IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 90 91 92 93 94 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
crisstinuta
post Jan 23 2007, 08:39 PM
Post #911

Musafir

Kalua,tu nu mananci dimineata?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 23 2007, 09:05 PM
Post #912

Musafir

Fanny (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si o bataita! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nu pot manca dimineata, asa am fost dintotdeauna. Daca ma scol tarziu, mai stau, ma mai invart si mi se pune un mic dejun in fata, e ok. Dar in timpul saptamanii mi se intoarce stomacul pe dos dimineata numai cat ma gandesc la mancare. Dar pranzul il incep pe la 11-11:30.

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 23 2007, 09:07 PM
Post #913

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu imi fac mea culpa si recunosc. Am calcat in picioare Monti in seara asta. Am baut bere. Nu faceti ca mine. Dar aveam nevoie de asta azi.

+Quote Post
blu_dea
post Jan 23 2007, 11:06 PM
Post #914

Musafir

Fanny,am stat langa tata si iti pot spune cum a facut gemul.A curatzat merele(circa 2 kg),gutuile(vreo 2-3-btw,ultima oara le-a luat din Amzei,penultima din Delfinului;) ),a pus apa si le-a fiert de le-a venit rau,amestecand din cand in cand pana au scazut.E prima oara cand vad un gem facut in casa asa ca s-ar putea sa nu fie prea aspectos,dar,garantat,e foarte foarte bun.
crisstinuta,fii buna si spune-mi ce firma produce magiunul ala fara zahar/fructoza,ca zau ca l-as mai scuti pe tata de atata efort in bucatarie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Eu astazi am fost "sac fara fund".Nu stiu ce or avea in ele medicamentele astea(kiar m-am gandit sa intrerup tratamentul)dar ama avut o foame de lup,ceva de speriat.Ah,si un somn in mine,de parca trasesem la jug.Ma trezeam sa-mi iau doctoriile,mancam,ma culcam..si tot asa.Am mancat azi mult,mi-e si jena de mine.Si ce zi mi-am ales..exact inainte de ziua cu cantaritul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Totusi,am sa postez mai jos,conform obiceiului,asta ca sa imi dau si eu seama inca o data) ce ...groh-groh am fost azi! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

ora 6:00 -magiun de prune,3 ciupercutze la tava
ora 11:30-paine integrala,1 iaurt 0,1%,putin magiun,putin gem de mere+gutui
ora 15:30-ciupercutze la cuptor, 2 roshii
ora 18:00-magiun cu paine integrala,2 ardei grashi
pra 22:00-magiun,cascaval,roshii

Cu capul plecat va pupik dulce! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 23 2007, 11:43 PM
Post #915

Musafir

Las', blu, ca asa de mult nu-i. Magiunul ala eu cred ca are mai mult de 35, nu-l mai manca cu grasimi.

+Quote Post
doi
post Jan 24 2007, 06:45 AM
Post #916

Musafir

Pescarush, mersi pentru atentionare. Eu am avut in casa maioneza fara ou (hamker) care nu contine zahar ci indulcitori, dar probabil ca o fi plina de amidoane...o sa incerc sa-mi pregatesc in casa. Apropo, aveti idee cam cat tin o maioneza de casa la frigider?
Multumesc blu_dea pentru reteta de gem, o sa caut gutui in amzei.
Kalua, ne spui si noua de ce crezi ca are magiunul IG mai mare de 35? Pe sait vad ca dulceata si marmelada au IG 30. D ce nu se precizeaza ce fel de dulceata sau marmelada??...o fi acelasi IG pentru orice fel de marmelada/dulceata,sau conteaza din ce fructe sunt facute? Poate ma lamuresti si pe mine, te rog!
Si inca ceva... Care o fi IG pentru gutui? Ca eu n-am gasit in tabelul de pe sait. Iar Ig fructelor se modifica oare prin fierbere?

