![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Mai rau pentru orgoliul unui barbat ar fi sa fie de acord ca nu este in stare. :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
helaaaauuuu gagice!!!!
da se poate si mai rau.... sa-i spui ca e o tentativa de barbat!!! cam asta i-am spus eu fostului.... silviaaa fata dragaaa pe und eumbli??? de ce nu mai intri pe mess??? :-* |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda.....sau sa ii spui ca te-a rugat prietenul lui cel mai bun sa i-o tragi .... ca vin sarbatorile si trebuie sa facem cat mai multe acte de caritate
:morideris: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
bey, ce credeti ca sunt barbatzii, armata salvarii? :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
hmm hehe marfa
da invers ce putem spune invers? ia sa auzim opinii. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Fahnelle , ultima afirmatie cu care a reusit sa ma scoata rau de tot din sarite un tip a fost ceva de genul " Tot ce mai vreau de la tine e o . . . . " . Daca nu ai inteles ,iti spun pe privat ca zau mi-e jena . Oricum nu te sfatuiesc sa incerci sa scoti din sarite o femeie , pentru ca stii ca noi suntem razbunatoare si ca o femeie ranita in orgoliu ... it's a woman gone maaaad! Da maaaaad rrrrrau de tot >:( >:( >:(
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
pai stiu. de aia prefer sa nu le ranesc in orgoliu..si de aia multi barbati tergiverseaza in a spune drept in fata uneia....iti dau papucii. intelegi? :-X
dar dupa cum se vede unii sunt mai decisi..si au si o ultima dorinta |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
fanel dragule....ce bine ca esti si tu aici :)
te tuca, mama :) :) :) |
|
|
![]()
|
|
da carme asa se pare....pungasa mica si romantica ce esti. :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 12-December 05 From: USA Member No.: 90 ![]() |
:D ce simpatici mai sunteti voi!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:20 PM |
|