![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Buna fetelor! Eu ieri am mancat asa : D (ora 9): cafea decaf. doua felii paine integrala+gem fara zahar, o cana lapte 0.1% G (ora12): doua mere P (ora13): doua felii maricele de telemea ,salata varza G (ora18): trei mere S (ora19): un bol de morcovi rasi Am mancat cam multe mere,nu? Pai gemul are Ig 22, eu cred ca merge la orice masa :la masa de dimi pe paine integrala sau la deserturi protido-lipidice dupa mesele de acelasi tip. Deci asta era faza!... Undeva cred ca mi-a scapat, banuiesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ce fel de gem folosesti, crisstinuta? A, si cu merele, intr-adevar 5 pe zi sunt cam multe... Dar hai, treaca de la noi de data asta. Cat, tu zici covrigi si painica - sunt ok, adica faina integrala si celelalte? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gemul de fructe fara adaos de ceva in el are GI-ul 30. Fructele fiind fierte se pot manca si dupa masa.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 53 Joined: 8-September 06 Member No.: 537 ![]() |
Ce painica mananci tu acolo cu spanacul ala? este paine din aceea cu tarate (despre care s-a vorbit)...spanacul este cu ulei de masline asa ca m-am gandit ca merge combinatia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iar covrigii, leea, sunt din faina integrala...facuti de mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uite reteta: 500 gr faina integrala (de care vreti) 250 gr. apa drojdie sare chimen (si alte condimnente conforme ..in functie de preferinta) Se framanta un aluat elastic (se mai adauga faina daca e cazul) si se lasa la crescut 1 ora. Apoi se fac suluri mai mari sau mai mici, care se unesc ca un covrig. Se mai lasa 20 de min la crescut covrigii dupa care, se fierb in apa care clocoteste (cam cate 1 min fiecare covrig). Se lasa putin la scurs, dupa care se pun in tava pe hartie de copt si se dau la cuptor pana sunt gata. Gata covrigii!!!! Sa aveti pofta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Deja salivez! Trebuie sa-i incerc cat de curand! Mersi, cat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza,sexy girls!
Kalua,si eu imi dau seama ca mananc cam des si..destul de multishor,da'boala asta vad ca ma saboteaza pe ambele planuri:ioc activitate fizica si o foame de as manca si tastatura(da'nu o mananc ca dup-aia nu mai am de unde sa va scriu (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) ) Parca mi-au ghicit fetele intrebarea ce urma sa o adresez si eu astazi,legata de gem.Atat aseara,cat si azi dim.,dupa gem am papat niste ciupercutze innabushite...shi imi faceam procese de conshtiintza,ca ciupercutzele sunt lipidice si gemul glucidic.Bine ca m-ati elucidat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si mie mi s-au facut covrigeii de-astia si au iesit taaare buni.Doar ca eu-s neam prost si mananc tot!Mor dupa fainoase si pana nu le dau gata nu ma las... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Asa ca prefer sa mananc mai rarutz... Trebuie sa va spun ca mi-a facut tata un magiun din prune uscate absolut demential(evident,fara adaous de zahar sau fructoza).DIVIN! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) va pupik si la cat mai putine kg! PS Deja am emotzii pt maine,ziua de cantarit la mine (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mananc gem cu fructoza luat de la Metro ,raion diabetici.Acum am chiar magiun prune fara zahar si fara fructoza.
Dar mai fac din fructe de sezon si il tin in frigider pana il consum .Pun fructoza dar extrem de putin de aceea nici nu indraznesc sa-l tin in camara ca nu sta. De painea jumate tarate jumate faina integrala am intrebat si eu pe site-ul oficial Monti si intr-adevar merge cu grasimi bune dar deocamdata ma abtin. Defapt painea care zic ca o mananc dimineata e paine din asat cu jumate tarate.Nu prea creste ea dar mie-mi place. Am mai intrebat pe site cate tarate ar trebui sa pun ca sa iasa o paine cu IG mai mic de 35 dar mi s-a spus ca acasa nu se poate obtine asa ceva.In curand se va lansa in Montignac-shops o astfel de paine.Dar eu cred ca doar vor sa promoveze painea lor.De parca eu as putea cumpara paine de la ei.Dar Wassa -fibre au sub 35 IG-ul nu ? Eu cred ca si painea se poate pacali.Dar repet deocamdata nu fac experiente. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei, cu asta chiar ca m-ati terminat! Rondeaua de grau expandat era piesa mea de rezistenta la micul dejun. Una singura, si pe aia s-o tai? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pacat, chiar imi placea mult... Dar daca-i pe-asa, o trecem la index si trecem exclusiv pe fulgi de ovaz. Am zis! Sper sa gasesc si eu wasa la billa - nici nu mi-a trecut prin cap sa caut. Azi: MD - omleta din albusuri cu branza telemea si ardei copti (zau, am turbat de tot cu ardeii copti, acu, in miezul iernii! Noroc ca-s perfecti pentru monti - proaspeti, si-i stropesc doar cu putin ulei de masline si suc de lamaie) P - mai am o portie de pseudolasagne cu dovlecei + salata C - cascaval la cuptor si salata din nou Dupa-masa sigur si un mar sau o portocala, ca nici nu-mi aduc aminte de cand n-am pus gura pe-un fruct. Dar, incet-incetisor, sa nu se prinda ca-l sabotez, s-a cam dus aproape 1 kg, confirmat de vreo 3 zile incoace. Hai, inca vreo 36, asa, si-apoi plutim lin! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Eu inca tot nu-s in clar cu gemul dupa o masa lipido-proteica. Luminati-ma, fie-va mila (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) . Nu era gemul glucidic? Nu era exclusiv pentru micul dejun? Nu-mi aduc aminte sa fi citit prin monti despre gem dupa celelalte mese. Ori detineti informatii secrete si eu am ramas afara din joc? Hai, sa ne fie de bine si la mai mare! Mai frate, m-ai dat gata cu ardeii copti...nici vara nu coc asa disperata! Sunt chiar asa de buni pt copt astia de la turci, ca romanesti sigur nu sunt?! Deja ma bate gandul sa ma chinui si eu seara cu coptul, dar cred c-o sa zica mama ca am innebunit, parol! Nu coc vara, dar ma gaseste vrednicia iarna!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
crisstinuta, eu cred ca mananci prea putina mancare.ti-e nu ti-e foame?
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,mi-a facut tata un deliciu de ciupercutze la cuptor.Ca materie prima,a avut ciuperi proaspete,de-ale cu coditza si piciorush.A calit piciorusele cu ceapa si putin patrunjel,in putin ulei.Totul,taiat ft ft mic,evident.Apoi a umplu ciupercile cu acest amestec si le-a dat la cuptor.A iesit o nebuuuuunnniiieee.Pt cele pt care nu a mai ajuns compozitia a pus unt si patrunjel.Am mancat de-am innebunit.Trebuie sa incercati!!!pups (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
dr_wise: Pai e ultrasimplu - iei ardeii kapia de unde-i apuci, ii pui pe o tava (de la care iti cam iei adio dupa aia) la cuptor, la foc bun, si cand se innegresc ii pui sub capac, presarati cu sare, iar dupa 10 minute se jupoaie singuri. E o chestie care nu-ti ia timp deloc. Sigur nu-s romanesti, ca-s prea frumosi. Dar la copt se indulcesc, plus ca-si pastreaza culoarea aia dementiala. Mananc si goi, zau ca nu-s cu toate acasa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 12:05 AM |
|