IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 86 87 88 89 90 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Jan 22 2007, 05:31 PM
Post #871

Musafir

QUOTE(kalua @ Jan 22 2007, 05:24 PM) *
dr_wise, ori se fac muschi in locul grasimii (si astia cantaresc mai mult), ori strangi apa-n corp. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Un prag poate dura luni de zile. Din pacate.

Muschi simt ca am facut, se si vede ceva, ca s-a cam topit grasimea la maini si abdomen, acum au inceput sa apara muschi, dar chiar asa?!
Mai degraba retin apa in corp, ca ma simt cu musca pe caciula...cam asta e "bucuria" racilor...
Go to the top of the page

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 22 2007, 05:37 PM
Post #872

Musafir

Pai,daca arata ca niste boabe turtite sigur sunt integrale.

+Quote Post
lotte
post Jan 22 2007, 06:23 PM
Post #873

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

eu mananc in fiecare zi un sfert de castron fulgi de grau de la sanovita si de doua ori cate un sfert de fulgi de ovaz de la fortin.am incercat si alti fulgi de ovaz, si sunt yac!

eu,in locul vostru,as renunta la migdale (desi sunt foarte sanatoase).ingrasa extrem de tare, chiar si cate zece.am avut o perioada cand am mancat migdale, restul, totul conform, am pus doua kile si nu stiam de ce.

dr_wise, eu zic sa-ti iei cantar digital, pe mine m-apuca toti nervii cand ma cantaresc cu unul normal.

+Quote Post
Ala80
post Jan 22 2007, 06:43 PM
Post #874

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

d-cafea
p-salata de vinete cu wasa fibre
c-varza calita

...si am mai ciugulit cateva fructe uscate.

+Quote Post
kalua
post Jan 22 2007, 08:03 PM
Post #875

Musafir

Fulgi de porumb - eu ii stiu doar pe aia tip corn flakes, deci nu-s integrali.

+Quote Post
doi
post Jan 22 2007, 09:20 PM
Post #876

Musafir

Fetelor,m-ati ametit cu fulgii aia nemtesti de la Fortin care-s mai buni decat cei de la Sanovita ...

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 22 2007, 09:31 PM
Post #877

Musafir

Astia sunt ,dar Sanovita e doar importator.,fulgii sunt nemtesti.Plus ca la Metro sunt mai ieftini,in jur de 2 lei.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 22 2007, 09:43 PM
Post #878

Musafir

QUOTE(doi @ Jan 22 2007, 09:20 PM) *
Fetelor,m-ati ametit cu fulgii aia nemtesti de la Fortin care-s mai buni decat cei de la Sanovita ...
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ecco! Astia sunt, dar nici gand sa-i produca sanovita...astia sunt batuti in freza rau de tot! Sunt nemtesti! Parol! Am citit pe ambalaj cand i-am cumparat, din pacate l-am aruncat, fir-ar sa fie!

OK!
Deci...am mancat ca o apucata mult dorita salata de naut cu maioneza, fiindca imi era foame...si acum mi-e rau de-a binelea! cred c-am fost prea pofticioasa...acum incerc s-o dreg cu un mar...slabe sperante...si cu apa plata cu lamaie.
Mai am ceva salata in frigider, dar sincer nu mai vreau sa aud de ea! Si am mancat-o cu un ardei kapia si masline, ca goala era culmea gtzei/ gretzi/ ingretzosarii?! cum e corect, ca nu-mi mai judeca mintea, sunt virusata de maioneza!!! Help!!!

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 22 2007, 09:48 PM
Post #879

Musafir

Stai linistita dr_wise stau eu cu pachetul in mana :Produs in Germania Euroimpex Gmbh ,Ditzingen.
Foarte dezbatuta problema fulgilor,oricum eu sun trista din cauza rondelelor de grau ca am o tona acasa.
De-as afla totusi ce IG au.Am vazut ca prin expandare creste aproximativ cu 15 unitati .

+Quote Post
kalua
post Jan 22 2007, 10:28 PM
Post #880

Musafir

Pai nu exista formula de aflare a GI-ului. GI-ul graului boabe fiert 10 minute si uscat este 45. Deci adaugand 15 se poate presupune ca graul expandat se-nvarte cel putin pe la 60. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Eu azi:
o para Nashi si o portocala, apoi mousse de ardei si niste ciuperci marinate
seara: varza calita cu afumatura. Am dat-o si la cuptor si dres-o la sfarsit cu smantana 10% amestecata cu marar (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 86 87 88 89 90 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 08:47 AM