![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun, dar si dimineata multa salata.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi permit sa-mi dau si eu cu parerea, dr_wise.
sambata probabil ca iar o faci lata, asa ca incerca macar 3-4 zile dupa (daca nu o saptamana), o faza 1 stricta. LA Multi Ani fiului tau! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) mai, ce mamica tanara esti! sanatate si tie, sa se poata baza pe tine inca multi ani de-acum incolo. lotte, daca ai interviu, multa bafta si din partea mea. eu n-am citit partea cu interviul, dar sper sa fie asa cum e mai bine pentru tine. later edit: am mancat in seara asta placinta cu branza, o pulpita de la o aripioara de pui (gasita prin frigider, de duminica, parca) si o salata mare. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata fetele!
Multumesc mult pt urari!!! Asta am vrut, sa fiu o mamica tanara! Tocmai citesc mesajele voastre si rontzai de zor la o frunza de salata verde...am pe birou o farfurie mare plina cu frunze de salata...ma fac sa ma simt ca o veritabila oaie(sunt nascuta in anul oii...), iar branza asta tofu nu-i rea deloc, cu marar. Sa vad cum ma descurc la cantina cu masa de pranz, dar in principiu, mi-am propus sa mananc varza calita. Va doresc o zi minunata! |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ,
Eu ieri am mancat asa : D (ora 9): cafea decaf. doua felii paine integrala+gem fara zahar, o cana lapte 0.1% G (ora12): doua mandarine P (ora13): racituri de porc ( ca am facut multe) G (ora18): doua mere S (ora19): un castronel de morcovi rasi,o felie telemea,doua linguri Almette |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
'Neata si de-aici!
Doc, eu zic sa-ti fie de bine si sa-ti traiasca feciorul cu sanatate. Hai, ca nici n-ai busit-o asa de rau pe cat se putea. Acu vezi maine ce faci, ca de la o felie de tort si un biet pahar de vin nu cred ca se poate rasturna carul chiar cu rotile-n sus. Un picut de grija o vreme si sigur se remediaza. Si zici ca tie-ti place tofu? Eu am luat de 2-3 ori, am gustat, am tot mutat-o de pe un raft pe altul in frigider pana i-a trecut termenul de valabilitate si apoi i-am facut vant. Nu m-am putut obisnui cu ea nicicum. Hai, poate de dragul tau am sa-i mai dau o sansa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu am zi de abatere planificata: MD - cafea; 1 mar; fulgi de ovaz cu lapte (faina integrala inca tot n-am gasit! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) P - ficatei de pui cu rosii, castraveti, etc. C - (aici e abaterea) sarlota de dovleac si nimic altceva M-am interesat de pe saitul lui Monti, si zice ca pumpkinul, desi are indice glicemic mare, nu duce la o crestere semnificativa a glicemiei. Nu prea mi-e clar cum functioneaza chestia asta, dar pare a fi de bine. Oricum, in afara de sarlota nu mai pap nimic. Am reusit in fine sa ma clintesc din loc: 85, dupa o stagnare de vreo 2 luni. Sunt superincantata! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Leea draga, eu cumpar tofu cu marar sau tofu cu ardei, simplu in nici un caz!
Cu salata verde si castraveti, eventual masline light, merge de minune! Azi dim bagam o frunza de salata verde in gura, aruncam un ochi pe site-ul MM la IG, mai aruncam o masline in gura, hop la IG masline, mai o bucatica de tofu...hatz un ochi la IG...cred ca am devenit obsedata!!!! Help me God!!! Cred c-o sa incep sa mananc numa' in fata PC-lui, cu el deschis pe site-ul MM...sunt truli de-a binelea!!!! Da' partea buna e ca am 79kg si nu mai mult. Sa fi vazut ce ochi a holbat fiu-meu aseara la mine cand m-a vazut band sampanie si infingandu-ma in felia de tort!!! cica "mama, da' tu ai voie asa ceva?!" parca sunt bolnava si pe marginea prapastiei!!! Ce sa-i fac, e pasionat de medicina si deja i-a intrat in reflexe sa ne atentioneze de toate abaterile. Acum sunt la office..intr-o pauza "mica si deasa", cu cana de ceai verde intr-o parte si cu sticla de 2L apa plata in alta...baricadata bine de bine! Ceaiul verde e super, de la Fares, aromat cu bucati de lamaie si vanilie. Vi-l recomand. Va pup! |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna!
Ieri dupa pranz am mancat doua iaurturi indulcite confom si cu nuci iar seara in loc de ciuperci, am mancat o salata de rosii cu ceapa si branza rasa deasupra, si 1 cutie ton stors de ulei. Dupa vreo doua ore, 6 patratele de cioco anidor. Painea am facut-o juma tarate, juma faina integrala de grau, dar iar nu s-a umflat. O fi din cauza taratelor? Oricum a fost buna, si ...era sa uit, n-am rezistat si am mancat ieri cand am scos painea din cuptor,vreo 6 feliute , cu gem (conform) .Doamne ajuta, ca azi n-am simtit excesele mele culinare la cantar! Mie imi place Tofu natur, in cutie rosie, si-l maninc mai mult pe post de desert, gustare, cu fructoza si nuci. Si cu esenta de vanilie. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
dr.wise ma bagi in boli cu tortul ala! nu am mancat in viata mea dar sunt moartadupa prajiturile fara blat (coca), pandispan si altele. deci, dupa cremute (inghe, cioco, budinci) si tortul ala imi suna a ce-mi place mie! (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)
(IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) sa-ti traiasca baiatul si sa aiba noroc! aseara un mar pt diabetici pe la 8 jumate D: un mar, o porto, un kiwi mic, o juma de gref pe la 9 o cafea black (sunt super incantata, am adus la birou un facator de cafea si nu mai cumpar de la dozator cu cine stie ce zaharuri incluse) apoi un alt mar ora 12: omleta, cu 50 grame telemea, vreo cateva bucati cabanos (vreo 70-100 grame) si salata de vinete. sunt full up. mai tarziu spre dupa amiaza niste fructe iar. |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
@doi,painea cu tarate nu pre se umfla ,eu de obicei las aluatul mai moale sa poata dospi bine si nici painea nu iese asa betonata.
@dr_wise ma bucur ca te-ai distrat iar abaterile de aia se numesc abateri sa fie facute.Lasa ca-ti revii,macar te-ai simtit bine.Da' ce baiat mare ai!! Si eu am ceai din cel de care zici tu, e tare bun dar nu stiu cat ceai verde e in el cred ca numai aroma e de el. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
hanah (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) pentru cabanos. E plin de amidon. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 09:42 AM |
|