![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai culca-te si tu, nu sta pana dimineata si atunci se rezolva problema de la sine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
am revenit si eu!
sa incep cu abaterile... 3 cupe cat degetarul de ciocolata dark, in care am pus irish cream (nici nu va pot spune ce bun a fost, mi-au pierit orice remuscari (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) si o bucatica mica de tort de cappuccino (au fost cateva inghitituri). ei, zic eu ca nu e chiar asa rau, se putea si mai rau. de maine, faza 1 stricta o saptamana. de mancat am mancat cam mult, dar cel putin a fost conform. aseara: un pic de ciorba de burta, pulpe de pui la cuptor cu legume la cuptor, salata, capsuni cu frisca, irish cream de care v-am spus si bucatica de tort. a, si am mai mancat un pic de cioco 85% cacao. azi am mancat: D - am inceput cu cioco toata lumea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (eu am mancat conforma ), un ou fiert moale (cam o ora mai tarziu, ca si cum ar mai conta), branza Brie, rosii, conopida P - ciorba de burta, o pulpa de pui cu legume (ramasite de aseara) C - 2 nectarine. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat duminica asa:
paine integrala facuta de mine cu pastrav afumat si ardei copti (de-aia capia, ca mi-o facut Leea pofta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) o portocala, mai tarziu ficateii de pasare cu piure de gulii si multa salata (mancarea care vroiam s-o fac ieri de fapt) |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ,
Eu ieri am mancat asa : D (ora 9): cafea fara cofeina cu lapte 0% Doua chifle facute de mine (faina integrala+tarate), branza 0% P (ora13): o felie de friptura de porc la tava S (ora18): restul de vinete gratinate de ieri(cu cascaval si ulei de masline) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Azi:
MD - cafea; lapte cu fulgi de ovaz P - pipote cu inevitabilii ardei copti (la un moment dat sper sa ma si satur de ei (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ) C - salata de ton (sa zic tot cu ardei copti? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) - poate nu!) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
d-cafea, cascaval cu wasa
p-ardei capia cu muschi file c-friptura de vita cu acritura |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
S dim: fulgi cu lapte
inainte de pranz cateva caise uscate P: pui la rotisor, 2 bucati carnati de pui conformi (chipolatas), putin svaiter la vreo ora jumate fructe D P: carnati de pui conformi, salata de pui (aripioare fierte si dezosate), castraveti murati si ciuperci, maioneza facuta de mine, cateva bucatele de cascaval afumat la vreo ora jumate doua mere peste vreo doua ore 3 patratele cioco 73% si 2 trufe conforme (made by me) - mi-era pofta de dulce, m-am apucat de invatat si probabil de aia azi D (ora 7): fulgi cu lapte ora 9: cafea simpla ora 10 jumate grapefruit si un mar P: gratar din piept de pui cu branzica cottage |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau sa va spun ca sunt super fericita. Acum pot confirma cele 10 kg (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Dimineata aveam 74.8. Revin mai tarziu cu meniul meu de ieri care a fost conform. Am multe treburi pe cap, sper sa scap de ele spre sfarsitul zilei.
Va pup si o saptamana usoara! |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo,Roxanica !!!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi vine sama spanzur, ma foiesc de doua saptamani intre 54,7 si 55,4 kg. Asta la mancat 100% conform fazei 1. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 10:33 PM |
|