tentatiei! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai venit, Roxanica!
Respect pentru ca ai fost consecventa din punct de vedere Montignac in Franta. Eu am facut salata de naut fara maioneza, ci cu vinegreta si, pe langa castraveti murati, am pus si niste rosioare si ton, ardei etc. Tonul ala in combinatie cu nautul e dumnezeiesc, asta o sa ramana o salata de baza la mine. Mie mi se intampla sa am pofta de desert cand nu m-a satisfacut mancarea 100%. In rest nu prea fac pentru mine, numai la ocazii speciale sau cand am musafiri. Eu am mancat azi putin, nu prea am apetit: camembert (Brie) cu mousse bicolor de ardei o para Nashi, apoi o bucatica mica de pseudolasagne cu ciuperci si dovlecei probabil ca mai tarziu mananc si-o portocala |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Facui si eu azi salata de naut cu maioneza - tare buna, intr-adevar, cu observatia ca eu a trebuit sa lungesc maioneza cu iaurt, ca altfel mi se apleca. Si i-am adaugat si verdeata la greu. Maine vreau sa incerc s-o combin cu ardei kapia copti, pentru care am facut o mare pasiune de vreo saptamana incoace.
Raportez si o mica abatere pe ziua de azi: niste rafaello din urda (fara cocos de data asta) cu aluna in mijloc si cu sos de vanilie. Asta dupa pranz, pe dupa-masa. Dupa care cina am saltat-o, ca era chiar prea mult. Parca si acuma sunt prea satula. Sa speram ca pe maine dimineata ne trezim cu toatele cu cate 1-2 kg in minus. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ma tin departe de dulciuri, atata cat pot. dr_wise, mai mananc si eu cate un pic de gem dupa pranz, eu inca mai simt nevoia de cate un desert, dar incerc sa-l mai amestec cu branza de vaci, 0.5%.
azi mananc: D (pe la 12): cereale cu lapte P - ciorba de pui, apoi pui la cuptor cu linte, salata de castraveti si mujdei de usturoi, si niste cioco 76% C - cred ca un mar later edit: mi s-a facut foame, asa ca am mancat Prosciutto cu mozzarela, resturi de mujdei de usturoi si salata de castraveti. |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ieri:
D - paine cu gem conforme G - cu 20 min inainte de pranz o portocala P - salata cruditati cu branza si piept pui C- mancare de fasole uscata cu ciolan, salata cruditati, apoi pestele nemancat de fi-mea (am o fetita tare mofturoasa la mancare si nu ma pot abtine, curat tot dupa ea...) Fetelor, eu am ani de zile de cand nu am mancat fasole uscata, ma feream de ea ca de ciuma, acum ca voi ziceti ca e permisa...am mancat fara grija prea mare ieri...( era facuta de maica-mea, sper ca nu avea ceva neconform in ea, am intrebat-o!, poate doar ceva vegeta...) Eu fiind din acelea care se cantareste zilnic, am constatat un oarecare surplus astazi, vreo 400 gr .Sa fie de la fasole? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
doi, diferentele de greutate de la o zi la alta se datoreaza in special apei din organism si sunt absolut firesti. Nu-ti face probleme inutil. Un blid de fasole nu poate pune pe tine aproape 0,5 kg intr-o singura zi. Si, de altfel, leguminoasele (fasole, linte, mazare proaspate) sunt toate corecte dpdv Montignac, fiindca au multe fibre. Deci, clar, nu e de la fasole, stai linistita!
Si papa fasole la greu, ca e de bine1 Pentru azi mi-am pregatit deja, ca sa nu ma simt tentata: MD - the usual P - pseudolasagne cu carne de vita si spanac (ca statea si el, bietul, pe-acolo, prin frigider, fara nici o treaba (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) C - urda cu ceva - ori salata, ori alune si fructoza Eu nu ma feresc de nuts grozav - mi se par in regula. Grasimile din ele sunt din cele bune, mai au si fibre, dau senzatie de satietate, etc. Doar ca am grija sa nu mananc mai mult de 1/2 pumn pe zi (adica maximum 15-20 alune, 10 migdale sau 2-3 nuci). Si, evident, nu in fiecare zi. pescarusho draga, daca mananci gemul cu branza dupa un pranz, pe post de desert, nu prea e de bine, ca branza si gemul sunt glucidice, iar pranzul precis e lipido-proteic, si atunci se cam incurca regulile. Ai grija... |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor!
Eu am mancat asa : Sambata : D cafea decaf. doua felii paine integrala o cana lapte 0.1% P trei mere , o portocala (n-am fost acasa) S portie f.mare de crap la cuptor Duminica : D cafea decaf,telemea, sunca (fara amidon,zahar)castravete murat(f.zahar) P iar o portie zdravana de peste la cuptor S doua mere (chiar nu mi-a fost foame) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 06:34 PM |
|