![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru hanah si toti pofticiosii, tortul e tare gustos, in crema are "ratacite" visine si cirese confiate, si se gaseste la c...four. Capisci? Nu stiu daca am voie sa spun de unde l-am achizitionat?!
Numa' ca-i ingrozitor de dulce, pt gusturile mele!!! Deja m-am dezobisnuit sa mananc dulciuri facute cu zahar. Eu prefer fructe... Cristinuta, intradevar, am baiat mare! Si sunt f mandra de el!!! E destept si frumos si cuminte...prea cuminte din pct meu de vedere!!! Eu eram mai zvapaiata la varsta lui, el e tare calculat. Ascendent in balanta, ce sa-i fac! In schimb, are par lung...e primul din neamurile noastre reunite care s-a pricopsit cu o diploma de 10 clase...noi nu avem decat de facultate, sorry...si colac peste pupaza, in poza de pe diploma e pletos!!! Doua premiere mondiale in neam!!! Ceaiul va anunt ca-i bun si e concentrat totusi, eu las pliculetul in apa pana cand termin ceaiul si are gust pronuntat de ceai verde, desi e aromat cu lamaie si vanilie. Iar Fares e un producator serios. Acum ii dau cu apa la greu! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Eu de cateva luni beau numai ceai verde Japan Classic de la Ronnefeldt - descoperirea sotului meu, care e ultraexpert in ceaiuri. Asta e intr-adevar daramator (mai ales la pret - 10.000 pliculetul, la un off-license local, singurul loc unde l-am gasit). Am sa incerc si Fares, poate scap ceva mai ieftin.
Uite, ma mai framanta o chestie: mi-am luat si cicoare instant; problema e ca.nu scrie ce contine exact si ma indoiesc ca e totul numai cicoare... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Doamne iarta-ma, de cand m-am apucat de regimul asta m-am procopsit si cu suspiciune, ca n-aveam! Azi e ziua cu idei. Una mai creata e ca as putea sa o cotesc pe cereale cu ceai de plante dimineata, sa impusc mai multi iepuri deodata. Vorba e, ce plante?... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai cugetam... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
multumesc mult fetelor pentru urari.
interviul a decurs foarte bine, sa vedem daca le convine salariul cerut, si, bineinteles, daca nu am contracandidati mai buni decat mine. mie, mi-a placut cum m am prezentat, si eu sunt foarte severa cand imi dau feedback. in rest, tot cu monti, aseara am mancat vreo doua felii de salam de sibiu ca-mi era tare foame. azi, d:cereale p:carnati de casa cu salata mare c:poate cascaval cu rosie, masline. inca nu am gasit faina de naut in bucuresti, mai incerc maine. dr_wise, la multi ani pentru baiatul tau, si sa fie sanatos! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc pentru urari!
Ai grija cu salamul ala de Sibiu, TOATE contin amidon, zahar si alte porcarii!!! Nici eu nu stiu ce mezeluri sa mai cumpar! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
leea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eu am facut la fel cu tofu.
eu am un week-end "greu". un chef cu gagicile, plec maine si ma intorc duminica. dar mi-am promis sa nu calc stramb si le-am anuntat si pe ele. deja mi-am cumparat cioco 85% (sa fiu sigura ca nu ma tenteaza altceva). ams a va spun sa ma trageti de urechi daca nu ma tin de promisiune. azi mi-am propus sa mananc: D - cereale cu lapte ora 11 - 2 clementine sau o nectarina (le am la mine, mai vad ce hatarasc) P - placinta cu branza si salata de varza C - mi-am scos naut la dezghetat, sa fac salata cu ton. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
ala, mea culpa. si sa stii ca m-am gandit ca sunt dubiosi, dar am dat ignore gandului (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) las ca bag abdomene mai multe dimineata!! si pedeapsa, diseara nu mai pap nimic.oricum ma simt full si acum, desi am mancat pe la 12!!!
lotte, in bucuresti cam la orice plafar gasesti faina de naut e in jur de 40.000 (4 lei). o fi dulce tortul, dar suna bine. pot sa-i iau sotului. cand il privesc cum mananca dulciuri, uneori (am inceput sa am pofte din ce in ce mai rar), mi se pare ca simt si gustul respectiv! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
pescarush, ai facut tu foile pentru placinta? (sau placinta e fara foi?)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare fetelor! N-am intrat de 2 zile si simteam ca mor daca mai trece inca una si nu vad ce-ati mai scris.Am avut sedinte peste sedinte, delegatii din afara...mi-am exersat franceza si engleza cu aceasta ocazie.
La multi ani pt fecior dr_wise, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si norocos! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) @lotte iti tin pumnii sa fii acceptata si sa-ti ofere cati bani vrei tu. Am mancat conform astea 2 zile. Cantarul a inceput sa arate normal...am vreo 75,6. D: fructe (kiwi, mandarine sau mar) P: salata de fasole (fasole boabe, ceapa, gogosar murat si diverse condimente) am luat-o de la cantina de la noi, dar e super; bucatareasa a zis sa mananc cu incredere...doar si ea tine Monti; iahnie de fasole+piept de pui si salata de varza; din salata de fasole i-am pastrat si maica-mii C: vom vedea. Ieri...P si C: piept de pui cu salata si la pranz am mai mancat si o crema de legume. Micul dejun a fost compus din fructe, pt ca n-am mai apucat sa mananc si iaurtul. V-am pupat si scriu mai mult in weekend! |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Crisstinica, multumesc pentru sfaturile legate de paine. Asa e, coca era bocna, spre delectarea pustoaicei mele care a facut din ea tot felul de figurine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am mancat azi: D - paine (din cea facuta de mine, of course) cu 1 pahar si 1/2 lapte o,1% G - tofu cu nuci si indulcitor,esenta vanilie P- sufleu de varza; salata cu piept de pui fiert (in salata) g- cateva nuci C - mancare de ciuperci; salata cu masline si branza rasa deasupra Sper sa fie totul pe ziua de azi. Peste zi beau si multa cafea cu zaharina(2 pastile la o cafea), sunt constienta ca asta imi induce nevoia de dulce, dar nu pot sa beau cafeaua amara si basta. Totusi azi numai dimineata am consumat cafeaua cu cofeina. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
lotte, placinta e dupa reteta kaluai, vezi la placintele cu branza, dar eu am ales varianta mai usoara, s-o bag in cuptor, of course.
si e cu faina de naut, sper sa reusesti sa gasesti pana la urma. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 06:48 AM |
|