![]() |
![]() ![]() |
![]() |
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua,tu nu mananci dimineata?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si o bataita! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu pot manca dimineata, asa am fost dintotdeauna. Daca ma scol tarziu, mai stau, ma mai invart si mi se pune un mic dejun in fata, e ok. Dar in timpul saptamanii mi se intoarce stomacul pe dos dimineata numai cat ma gandesc la mancare. Dar pranzul il incep pe la 11-11:30. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu imi fac mea culpa si recunosc. Am calcat in picioare Monti in seara asta. Am baut bere. Nu faceti ca mine. Dar aveam nevoie de asta azi.
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny,am stat langa tata si iti pot spune cum a facut gemul.A curatzat merele(circa 2 kg),gutuile(vreo 2-3-btw,ultima oara le-a luat din Amzei,penultima din Delfinului;) ),a pus apa si le-a fiert de le-a venit rau,amestecand din cand in cand pana au scazut.E prima oara cand vad un gem facut in casa asa ca s-ar putea sa nu fie prea aspectos,dar,garantat,e foarte foarte bun.
crisstinuta,fii buna si spune-mi ce firma produce magiunul ala fara zahar/fructoza,ca zau ca l-as mai scuti pe tata de atata efort in bucatarie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu astazi am fost "sac fara fund".Nu stiu ce or avea in ele medicamentele astea(kiar m-am gandit sa intrerup tratamentul)dar ama avut o foame de lup,ceva de speriat.Ah,si un somn in mine,de parca trasesem la jug.Ma trezeam sa-mi iau doctoriile,mancam,ma culcam..si tot asa.Am mancat azi mult,mi-e si jena de mine.Si ce zi mi-am ales..exact inainte de ziua cu cantaritul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Totusi,am sa postez mai jos,conform obiceiului,asta ca sa imi dau si eu seama inca o data) ce ...groh-groh am fost azi! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ora 6:00 -magiun de prune,3 ciupercutze la tava ora 11:30-paine integrala,1 iaurt 0,1%,putin magiun,putin gem de mere+gutui ora 15:30-ciupercutze la cuptor, 2 roshii ora 18:00-magiun cu paine integrala,2 ardei grashi pra 22:00-magiun,cascaval,roshii Cu capul plecat va pupik dulce! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Las', blu, ca asa de mult nu-i. Magiunul ala eu cred ca are mai mult de 35, nu-l mai manca cu grasimi.
|
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pescarush, mersi pentru atentionare. Eu am avut in casa maioneza fara ou (hamker) care nu contine zahar ci indulcitori, dar probabil ca o fi plina de amidoane...o sa incerc sa-mi pregatesc in casa. Apropo, aveti idee cam cat tin o maioneza de casa la frigider?
Multumesc blu_dea pentru reteta de gem, o sa caut gutui in amzei. Kalua, ne spui si noua de ce crezi ca are magiunul IG mai mare de 35? Pe sait vad ca dulceata si marmelada au IG 30. D ce nu se precizeaza ce fel de dulceata sau marmelada??...o fi acelasi IG pentru orice fel de marmelada/dulceata,sau conteaza din ce fructe sunt facute? Poate ma lamuresti si pe mine, te rog! Si inca ceva... Care o fi IG pentru gutui? Ca eu n-am gasit in tabelul de pe sait. Iar Ig fructelor se modifica oare prin fierbere? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Postari la greu de cand nu v-am mai vizitat! Cu tot felul de info interesante (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Am si eu niste magiun de casa, facut la tara, la caldare, dar il tin pentru maica-mea, care e diabetica. Si ca sa fiu sincera, nici nu prea mi-a placut niciodata magiunul de prune. Prunele uscate insa... trebuie sa ma uit, totusi, pe site-ul lui MM sa n-o dau in bara si cu asta. Nici cu gemurile nu prea ma dau in vant. Prefer fructele crude, cat de multe, dar ma abtin. Azi mi-e greu sa ma hotarasc ce am sa mananc - iara-s plina de variante si idei. Dupa toate probabilitatile va fi: MD - fulgi de ovaz cu ceai P - aripioare de pui cu dovlecei C - cu branza si salata, fara indoiala Wassa n-am gasit la Billa; mai insistam. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, aseara mi-am cam pus poalele in cap...adica, cand am venit de la sport, mi-am luat cosuletul cu fructe si am plonjat in cada...e asa de bine sa mananci fructe in cada, in timp ce te relaxezi!!! incercati si n-o sa va para rau...si a fost asa de bine ca am mancat un mar, o mignola si doua portocale...citricele erau pitice, da' cam multe, nu? asta pe la 20:15...iar pe la 22:00 m-a pocnit foamea again...si am mancat gem de fructe facut in casa...Kalua draga, am dat-o in bara rau?
Greutatea tot nu scade, dar am inceput sa banuiesc ca s-au cam "dolofanit" muschii...ca dupa exercitiile facute cu "kamikaze" e imposibil sa nu arati precum Schwartzeneger...ciudat e ca a inceput sa-mi fie draga "kamikaze"! aseara a facut niste exercitii super sexy pt bazin si cand e vorba de miscari sexy sunt cap de afis la inscrieri!!! Astazi voi manca: d - lapte cu fulgi de ovaz, coffee p - cred ca vesnicul piept de pui cu salata de rosi si castraveti(ieri a fost piept cu salata de varza alba murata) s - rein la salata de ton Va doresc o zi excelenta!!! pt Blu: mai, taticul asta al tau merita sa-i faci statuie!!! Spune-mi te rog cum a facut magiunul din prune uscate ca mor de curiozitate! A iscat in mine elanul de a produce gemuri si magiun in casa, eu care sunt impotriva statului in bucatarie...sa-ti traiasca!!! |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe pagina asta vad ca magiunul e la putere!
Dar ,Blu tu chiar mananci la magiun .... Magiunul cumparat e marca Arovit nu-i scump vreo 22.000 lei dar nu-l recomand cu caldura deoarece vorba sotului meu ,tot ce e ieftin nu e bun.Am uitat sa va spun ca eu stau intr-o localitate mai mica si aici nu gasesc decat asta fara zahar .V-am spus ca se afla la Metro ca sa stiti despre ce produs vorbesc.Aici la mine chiar sunt o ciudata cu regimul meu asa ca nu incerc sa conving pe nimeni. Si ca sa fiu on-topic : Eu ieri am mancat asa : D (ora 9): cafea decaf. doua felii paine integrala+gem fara zahar, o cana lapte 0.1% G (ora12): doua mere P (ora13): fasole verde cu bucati piept pui ,asezonata cu iaurt normal,mujdei. G (ora18): doua mandarine S (ora19): spanac facut cu ou,smanatana ,faina soia +cotlet porc Va pup. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 53 Joined: 8-September 06 Member No.: 537 ![]() |
Si mie mi s-au facut covrigeii de-astia si au iesit taaare buni.Doar ca eu-s neam prost si mananc tot!Mor dupa fainoase si pana nu le dau gata nu ma las... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Asa ca prefer sa mananc mai rarutz... ei bine si eu sunt la fel cand e vorba de covrigi sau paine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) asa ca aseara am dat iama in covrigi si mai mai sa ii termin pe toti si alta nu (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) si ca sa fie tacamul complet am papat si cioco (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) merit o (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) azi vad ce pap (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 03:30 PM |
|