![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 59 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 25 ![]() |
Nu, nu exista suflete pereche.
Si nici dragoste fara sfirsit nu exista. Si nu, nu sint cinica deloc.Parol! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
deci te inscrii in club... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Nu Idd, eu nu numesc cinism, eu numesc realism.Unii sunt romantici, altii realisti, altii miserupisti, si tot asa.
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
altii narcisisti...
Hai ma, nu contrazice nimeni? |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
toti avem o doza mai mica sau mai mare de narcisism..
deci nu pot sa te contrazic (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Deci, clar: cand suntem indragostiti lulea, asta e soul mate, cand intervin dezamagiri si altele de genu', nu mai este. Iar cand ne indragostim, uh, iar am dat de soul mate... suntem intr-o continua cautare? Nu obosim la un moment dat? Ce facem cu esecurile? Nu ziceti ca avem ce invata din ele, ca nah, ai gresit o data, de 2 ori, dar cand vezi ca se repeta la nesfarsit, pentru ce? .. te intrebi, merita oare?
amin. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
La intrebarea asta nu iti poti raspunde decat tu...(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
carrie...iluzia conteaza..
|
|
|
![]()
|
|
Pai, eu am generalizat, citind atatea si atatea povesti pe diferite site-uri. Cred ca omul nu oboseste in cautarea amorului, a sufletului pereche, daca vreti, cred ca e singurul domeniu in care nu oboseste.
Dar, pe mine ma lasa rece. Iau viata asa cum e, unde o pot ajusta eu si schimba, e ok, unde nu... vorba aia, unde nu e, nici lui Dumnezeu nu ii cere. sau asemanator. Mie personal, imi este de ajuns sa ofer iubirea mea, neconditionata, care de multe ori ma sufoca, altor persoane: nepoti, parinti, prietenei, si nu in ultimul rand , Celui de Sus. |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu cred ca e indeajuns sa "oferi iubirea ta"..
dupa cum am spus mai sus, astepti ceva in schimb..it's human nature |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:09 PM |
|