IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
crisstinuta
post Jan 25 2007, 09:51 AM
Post #941

Musafir

Buna fetelor!
Eu ieri am mancat asa :
D (ora 9): cafea decaf. doua felii paine integrala+gem fara zahar, o cana lapte 0.1%
G (ora12): doua mandarine
P (ora13): racituri de porc
G (ora18): doua mandarine
S (ora19): spanac (facut cu ou,smanatana ,faina soia ),o felie telemea
Go to the top of the page

+Quote Post
lotte
post Jan 25 2007, 10:10 AM
Post #942

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

eu ieri am avut meniul pe care l am scris, dar am mancat alune (destule) intre mese.

+Quote Post
hanah
post Jan 25 2007, 01:00 PM
Post #943

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 218

aseara pe la 8 cateva felii de grapefruit
azi D: obisnuitii fulgi de ovaz cu lapte (rece)
ora 9 cafea
ora 10 2 mere si o mandarina
ora 13 niste alune in deschiderea pranzului (cam multe vreo25)
urda cu rosii, castrveti (cateva felii)
omleta cu branza prin ea acum, la desert, cateva furculite de branza Philadelphia

intrebam de aripioare, pt ca am primit niste caserole. m-am gandit intre timp, le fierb, le despielitez si le dezosez si fac salata de pui cu ciuperci, castraveti murati si maioneza. mmmmmmmmmm.....

+Quote Post
lotte
post Jan 25 2007, 01:38 PM
Post #944

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

eu de cand sunt in ro, nu mai beau lapte (desi e bun, nu l pot inghite)

azi, se cam potriveste cu meniul lui hanah,

d: cereale(grau si ovaz) cu apa calduta
p: omleta dintr-n ou(iar) cu ciuperci, praz, marar, branza, si o salata imensa de salata verde, dovlecel, rosie, telina rasa - a fost delicios!
c: o iau devreme, plec la 6, deci la 5 iau cina, urda cat cuprinde cu masline
si mai tarziu, alune, si poate un mar

+Quote Post
Leea
post Jan 25 2007, 01:41 PM
Post #945

Incurabil

Member No.: 352

Mie-mi plac mult aripioarele facute ostropel. De fapt, folosesc numai segmentul mai carnos (antebratul, cum ar veni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). Restul pun la ciorbite.
Calesc multisoara ceapa tocata, adaug aripioarele, condimente, eventual o bucatica de ardei tocat, putina apa, si las sa fiarba incet, sub capac. Catre sfarsit usturoi din belsug si verdeata. Ultima data am facut chestia asta (am pus si putin bulion), apoi am tapetat o tavita cu felii de dovlecel, pe deasupra am pus aripioarele, cu sos cu tot, si am dat totul la cuptor cam 20 minute, sa se patrunda legumele. E o chestie delicioasa! Cred ca ar merge si cu alte legume.

+Quote Post
doi
post Jan 25 2007, 02:00 PM
Post #946

Musafir

Fac aia de la McDonalds niste aripioare o nebunieee! Cred ca se pot face si in casa, pane cu faina conforma ( linte ,etc...)dar nu stiu ce condimente le pun... picante, alea dau tot farmecul! Eu mi-am facut nu demult copane de pui pane, conforme, si le-am mancat cu piele cu tot, dar n-am pus nici un gram pe mine.
Azi:
D- omleta din 2 oua cu putina branza si 1 rosie
P- sufleu varza, mazare cu piept de pui
C- cred ca ciuperci inca nu stiu cum...
Am la dospit o piinica facuta cu faina integrala de grau si cu tarate, sa vedem ce iese...

+Quote Post
pescarush
post Jan 25 2007, 07:25 PM
Post #947

Musafir

eu mananc azi:
D - 2 clementine, apoi paine de secara, ca si ieri, prajita cu branza de vaci si putin gem
P - ramasite de ghiveci de ieri cu placinta cu branza a la kalua (am comis-o aseara, n-am mai avut rabdare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
C - inca nu stiu, merg la cumparaturi dupa-masa, sa vad pe ce mis e pune pata iar.

dr_wise poti manca fulgii de ovaz cu lapte fierbinte, eu ii fac pe-ai mei cu apa fierbinte.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 25 2007, 09:49 PM
Post #948

Musafir

Frumoaselor, astazi m-am destrabalat grupa mare!!!
Ma spovedesc, dar sa-mi spuneti va rog cum sa mananc in urmatoarele zile ca sa anihilez dezastrul...
deci, am mancat asa:
d - kiwi, lapte fierbinte cu fulgi ovaz, coffee neindulcita
p - cu doua colege la rest fiindca azi am sarbatorit ziua fiului meu...am mancat ficatei cu andive, totul stropit cu sos din aceto balsamico si mustar..aratau fenomenal, dar peste toata frumusetea asta era ceva ca un sos de ciocolata...am gustat de pe marginea farfuriei o picatura, parea un fel de sos caramel...deci e clar, destrabalare...recunosc ca ficatei cu andive sunt magnifici!!!
s - am venit acasa cu un tort "padurea neagra" cu multi fulgi de ciocolata, cirese si visine confiate si frisca, am ciocnit un pahar de vin spumant si am mancat o felie de tort...si altceva nimic, ca mi-e frica sa nu iasa dezastrul mai mare decat e posibil...
In concluzie, e de rau tare?!
Ce sa mananc maine toata ziua ca sa anihilez nebunia de astazi??? Va rog indrumati-ma!!!
Nu am fost pofticioasa, dar am considerat ca o data implineste fiul meu 18 ani si nu pot fi asa de "denaturata" incat sa nu beau un pahar de vin spumant in cinstea lui...plus tort...
Si mai am un hop sambata seara cand e petrecerea.
deci, ce ma sfatuiti? S-o dau pe mese lipidice, sau fructe?
Promit ca de sapt viitoare merg de 3 sau 4 ori la sala si-mi muncesc muschii ca la ocna.
Multumesc mult de tot!!!

+Quote Post
kalua
post Jan 25 2007, 10:37 PM
Post #949

Musafir

dr_wise, sa-ti traiasca feciorul si sa ai numai bucurii cu el! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
De bine sigur ca nu-i bine ce-ai facut, de vinul spumant chiar ca te puteai lipsi si-l puteai inlocui cu sampanie seaca.
Maine incearca sa mananci numai alimente cu GI-ul pana-n 35 cu multa, multa salata. Si sa bei multa apa/ceai.

Si acu' ma uit ca-s neam prost, nu i-am urat lottei noastre cele cuvenite pentru maine, la interviu. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Azi:
o portocala, apoi varza cu carne afumata
fasole black eye, conopida, crenvurst - gratinate cu un paharoi de ayran.
plus 60 minute de frecus adevarat la sala. Maine cred ca fac febra musculara, mai ales pe la sale. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 25 2007, 11:06 PM
Post #950

Musafir

Multumesc mult, Kalua!
Ce zici de meniul asta:
d - tofu cu salata verde si castravete, cofee
p - varza calita
s - salata verde cu castravete, ceapa, masline, ton in ulei soia, zeama lamaie
Intre mese: doua cani ceai verde dimineata si apa plata/ 2L, poate si mai mult, toata ziua
E OK?

+Quote Post

685 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 12:56 PM