IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 96 97 98 99 100 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jan 26 2007, 07:45 PM
Post #971

Musafir

@doi: zaharina aia nu-i buna, e exact asa cum spui tu. Incearca sa te lasi de cafea si sa treci pe ceai daca zici ca nu poti bea cafeaua amara. Si mi se pare ca mananci in general cam mult dulce.
Iei prea multe mese, e mai bine sa mananci desertul imediat dupa felul principal decat la 2-3 ore.
Cati ani are pustoaica ta?

Tofu normal n-are nici un gust. Eu il marinez inainte si are dupa aceea fix gustul marinadei. Aici exista si unul afumat, zau ca-i bun.

@Leea: ceaiurile Ronnefeld sunt de o calitate foarte buna, incearca totusi sa gasesti varsat. Exista unul verde care se cheama Roua diminetii, mie asta imi place cel mai mult (aproape imi crease dependenta).
Dovleacul are GI mare, dar are o incarcatura glicemica de numai 4/100g, asta-i toata explicatia.
Go to the top of the page

+Quote Post
blu_dea
post Jan 26 2007, 10:10 PM
Post #972

Musafir

QUOTE(lotte @ Jan 24 2007, 12:29 PM) *
pateu fara amidon este cel de soia, ambalate cate doua, nu stiu firma, dar e tare bun

Lotte,ti-as ramane recunoscatoare daca mi-ai spune de la c firma e pateul.De cand tot caut unul fara amindon,iar dupa soia sunt innebunita!
te pupik

+Quote Post
doi
post Jan 27 2007, 06:28 AM
Post #973

Musafir

Kalua, ai perfecta dreptate in tot ce-mi zici...Deja am luat masuri si in dimineata asta mi-am pus doar de-o ceasca de cafea si cu doar o singura pastiluta de zaharina in loc de 2...Ceai beau destul de mult pe parcursul zilei, si intr-adevar fara zahar.
Obiceiul de a lua si 2 gustari mi-a ramas de la dieta South Beach, destul de asemanatoare cu Montignac, cu care am demarat procesul meu de slabire si care m-a ajutat extrem de mult (dieta SB recomanda in mod expres 2 gustari intr mese!) Si am avut in vedere ca si Montignac le permite, in masura in care nu depasim cantitatea pe care am fi mancat-o normal la cele 3 mese principale.
Poate cu timpul insa ma voi obisnui cu doar cele 3 mese....
Pustoaica mea are 7 ani. Dar la tine ce se vede-acolo in poza, ai baiat sau fetita? Cati ani are?

+Quote Post
lotte
post Jan 27 2007, 09:07 AM
Post #974

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

roxanica, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

blu, nu stiu firma de la pateu, dar cand merg in magazinul de unde am luat, ma uit dupa firma si-ti scriu.

eu am racit, ma doare gatul. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

d: cereale
p: nu stiu, poate fripturica si salata
s:branza sau iaurt

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 27 2007, 10:40 AM
Post #975

Musafir

Buna ,
Eu ieri am mancat asa :
D (ora 9): cafea decaf. doua felii paine integrala+gem fara zahar, o cana lapte 0.1%
G (ora12): doua mandarine
P (ora13): racituri de porc ( le-am terminat)
G (ora18): un mar
S (ora19): salata de telina rasa cu un carnat de casa

+Quote Post
Ala80
post Jan 27 2007, 11:29 AM
Post #976

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

d-cafea
p-glas noodles cu porc si legume in stil chinezesc
c-o salata de prin oras

+Quote Post
Leea
post Jan 27 2007, 01:08 PM
Post #977

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Azi:
Micul dejun l-am cam sarit, am mancat doar cafeaua.
La pranz ou umplut cu pate de ficat facut in casa.
Cina: o supa de legume si putina sunca

+Quote Post
pescarush
post Jan 27 2007, 02:58 PM
Post #978

Musafir

eu mi-am propus pe azi:
D - o clementina, pauza apoi cereale cu lapte (acum sunt in pauza aia, si beau cafeluta)
P - tocanita de vita cu salata
C - mai spun o data, sa fiu sigura ca nu uit si mai ales sa-mi fie rusine sa nu ma tin de promisiune. promit sa fiu cuminte si sa mananc conform la girls' party. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

revin maine seara cu amanunte. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 27 2007, 03:53 PM
Post #979

Musafir

Hello, fetele!!!
Azi am mancat pana acum:
d - iaurt cu fulgi ovaz si 3 prune uscate maruntite, cofee....am mers la baie instant, nu stiu daca de la prune musai...deci e OK cu prune!
Asa cum va spuneam de obiceiul meu criminal de a manca in fata PC-lui si verifica IG alimente proaspat ingurgitate, ce credeti c-am decoperit pe site MM?! fuldi ovaz/40, prune uscate/ 40!!!!!!!!!! Sa mor de frica...dar deja preparasem micul dejun, asa ca m-am jertfit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) !
Iar prunele astea de la taranii din piata nu prea sunt uscate, sunt ceva intre proaspete si ...? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu pot defini...O fi bine?!
p - salata de ton...am facut o pasiune pt salata de ton, e usoara si fff satioasa! expandeaza imediat in stomac si da senzatia de plin...supraplin chiar!
s - eeee, deseara sa ma vad cum rezist!!! la mancare nu-i problema, dar cum fac cu irish cream, sampania si tortul? Ca astea sunt tentatiile serii pt mine. N-am mai baut un irish cream "Bailey's" de secole...sper sa rezist...si sampania de Jidvei pare interesanta...bine ca nu-i de Bucium, ca aia e "moartea" mea...we'll see...
Sa va rugati pt sufletul meu, sa nu "rataceasca" prea tare... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 27 2007, 04:29 PM
Post #980

Musafir

dr_wise, mananci bine inainte. Nu stiu cum e sampania de Jidvei, daca-i seaca ai dezlegare chiar la doua pahare (unul in loc de B.)! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tortul (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Data viitoare faci si un dulce conform si te bagi in ala.

Eu am mancat ieri asa:
o portocala, apoi fasolea aia gratinata cu conopisa samd in ea (resturi de cu o seara inainte)
seara: peste prajit natur cu o planta (ceva intre sfecla si loboda) doar redusa, cu usturoi si zeama de lamaie, o nebunie.

Azi am planificat:
paine facuta de mine cu pastrav afumat, ardei, rosii - daca oi mai avea chef, poate si o felie cu gem conform la sfarsit
o portocala, apoi ficatei de pasare cu mult sos de ceapa, piure de gulii si salata verde mica (cand zic mica ma refer la soiul de salata, nu la marimea portiei)

+Quote Post

685 Pages V  « < 96 97 98 99 100 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 03:52 AM