![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Atentie totusi cu legumele (si ardeii) de Spania, Olanda, Belgia. Au o valoare nutritiva egala cu a unui pahar de apa si-s plini de nitriti. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte,daca ai fi vazut castronul de varza sau cel de morcovi ...erau imense .Si cand am zis felii de branza n-am zis feliute.Umplu si eu stomacul, c-am mai bagat si 5 mere.Bine,nu fac asa tot timpul.
Leea,mi-ai adus aminte ca sotul ma bate la cap de la inceputul iernii sa-i fac ardei copti.Dar cand era plina piata de ei n-a zis nimic.Din astia turcesti sau mai stiu eu de unde , nu fac. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Atentie totusi cu legumele (si ardeii) de Spania, Olanda, Belgia. Au o valoare nutritiva egala cu a unui pahar de apa si-s plini de nitriti. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kalua,ca nitritzii sunt daunatori sanatatii,imi dau seama si..imi asum riscul,pt ca sunt o maaare consumatoare de ardei grashi.Intrebarea mea e...afecteaza regimul? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) crisstinuta,magiunul pe care zici ca il ai acum(fara fructoza sau zahar) e facut in casa sau l-ai luat din comert? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi:
D: 1 kiwi, 2 mandarine, dupa iaurt cu fulgi de grau P si C: piept de pui la gratar cu salata de varza murata Blu, mi-ai facut pofta de niste ciupercute. Sa vad cand o sa-mi fac si eu. Ai un tata care se descurca f bine in bucatarie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tot timpul scrii ca te mai incanta cu diverse mancaruri. Sunt un pic suparata ca tot nu-mi trece raceala. Acum a inceput sa-mi curga si nasu'. Cred c-o sa revin la supozitoare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blu, am avut si magiun facut in casa ,mi l-a dat o vecina dar s-a terminat.Am gasit la Metro la raionul de diabetici pe langa celelalte gemuri cu fructoza ,magiun scrie ca e fara zahar sau indulcitori adaugati.Are gust de magiun daca-l stii si e destul de dulcic.Oricum nu e cel mai gustos dintre dulceturile de pe raft ,sunt unele care-mi plac mai mult dar au fructoza.
|
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de azi:
D- 1 mar si dupa 20 min paine cu gem conforme P- 1 mandarina si la distanta cuvenita putin salata de cruditati (varza+telina+mar) cu maioneza light (din comert...la care mai pun iaurt) + sufleu de varza (varza,oua,branza vaci,marar) G - nuci C - salata cruditati cu piept de pui si branza rasa Dragelor, unde s-or gasi gutui in Bucuresti? Mi-as face si eu gem cu mere...Blu_dea, nu-l intrebi pe tata cum il face sa-mi zici si mie (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) ? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
meniul meu de azi:
D - un kiwi, apoi cereale cu lapte P - piept de pui la gratar cu coleslaw. kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru reteta, e super bun. C - salata de avocado, poate un mar inainte. parerea mea, referitor la fructe este ca un fruct sau doua pe zi este necesar organismului. (eu de obicei bag 2). doar sa fie mancate cum scrie la carte, si bineinteles nu in cantitati mari. @doi, acum am vazut postul tau. ai grija cu maioneza din comert, contine zahar. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
pescarush, si eu am facut coleslaw mai inainte, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) acum e pus deoparte sa traga. Acum am pus prima data otetul, faina, pulberea de mustar, sarea si putintel suc de agave la fiert, mestecand incontinuu, apoi am adaugat foarte putina frisca lichida si mai mult lapte, o bucatica minuscula de unt si am luat de pe foc. Am adaugat ouale.
azi: p: o para Nashi, o portocala, apoi varza cu carne (resturi de aseara) s: chiftelute de ton cu coleslaw. Am vrut sa fac si linte rosie pe langa, dar a iesit mult coleslaw si trebuie mancat. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) io n-am fost prea cuminte. mi-am facut aseara pizza din faina de secara (pt ca n-am gasit la nici un plafar din zona de soia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ). Am papat jumatate aseara si jumatate azi, la pranz. In seara asta mi-am luat cioco neagra si era cat p'aci s-o halesc pe toata. am combinat-o cu fructe. Dupa vreo ora, desi stomacul era satul, creierul cerea mancare. si am papat pateu de soia, Brie, masline verzi si 2 rondele de grau expandat.
Fir'ar sa fie de "belea". Caci daca nu venea, nu eram asa pofticioasa. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pt maine imi fac un plan mai riguros si ma tin de el. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 09:45 PM |
|