+Quote Post
Leea
post Jan 24 2007, 08:32 AM
Post #917

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Postari la greu de cand nu v-am mai vizitat! Cu tot felul de info interesante (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Am si eu niste magiun de casa, facut la tara, la caldare, dar il tin pentru maica-mea, care e diabetica. Si ca sa fiu sincera, nici nu prea mi-a placut niciodata magiunul de prune. Prunele uscate insa... trebuie sa ma uit, totusi, pe site-ul lui MM sa n-o dau in bara si cu asta.
Nici cu gemurile nu prea ma dau in vant. Prefer fructele crude, cat de multe, dar ma abtin.

Azi mi-e greu sa ma hotarasc ce am sa mananc - iara-s plina de variante si idei. Dupa toate probabilitatile va fi:
MD - fulgi de ovaz cu ceai
P - aripioare de pui cu dovlecei
C - cu branza si salata, fara indoiala

Wassa n-am gasit la Billa; mai insistam.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 24 2007, 08:35 AM
Post #918

Musafir

Dragutelor, aseara mi-am cam pus poalele in cap...adica, cand am venit de la sport, mi-am luat cosuletul cu fructe si am plonjat in cada...e asa de bine sa mananci fructe in cada, in timp ce te relaxezi!!! incercati si n-o sa va para rau...si a fost asa de bine ca am mancat un mar, o mignola si doua portocale...citricele erau pitice, da' cam multe, nu? asta pe la 20:15...iar pe la 22:00 m-a pocnit foamea again...si am mancat gem de fructe facut in casa...Kalua draga, am dat-o in bara rau?
Greutatea tot nu scade, dar am inceput sa banuiesc ca s-au cam "dolofanit" muschii...ca dupa exercitiile facute cu "kamikaze" e imposibil sa nu arati precum Schwartzeneger...ciudat e ca a inceput sa-mi fie draga "kamikaze"! aseara a facut niste exercitii super sexy pt bazin si cand e vorba de miscari sexy sunt cap de afis la inscrieri!!!
Astazi voi manca:
d - lapte cu fulgi de ovaz, coffee
p - cred ca vesnicul piept de pui cu salata de rosi si castraveti(ieri a fost piept cu salata de varza alba murata)
s - rein la salata de ton
Va doresc o zi excelenta!!!

pt Blu: mai, taticul asta al tau merita sa-i faci statuie!!! Spune-mi te rog cum a facut magiunul din prune uscate ca mor de curiozitate! A iscat in mine elanul de a produce gemuri si magiun in casa, eu care sunt impotriva statului in bucatarie...sa-ti traiasca!!!

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 24 2007, 10:12 AM
Post #919

Musafir

Pe pagina asta vad ca magiunul e la putere!
Dar ,Blu tu chiar mananci la magiun ....
Magiunul cumparat e marca Arovit nu-i scump vreo 22.000 lei dar nu-l recomand cu caldura deoarece vorba sotului meu ,tot ce e ieftin nu e bun.Am uitat sa va spun ca eu stau intr-o localitate mai mica si aici nu gasesc decat asta fara zahar .V-am spus ca se afla la Metro ca sa stiti despre ce produs vorbesc.Aici la mine chiar sunt o ciudata cu regimul meu asa ca nu incerc sa conving pe nimeni.
Si ca sa fiu on-topic :
Eu ieri am mancat asa :
D (ora 9): cafea decaf. doua felii paine integrala+gem fara zahar, o cana lapte 0.1%
G (ora12): doua mere
P (ora13): fasole verde cu bucati piept pui ,asezonata cu iaurt normal,mujdei.
G (ora18): doua mandarine
S (ora19): spanac facut cu ou,smanatana ,faina soia +cotlet porc
Va pup.

+Quote Post
cat
post Jan 24 2007, 10:17 AM
Post #920

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 537

QUOTE(blu_dea @ Jan 23 2007, 12:07 PM) *
Si mie mi s-au facut covrigeii de-astia si au iesit taaare buni.Doar ca eu-s neam prost si mananc tot!Mor dupa fainoase si pana nu le dau gata nu ma las... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Asa ca prefer sa mananc mai rarutz...

ei bine si eu sunt la fel cand e vorba de covrigi sau paine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) asa ca aseara am dat iama in covrigi si mai mai sa ii termin pe toti si alta nu (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
si ca sa fie tacamul complet am papat si cioco (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) merit o (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)

azi vad ce pap (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 90 91 92 93 94 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 03:30 PM